KOLĘDOWNIK - NIK, kin, kino, NOK, nowo, wodo, wodę, dolo, dolę, lęk, lęki, kilo,lok, loki, kolę, wolę, wolno, wolni, wilk, Kowno, Wilno,kod, k, klęk, Nodi, dino, dni, dok, Kolno, Olo, Olę, WOK, okno, on, oni, - PASTERZE
KOLĘDOWNIK - NIK, kin, kino, NOK, nowo, wodo, wodę, dolo, dolę, lęk, lęki, kilo,lok, loki, kolę, wolę, wolno, wolni, wilk, Kowno, Wilno,kod, k, klęk, Nodi, dino, dni, dok, Kolno, Olo, Olę, WOK, okno, on, oni, - PASTERZE
PASTERZE- pasterz, paste, pas, ster, sterze, rzepa, seter, teraz, tera, era, erze, perz, perze, pet, peta, Zeta, trep, Sarze, pater, paterze, ser, serze, es, ta, te, ze, peset, peseta, prezes, areszt, eter, trepa, szpar, ras, par, parze, sra, spa, raz, psa, prze, serze, step, seat, szare, reset, set, seta, zer, rapt, pers,persa.
POINSENCJA
POINSENCJA - poi, sen, nos, PIN, NIP, ja, pa, pas, pasje, sina, sine, na, Nina, Ani, Anie, nie, Jan, jen, sap, San, nap, pan, panie, pani, epos, on, oa, one, opcje, opcja, capie, cap, pac, pec, piec, pije,pij,PIS, PO, OPN, oni, nic, pens, since, Nicea, cen, cena, nec, cin, Nice, cis, sipa, cipa, cip, capje, pasi, Ina, Jansen, - ZJAWISKOWA
ZJAWISKOWA- zjawisko, zjawa, zjawi, jawa, jawi, zjaw, zjawo, wiskoza, wsiowa, wizja, ja, wawa, sika, jakowa, szok, was, wasz, ksi, as, asa, owak, wosk, kiwa, kiwasz, siwa, siwi, Oka, osa, sikawa, Aksa, koja, Iza, wiza, zwis, zawisa, kosi, Kasi, kwas, kwasi, zakwasi, jak, siak, wojska, wok, wsza, wszak, koza, kozi, kozia, Wojski, za, oj, kosz, kosza, iwa, SKO, skaj, oaza, sok, soki, owa, sowa, waza, sak, sakwa, kasa, kawa, kawosz, Aza, Azja, Azji, iks, iksa, ski, awizo, swoja. GRECZYNKA
GRECZYNKA - grek, gryz, kran, ran, ranek, Ken, ryza, ryz, gryka, Ren, Recz, czy, kac, er, rea, erka, rzeka, rzek, gar, garnek, Ryn, czyn, czak, gaz, kar, ryk, kryza, kryz, gen, ganek, za, zen, czka, czeka, czek, czekan, Arka, Arek, ar, Ace, cen, cenka, cena, nec, czar, czary, czarny, czarne, nerka, ner, karny, karne, rak, gacek, - MARZENIA
MARZENIA- ma, mar, mara, Marzena, mira, arena, Ren, Renia, Rena, Zenia, zen, Ania, rama, Ina, ima, anemia, mer, Zina, Irena, zera, miar, miara, mnie, amen, ramie, za, mi, razem, razi, mazi, era, erze, Erazm, nie, nam, men, marnie, marna, zimna, zimne, zmiana, air, armia, Marina, zrani, me, ze.
SYLWESTER
WOJOWNIK - wow, woj,kino, kiwi, kwik, wok, oko, wino, winni, won, jojo, okno, NIK,
KROSTKA
ADMIRAŁOWA - dama, dam, miła, mara, mar, miał, rama, ram, rada, rad, dar, radar, wołowa, wał, wada, wad, woda, od, ma, ława, ław,
GENERAŁOWA
POSTANOWIENIA - post, tan, nowe, nowi, napa, stan, tost, toast, osa, pan, nos, nawa, Nina, nowenna, niwa, wata, wanna, wina, winni, winne, wino, na, po, to, no, te, stop, sto, stan, sanna, sos, ospa, opat, opos, sowa, Ewa, epatowanie, etat,
ZAŁĄCZNIK
ZAłĄCZNIK - NIK, kina, łan, znika, Kazi, za, na, znacz, łakną, kicz, znicz, nic, Nika, Kain, kac, kaczą, cni, kin, załącz, łącza, łąka, łąk, za, Ani, AK, kani, łącz, czai, całą, kłącza, - PORANEK