Cieszę się,że smakuje, pierwsze koty za płoty' nastepny będzie wysoki. Polecam Ci czekoladowe ciasto, które zapodała Monerchie, jest też smaczne.pozdrawiam:przytula:

Cieszę się,że smakuje, pierwsze koty za płoty' nastepny będzie wysoki. Polecam Ci czekoladowe ciasto, które zapodała Monerchie, jest też smaczne.pozdrawiam:przytula:
Michasiu serniczek byl tak dobry ze ,,poszedl'' w dwa dni-a dzis upieklam wlasnie to czekoladowe-probowac bedziemy po poludniu
Mniam, mniam a jakie następne pieczemy:gotowanie:
Michasiu, jestem pełna podziwu, a sernik bardzo chętnie bym przygarnęła :).
Ja biorę Królewca.
Miło mi jutro będą testowane przez "rodzinę" PDP, mnie najbardziej smakuje królewiec jest na bazie placków miodowych, biszkpotu, przekładany dzemem i masa budyniową. Tort to bomba karoliczna ale masy są tak smaczne..............upiekę Ci tylko jak przesłać, szalik się da wysłać jeszcze trochę. Chandrę wyładowuje w kuchniii a druty mnie wyciszają - nie wiem co lepsze:brak wiary::zaklopotanie:
Ja mam sprawdzony przepis na drozdzowke z rodzynkami, na proszku do pieczenia nie robilam z rodzynkami
Moja koleżanka piekła w piątek ,, oczy carycy ,, , a ja byłam podkuchenną .... wspaniałe ciasto . Zobaczcie na google. Polecam
Basiu podaj mi ten przepis na babke drozdzowa z rodzynkami. Lubie piec, a takiego przepisu nie mam. Sorki, ze dopiero teraz odpowiadam, ale rzadko zaglądam tu ostatnio.
Wisienko,mam przepis na ciasto drożdżowe,które ZAWSZE sie udaje,jak chcesz to Ci kopsnę na forum...