To co przed ślubem się miało nigdy wspólne nie będzie. No chyba, że ocipieję i mu pół przepiszę:)
To co przed ślubem się miało nigdy wspólne nie będzie. No chyba, że ocipieję i mu pół przepiszę:)
Otóż to,dlatego warto własnie swieżo po slubie pewne rzeczy przemysleć i ustalić,żeby potem nie cierpiec.Ajeszcze lepiej- przed ślubem
Moze sie wydawac,ze jak ktos mowi o majatku,intresach,to nie kocha,zaprzecza milosci,a wlasnie jest na odwrót,wlasnie dlatego ze sie kocha,mysli sie o przyszlosci,o tym zeby byla zgoda,wszystko wyjasnione.W ten sposob mozna zapobiec klotniom miedzy małzonkami, kłotniom ,ktore moga doprowadzic do rozwodu.
To wlasnie jest milosc mądra,a nie ślepa.
Tak oczyyyyywiście świeżo po ślubie wichurra będzie latać z kalkulatorem .Daj jej się nacieszyć....
Przed slubem i owszem:)))
Źle Cię zrozumiałam:)
Smutny temat poruszylysmy, zyj szczesliwie, co ma byc i tak bedzie:)))
Piszę ogólnie,nie do wichurry
A moja rada nie polega na tym zeby kalkulator do łózka zabierać
Miłość. Właśnie wczoraj dowiedziałam się po 4 latach związku, że powinniśmy się rozstać bo przestaliśmy się wzajemnie rozumieć. Wygląda na to, że nasza miłość nie przetrwała tej ciągłej rozłąki, ale to chyba powinnam napisać w poskarżyjkach albo w dziale o minusach naszych wyjazdów.
Miłość. Właśnie wczoraj dowiedziałam się po 4 latach związku, że powinniśmy się rozstać bo przestaliśmy się wzajemnie rozumieć. Wygląda na to, że nasza miłość nie przetrwała tej ciągłej rozłąki, ale to chyba powinnam napisać w poskarżyjkach albo w dziale o minusach naszych wyjazdów.