Dowcipy i anegdoty #2

27 listopada 2014 08:25
margolcia

I nie będzie........
bo ciemno było i mi sie nie przedstawił, wiem tylko ze mial blond włosy i tak namiętnie całował........

Ty to masz farta:):)
27 listopada 2014 10:52 / 3 osobom podoba się ten post
Ano mam! Ha ha ha ! A teraz kawał tygodnia! Zonek, po trzech bitych tygodniach wstrętu do wody wział dzisiaj kąpiel.
Szczęsliwa, wywietrzylam wszystkie pomieszcznia a on, ten Deutsche-śmierdziuszek zszedl na doł w ciuszkach w ktorych odziany byl te cale śmierdzące 3 tygodnie!!!!Kocham Cie DE!!!Jak mawiał moj przesympatyczny kolega J, lepiej w smrodku-jak w chłodku!
27 listopada 2014 12:28 / 1 osobie podoba się ten post
tez cos na rozlużnienie
27 listopada 2014 12:51
nianta

Ja tam dużo ryczę,a i dużo daję :D

mleka ????? ha ha 
27 listopada 2014 13:12
Politikerverachtung ist, Politiker mit Steinen zu bewerfen und laut uber sie zu lachen, wenn man sie im Bus sieht.
Anna 6 Jahre
27 listopada 2014 13:17
ORIM

mleka ????? ha ha 

Dobrego przykładu;)
27 listopada 2014 13:19
nianta

Dobrego przykładu;)

no to sie ceni. 
27 listopada 2014 14:00 / 3 osobom podoba się ten post
uwielbiam ta scene;-;-;-

27 listopada 2014 14:10 / 2 osobom podoba się ten post
Mam to za każdym razem jak nie znam jakiegoś słowa, a synowa włącza translator,który pięknie tłumaczy i później ona próbuje to przeczytać:)
Wczoraj próbowała powiedzieć : skrzące światło z możliwością przyciemniania:D na środku mediamarktu obie sikałyśmy ze śmiechu :D
27 listopada 2014 19:54 / 7 osobom podoba się ten post
Pewnej blondynce udało sie u Gintera Jaucha(kto bedzie milionerem)-dojść do finałowego pytania,które brzmiao:
-Który ptak nie buduje gniazda?Mozliwe odpowiedzi:A-dzięcioł,B-drozd,C-kukułka,D-kos
Blondyna odpowiada błyskawicznie:
-odpowiedż C-kukułka
Jauch gratuluje:
-wspaniale!zgadywała pani czy wiedziała?
Blondyna:
przecież każde dziecko wie,że kukułka mieszka w zegarze!
27 listopada 2014 20:00 / 4 osobom podoba się ten post
80latek ożenił się z młodą kobietą i w noc poślubną pojechali do hotelu.Wśród personelu hotelu trwają zakłady czy pan młody przeżyje tę noc?.Nad ranem na schodach prowadzących do recepcji pojawia się panna młoda.Na drżących noga słania się trzymając się poreczy.Co się stało pyta się pani z recepcji, na to panna młoda płaczliwym głosem opowiada-jak mówił że oszczędza 60lat to myślałam że ma na myśli pieniądze.
27 listopada 2014 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
Alte Damen sind oft dick. Nicht, weil sie sovil esen, sondern wiel sich das, was sie essen, in Kupeln ablagert. Genau wie beim Kamel.
Lars 6 Jarhr
27 listopada 2014 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
Alte Leute leiden an schlechter Gesundheit.Oft schaffen sie es nicht, aufrecht von Brifkasten zur Kaffeetasse zu gehen.
Lisen 6 Jahre
27 listopada 2014 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
Wenn man alt wird und merkt, dass man nicht sterben will, dann nimmt man einfach Vitamintabletten und Abfuhrmittel.
Nina 6 Jahre
28 listopada 2014 07:22 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Wenn man alt wird und merkt, dass man nicht sterben will, dann nimmt man einfach Vitamintabletten und Abfuhrmittel.
Nina 6 Jahre

E , no kochaniutka pojechałaś równiutko z tym koksem ! Zanim sobie przetłumaczyłam ( we łbie ) to nawet śmiać mi się odechciało !!! -:)))))))))))))))))