WCZORAJ,-raj,czar,wor,jawor,jaro,row,zor,rowa,co,ja,za,czor,woj,jor,WYSUBLIMOWANA
WCZORAJ,-raj,czar,wor,jawor,jaro,row,zor,rowa,co,ja,za,czor,woj,jor,WYSUBLIMOWANA
SZLAFROK: lar, Laro, rok, la, lak, szal, szaro, Rakso, orka, fok, foka, for, fora, forsa, fosa, fal, falo, fars, farso, farsz, fos, Ofra, kra, kro, kras, kraso, szlak, szlako, sol, sola, sal, salo, salko, okaz, okras, los, Loska, kal, kalo, sroka, srok, koza, kor, kora, koral, kos, kosa, kosz, kosza, korsa, faz, fazo, kros, krosa, os, osa, Oskar, flak, flasz, flaszo, flaszko, skalo, skal, kolarz, kolas, las, lasko, szaf, szafo, szafko, Falk, klosz, klosza, olsza, ols, olsz, SOR, ros, rosa, rola, Sar, Saro, orszak, szok, szor, szora, sra, srak, srako, or, ora, flar, flaro, lok, loka, kol, kola. korz, osra, klas, klaso, Laos, Karl.
BLIŹNIAK
BLIZNIAK- blin, blina, bal, bali, balii, Ani, bani, bak, baki, Ibiza, Ibiz, NIK, Nil, lin, lina, lak, Laki, Kali, Kalii, laik, Libia, Liban, Libi, Bil, bila, bani, ban, AK, klin, klina, Nil, Liza, żli, liana, Iliana, na, znak, znaki, kina, kin, Nika, Niki, kibla, kibli, kani, kan, Każi, Ali, Alin, link, linka, NK, kabli, Kilian, - LIMUZYNA
LIMUZYNA: lima, lim, lin, lina, liny, Liz, Liza, Liz, Luiza, Luizy, na, mu, ma,my, lany, lani, LAN, muza, muzy, muz, muli, min, mina, miny, uzna, uznam, ul, uli, ula, ulany, ulani, Nil, luz, luzy, nam, nami, muli, Mani, Maniu, zim, zima, zimy, zimna, zimny, nul, nula, Ali, Al, Alu, ani, Aniu, Anuli, UM, mali, malizn, malizny, Zumi, lian, liany, Ian, la, mi, unia, Liu, Liam, man, mani, mil, mila, Alin, Aliny, mian, iman, imany, lam, lamy, lamin, laminy.
CZASZKA
CZASZKA - czasza,, czas, sak, saka, kas, kasa, kasz, kasza, skaza, skaz, Szaza, kac, kaca, kacz, kacza, Az, Aza, czaka, czak, skacz, za, czas, As, Asa, AK, KC, zakaz, skaza, skaz, czka, skacz, - MIGDAŁY
MIGDAŁY: mi, migdał, dał, dały, miła, miły, łam, łamy, Iga, gał, gały, ma, mai, ład, łady, ił, iły, iła, dam, damy, dagi, dag, mydła, Adygi, mad, mady, Magdy, łyd, łyda, miga, mig, Dima, miał, miały, ag, agi, Ady, dym, dymi, dyg, dyga, dygi.
SUBSTYDIUM
SUBSTYDIUM - bus, busu, but, buty, bis, bisy, bit, bity, mis, misy, mist, sim, ty, Tusi, Siudym, dym, dymi, dymu, mi, mit, mity, mus, musy, musi, sum, sumy, my, bum, tub, tuby, UB, Tym, sit, dyb, dusi. sus, susy, musi, bud, budy,bim, ubity, ust, BS, USB, stu, tu, Tym, sius,biust, bidy, - WŁOSZCZYZNA
WLOSZCZYZNA-Wlos,wlosy,wlocha,nas,szczyna,zna,na,szyna,szol,czyn,czyna,wozna,lony,sony,co,cos,szczaw,sycz,nos,czynsz,osz,was,nasz,szal,cyna,zlo,wasz,zly,sowa,szcza :),lzy,lza,wy,wysz,wsza,czas,za,czol,syn,lowca,lawy,lan,wlasny,wyl,lysa-KALEJDOSKOP
WŁOSZCZYZNA: włos, włosy, woszczyn, woszczyna, szczy, na, czy, zło, zła, zły, zna, znawco, znawcy, Wszoła, wsza, wszy, wszo, szyna, szyn, szyno, szwy, czan, zon, zona, zony, łon, łona, oszcza, oszczy, szczyna, on, ona, łowy, łowca, łowcy, łoza, łozy, owca, owcy, nasz, wasz, woła, woły, wał, wały, wan, wany, wyzna, wył, wyła, wyło, właz, włazy, szczaw, czoła, człon, człona, człony, słona, słony, słowa, słowy, sław, sławo, sławy, cny, cna, cwany, cwał, cwały, cyn, cyna, cyno, sowa, sowy, Soła, Soły, son, nos, nosa, nosy, noc, nocy, Szyc, Szyca, czas, czasy, co, za, oczy, oczna, oczny, łan, łany, ław, ławy, ławo, os, osy, osa, cło, cła, szył, szyła, szyło, wszyła, wszył, wszyło, ZOZ, szła, szło, szły, syn, syna, synowa, nowa, nowy, naszło, naszły, wołacz, wołaczy, łasy, as, asy.
SZRAPNEL
ETAŻERKA: ta, ETA, tar, tara, tarka, erka, er, era, trak, traka, kat, kata, katar, że, żer, tak, taka, ar, ara, akr, akra, każ, żak, żaka, rat, rata, ratka, rak, raka, eter, ter, tera, też, aż, ker, kar, kara, karta, kart, trek, ket, keta, kra, kret, kreta, żar, żart, Art, Arta. RĘKOJEŚĆ
RĘKOJEŚĆ - ręko,kor, rok, jeść, jęk, korę, krę, kość, ość, roję, roj, orkę, KO, Okę, rość,kręć, kroję, koje, erkę, erko, - PITAGORAS