alinka1339ODŁAMEK - odłam , łam , od , do , dam , kłam , mało , małe , mdłe , oda , dom , dam , mak , deko , deka , łom , koła , kołem , dołek ,
dok , kłoda , kod , moda , Małek , Mołek , ład , dał , da , oma , amok , kał , STANOWISKO
STANOWISKO- stan, stanowi, SKO, kos, kosi, kosina, kto, wosk, kot, kota, tak, taki, kita, tik, kosta, twoi, win, wino, wita, nowa, nowi, nos, noski, nioska, noska, skan, sito, sitko, sita, San, Sanok, nokia, kia, kona, kat, niwa, nisko, niska, sika, sik, wista, sto, SOS, swoi, skona, siwo, siwa, siwka, sak, sok, soki, kiss, nikt, nika, Inka, STASI, tank, tonik, ton, on, ona, oni, Ani, Anki, Anko, ono, natki, Nastki, nas, nasi, NATO, ta, to, wosk, woski,skin, kin, kino, kina, kinowa, Tani, tanio, osa, osika, osikano, Kowno, wat, tka, tkwi, kwit, kwita, Awon, Wani, WOK, Kati, Antosi, Tosia, oko, Oka, wiska, wioska, ost, Nastki,wat, wiotka, wiotko, Asi, sina, sino, sowa, WOS, WAK,Danki, dano,danio, nad, da, kanwo, nota, notki, Wika, Wikno, kwinta, kwinto, tok, toki, ta, to, stoi, toi, koi, wnosi,nosi, nasi, sONIA, Soni, nit, nitka, nitko,konta, kont, NK, twoi, twa, NOK,- URODZINY