Na wyjeździe #9

15 czerwca 2014 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Jesli to do mnie Romana pijesz,to informuję że jego majteczek wczoraj nie widziałam.

Grenady , Romanka napewno nie pije do Cię , tylko było wczoraj wstawione foto z panami w dziwnych majteczkach .
15 czerwca 2014 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
A oo,to przegapiłam taaaakie rzeczy.
No ta ja chyba do tego klubu poprosze.
15 czerwca 2014 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
Ale niech sobie sam pierze :)))
15 czerwca 2014 19:51 / 10 osobom podoba się ten post
alinka1339

No to same kluby się tworzą w opiekunkowie ; klub jeżdżących na rowerach , klub imbirowych itp

I potem sie dziwicie,że nas wyzywają od kółek wzajemnej adoracji,hi hi hi hi:):):)

Romano-jaki kurde PROSIAK?????Ty- i kompleksy??????jestem zdruzgotana!

Imbir poza wątpliwą,he he funkcja odchudzajacą ,ma na pewno dobroczynne działanie dezynfekujące paszczę,  co dla palaczek jest cenną informacją-pożuje se człek plasterek czy dwa i już z gęby nie wali jak z murzyńskiej chaty:):):):)Jak która zechnie się choć 10dkg po naparach z kłącza niech uprzejmie zamelduje:):):)Może wtedy uwierzę,bom póki co sceptyczna:)

Imbir
Nowy specyjał
Wśród diet katorżniczych
Było ich już 
Na forum
Że nie sposób 
Zliczyć:):):):)
Na efekty cudowne
Cóż.......
Spuśćmy zasłonę
Gdzie jest dieta 
Na rozum?
Znacie taką może?
Ja nie 
I tak coś czuję 
Że nic nie 
Pomoże:(
Więc tylko sobie
Czytam 
Obżarta po uszy
Kto wie
Może czytanie
Troszkę mnie
Wysuszy???
:):):):):):):):)

15 czerwca 2014 19:54 / 10 osobom podoba się ten post
15 czerwca 2014 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka , a Ty chcesz popatrzeć na majteczki czy na to co w majteczkach ?
15 czerwca 2014 20:12
Nie byłam bom zajęta okrutnie   rozpieszczaniem familii:):):)Słonce nie praży pogoda nie plażowa,dzis troche wylazło,wiatr wieje,leżakujemy na ogrodzie wszyscy:):):)
15 czerwca 2014 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Nie wiem czy lubisz blondynów czy brunetów, skupiłam się na majtkach :))))))))))))
15 czerwca 2014 20:13 / 6 osobom podoba się ten post
Pięknie,a tak się niewinnie zaczęło,to ja letę wykąpać się w  tabletkach do zmywarki są skuteczniejsze 5w1 nie dość że rozpuszczą tłuszcz to jeszcze nabłyszczą,założę majty w kolorze ''sraczkowatym'' sorry imbirowym,potem się poturlam do koi,jak rano wstanę,to mi majty same spadną.
15 czerwca 2014 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
Aleś wybredna, specjalnie takie wybrałam, żebyś na piechotę do Pl nie polazła :PPPPPPPPPP
15 czerwca 2014 20:22 / 3 osobom podoba się ten post
Najlepiej to oceniać organoleptycznie,ale jak się nie ma co się lubi..
15 czerwca 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea-Ty tu nas nie kituj, że majtki Ci nie pasują:):):) -przyznaj się kochanieńka,że wolisz chłopa bez bielizny:):):):):)Taka jest prawda,ot co:):):)
15 czerwca 2014 20:28 / 4 osobom podoba się ten post
Andrejka to u faceta lubi obcisłe bokserki , a najlepiej jak by był bez .....
15 czerwca 2014 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
Andrejka tak jak wszystkie produkty spożywcze musisz użyć wszystkich zmysłów,ale bez przesady nie będziemy ich żreć,ale za siebie nie ręcze ,tutaj tak mi już tak odbija ,że już sama nie wiem.
15 czerwca 2014 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
alinka1339

Andrejka to u faceta lubi obcisłe bokserki , a najlepiej jak by był bez .....

No z tych kilku na jakie patrzyłam w necie to ten tyłeczek mnie kręci najbardziej. Więcej nie oglądam, bo chce w nocy spać :PPPP