Dowcipy i anegdoty #2

12 sierpnia 2014 20:38
http://images03.bebzol.com/data/201408/156650-e40aa11d7acb87c88d2a8296e1f54133.jpg
12 sierpnia 2014 20:44 / 8 osobom podoba się ten post
Klaustrofobia to strach przed zamknietymi pomieszczeniami.Np. Gdy ide do monopolowego boje sie ze bedzie zamkniety
13 sierpnia 2014 09:42 / 7 osobom podoba się ten post
- Panie doktorze - żali się facet seksuologowi. - Moja żona zupełnie straciła zainteresowanie seksem.
- No tak... Dam panu takie pastylki, które działają na kobiety. Proszę niepostrzeżenie wrzucić jedną do napoju.
Wieczorem, kiedy żona poszła po kolację, mąż wrzucił pastylkę do filiżanki żony. Czeka, czeka i nic. Żadnej reakcji. Zaproponował więc wino, wrzucił żonie do kieliszka drugą pastylkę, a sam też postanowił łyknąć jedną. Położyli się spać. Nagle żona zaczyna się przeciągać i mruczy namiętnie:
- Misiu, jak ja potrzebuję mężczyzny...
Mąż przerażony, bo dzieje się z nim coś niedobrego, szepcze:
- O rany, ja też...
13 sierpnia 2014 10:15 / 2 osobom podoba się ten post
13 sierpnia 2014 14:26 / 4 osobom podoba się ten post
- To, że przychodziłeś do mojej żony,
gdy byłem w pracy, mogę ci wybaczyć.
Ale za to, że pokazałeś jej,
że można dwa razy,
to obiję ci gębę!
13 sierpnia 2014 15:25 / 4 osobom podoba się ten post
Czym się różni samiec jeż od samicy jeżowej? Ma jeden kolec więcej
13 sierpnia 2014 19:45 / 3 osobom podoba się ten post
Mąż mowi do żony musimy naszemu psu obciąć ogon , żona pyta niby dlaczego? jutro przyjeżdża Twoja mamuśka i z tego powodu nie będzie żadnych oznak radości w tym domu.
13 sierpnia 2014 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
Jesli facet mówi że cos zrobił to znaczy że zrobił !! I nie ma sensu mu o tym przypominac co tydzień
13 sierpnia 2014 21:43 / 3 osobom podoba się ten post
Pewien facet zmienił szampon. Już po pierwszym umyciu włosów był zachwycony nowym, więc napisał entuzjastyczny list do producenta. Kilka tygodni później po powrocie z pracy zobaczył, że w salonie jest kilkadziesiąt butelek różnych szamponów, które przysłała mu firma w celu darmowego przetestowania.
- No i co teraz? - pyta żona.
- Teraz to ja piszę do General Motors.
13 sierpnia 2014 21:54 / 4 osobom podoba się ten post
Jasiu mówi do mamy:
- Mamo, dzisiaj rano, kiedy jechałem autobusem, tata kazał mi wstać i ustąpić miejsca kobiecie.
- To bardzo ładnie.
- Ale mamo, ja siedziałem na taty kolanach.
13 sierpnia 2014 21:58 / 4 osobom podoba się ten post
Babcia dostała paczkę od wnugzka z wojska. W paczce był granat i list. Babciu jak pociągniesz za to kółko to ja dostanę 3 dni urlopu
13 sierpnia 2014 22:07 / 10 osobom podoba się ten post
Jakie jest najgorsze połączenie dwóch chorób?
Alzheimer i sraczka...
Biegniesz,... ale dokąd...?
14 sierpnia 2014 09:30 / 10 osobom podoba się ten post
Przychodzi baba do lekarza:
- Powinna pani jeść dużo owoców i to najlepiej bez obierania.
Baba dziękuje za diagnozę i zbiera się do wyjścia.
- A tak a propos, jakie owoce pani jada najczęściej? - pyta lekarz.
- Orzechy.
14 sierpnia 2014 14:34 / 8 osobom podoba się ten post
Małżonek wraca ze szpitala, gdzie odwiedzał bardzo chorą teściową i wkurzony do granic mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak ryba, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj doktor powiedział mi, że mama jest w stanie agonalnym.
- Nie wiem co on tobie powiedział, ale mnie ku..a radził przygotować się na najgorsze.
14 sierpnia 2014 14:38 / 4 osobom podoba się ten post
Słuchaj stary, wczoraj, gdy akurat nie było mojej ślubnej, bzykam sobie elegancko lalę, którą poderwałem na ulicy i nagle wchodzi moja teściowa!
- I co? I co?
- Bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczyła. Bardzo pozytywnie.
- Co zrobiła? No co?
- A, no kulturalnie wzięła i zeszła.
- Na dwór?
- Nie, na zawał.