Miłość jest ślepa

04 czerwca 2014 13:19 / 2 osobom podoba się ten post
Geronimo zapomniałeś, że są jeszcze takie kobiety jak ja ;) Ale to też zasługa tego, że trafiłam na takiego, a nie innego mężczyznę :DDDD
04 czerwca 2014 13:23 / 1 osobie podoba się ten post
Zawsze uważałam, że zarówno za sukces jak i za porażkę związku są odpowiedzialne obie strony. Nie ma co pisać, że tylko mężczyźni, albo tylko kobiety są bee.
Różnie się każdemu w życiu układa: raz zawini facet, raz kobieta... Nie uogólniajmy tego tematu, bo nie da rady....
04 czerwca 2014 13:51
gosia35

kobieta musi niestety być 3xk, dobra lecę bo już się nakręcam.

Kinder Kirche Kuche? No nie wierze Gosia,ze taki jest twoj ideał...
04 czerwca 2014 14:01
Mają takie zdanie o kobietach to zdumiewajace ze zdecydowales sie na zwiazek małżenski.
I zdumiewajace że ktoraś cie chciała. Nikt przeciez nie lubi jak sie o nim mówi zle.
04 czerwca 2014 14:07
A żona pesymistką,woli wroga kobiet,niż samotność?
04 czerwca 2014 14:17 / 1 osobie podoba się ten post
Wprost nie,ale w jednym poście zrównałes kobiety z ziemia..
Ale wiem,ze zaden facet wrogiem kobiet nie jest,prawda taka,ze facet bez kobiety zyc nie moze,a kobieta bez faceta- tak...I to was czasem tak bardzo boli
04 czerwca 2014 14:22 / 2 osobom podoba się ten post
Czyli,trzeba podejść do ślubu dojrzale ,to i rozwód będzie dojrzały:)
04 czerwca 2014 14:24
Dyśka

Jejku po co ślub? Wyastarczy wziąść kredyt wspólnie na dom i 30 lat masz chlopa przy sobie.:)
04 czerwca 2014 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Jejku po co ślub? Wyastarczy wziąść kredyt wspólnie na dom i 30 lat masz chlopa przy sobie.:)

I kredyt powinno brać się z głową:)
04 czerwca 2014 14:26
Ejjj, wrogowie płci przeciwnych dajcie sobie po wirtualnym buziaku na zgodę :****
04 czerwca 2014 14:28
emi

Ejjj, wrogowie płci przeciwnych dajcie sobie po wirtualnym buziaku na zgodę :****

że kto? że ja ? żez nią? no nieeeeeeee,ja nie szukam kobiet idealnych lecz facetów hiihihihihhi
Jak przyjedziesz do mnie będę Cię całować cmooooooooooooooooook
04 czerwca 2014 14:32 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tak, bo troszkę miałam do czynienia z róznymi sądami,mnie nie roczarował jeszcze Sąd Rodzinny,Sąd Pracy też nie. Po za tym jeśli ktoś czuje się niesprawiedliwie potraktowany przez sąd  pierwszej instancji moze się odwoływać od wyroku. Nie wszyscy poszkodaowani jednak z tego korzystają,jak myślisz dlaczego, czują że nie mają racji?

to jest tak ,że facet zawsze jest przegrany.Tak u nas działa prawo.-
04 czerwca 2014 14:34 / 1 osobie podoba się ten post
To natura "wymyśliła" miłośc w celu podtrzymania gatunku.dlatego najpiękniejsze w miłości są początki.. .Potem ,gdy wzrok sie "wyostrza ", tego piękna jakby ubywa ( chociaż co niektórzy poeci mogą sie ze mną nie zgodzić}.Nie rozumiem o co sie spieracie -małżeństwo to idea wyobrażni a uczucia to w zasadzie problem emocjonalny....
04 czerwca 2014 14:40 / 1 osobie podoba się ten post
Dyśka

Chyba jedno wyklucza to drugie :)))
04 czerwca 2014 14:50
gosia35

że kto? że ja ? żez nią? no nieeeeeeee,ja nie szukam kobiet idealnych lecz facetów hiihihihihhi
Jak przyjedziesz do mnie będę Cię całować cmooooooooooooooooook

Możesz o tym śnić dzisiaj w nocy to jest szansa, że Ci się sen spełni :***************