Sentencje na dzień dzisiejszy

25 sierpnia 2014 23:48 / 6 osobom podoba się ten post
Człowiek uczy się przez całe życie. Kto nie chce tego zaakceptować - cofa się w rozwoju.
26 sierpnia 2014 00:16 / 2 osobom podoba się ten post
„Jeżeli istnieje jakiś jeden sekret sukcesu, to jest to umiejętność przyjmowania cudzego punktu widzenia i patrzenia z tej perspektywy z równą łatwością jak z własnej.”

Henry Ford
26 sierpnia 2014 06:50 / 8 osobom podoba się ten post
Internet pozwala widzieć głupotę na bezpieczną odległość...))))
26 sierpnia 2014 09:10 / 4 osobom podoba się ten post
Bycie cierpliwym popłaca.
26 sierpnia 2014 10:19 / 7 osobom podoba się ten post
Musisz wiedzieć kiedy trzeba nadal walczyć, a kiedy lepiej jest odpuścić.
26 sierpnia 2014 11:26 / 4 osobom podoba się ten post
"Dla większości ludzi problem miłości tkwi przede wszystkim w tym, żeby być kochanym, a nie w tym, by kochać, by umieć kochać" - E. Fromm
26 sierpnia 2014 11:55 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości -Helmut Schmidt

no niestety....
26 sierpnia 2014 12:37 / 6 osobom podoba się ten post
Jak tam było, tak tam było, zawsze jakoś było. Jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było.
/Dobry wojak Szwejk/
26 sierpnia 2014 12:54
Też się zapytowywuję:)
26 sierpnia 2014 13:02 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Też się zapytowywuję:)

Witam wszystkich :) A wojowałem w reklamie, ale już mam dość. Za mało dutków za dużo stresów i niepewności. Rozważam powrócic do Opiekunowa :)
26 sierpnia 2014 13:04 / 3 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Witam wszystkich :) A wojowałem w reklamie, ale już mam dość. Za mało dutków za dużo stresów i niepewności. Rozważam powrócic do Opiekunowa :)

Witaj,witaj ile mozna tęsknić?:) zalogowałam sie i widze.....................oczom nie wierze.Wracaj do opieki na na forum wracaj.
26 sierpnia 2014 13:12 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi wybitnie do Ciebie bo jesteś wędkarsko-grzybiarską specjalistka.

Kiedy nie ma ryb,dobry i grzyb.
26 sierpnia 2014 13:56 / 4 osobom podoba się ten post
Powtarzaj ludziom, których kochasz, że ich kochasz. Miłość ludzi żywi się dobrymi słowami. I starsi, i dorośli, i potężni łakną dobrych słów -L. Kohler
26 sierpnia 2014 13:58 / 4 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

No nie wierzę! Krzysiuniu, jak miło Cię widzieć :))) 

"Życie nie jest sprawiedliwe. To ludzie są dobrzy lub źli. Jeśli znajdziesz tych dobrych i zapracujesz na ich zaufanie i życzliwość, to będziesz szczęśliwy".
26 sierpnia 2014 15:03 / 4 osobom podoba się ten post
"Żaden dzień nie jest podobny do drugiego, każde jutro kryje w sobie cud, magiczną chwilę, która burzy stare światy i tworzy nowe gwiazdy".Paulo Coelho