U nas w kraju też jest co zwiedzać .
U nas w kraju też jest co zwiedzać .
Na pewno, ale to nie powód, by odmówić sobie obejrzenia czegoś tutaj, jeśli jest okazja. Mieszkam na Suwalszczyźnie i nas krajobrazy są tym, co przyciąga wzrok. Warmia ma trochę takich fajnych miaseczek (oglądałam z roweru, dwa tygodnie z synami na dwóch kółkach spędziliśmy). Czy znacie jakieś takie urokliwe miejsca, gdzie co 10-20 km jest co zwiedzać? W tym roku też chcemy się gdzieś rowerami wybrać. Niekioniecznie bezpośrednio z domu, przeważnie pociągami można sprzęt przewieźć.
Bory Tucholskie, Wybrzerze, Kolobrzeg, Trojmiasto
Bory Tucholskie, Wybrzerze, Kolobrzeg, Trojmiasto
Nie mam nic do zwiedzania, tak ogólnie. Osobiście drażni mnie przebywanie w mieście, zwłaszcza latem . Jesli wybieram sie gdzieś, żeby odpocząć, nabrać dystansu, to musi to być łono przyrody. Bez względu na porę roku.
Nie mam nic do zwiedzania, tak ogólnie. Osobiście drażni mnie przebywanie w mieście, zwłaszcza latem . Jesli wybieram sie gdzieś, żeby odpocząć, nabrać dystansu, to musi to być łono przyrody. Bez względu na porę roku.
To jak najbardziej zapraszam :aniolki: rower, kajak, spacery brzegiem morza, zatoki, ja dzisiaj w Bydgoszczy- nog nie czuje po mojej wycieczce gdanskiej
Uważaj :-) bo przyjadę :ferrari:
A miałaś do mnie na Kaszuby przyjechać.... :-)
Wszelki duch ....... gdzie sie podziewałaś. Jadę za płot na starym miejscu . Jabyś chciala mnie odwiedzić to sie dogadamy . Będziesz miala blisko do domu .
Polecam Jezioro Nyskie. :moje_wakacje: Zdjęcia są z neta.
Bardzo ładne miejsce :) poleżałabym na tej plaży