Zabawa w słówka #2

13 marca 2015 16:44
salazar

REGATY: Rega, gar, gary, ty, tyra, grat, graty, rety, ar, ary, ag, tar, tary, rea, er, era, ery, tag, Gat, Gery, Gera, ryt, rag, ryta.
OBROŻA

OBROŻA- OB, żar, żab, żabo, Boża, bo, bar, ar, Aro, aż. KOŁOMYJA.
13 marca 2015 17:44
ANULA62

OBROŻA- OB, żar, żab, żabo, Boża, bo, bar, ar, Aro, aż. KOŁOMYJA.

KOŁOMYJA: koło, koła, my, ma, ja, jam, jamy, jamo, jamko, koma, komy, koja, kojo, amok, łom, łomy, mył, myła, myło, mak, omo, maj, kły, kła, mały, mało, jako, ok, oko, łyk, łyko, łyka, łykaj, łaj, łajko, majko, myj, myjka, myjko, Kołyma, Kołymo, moa, Kłaj.
SZCZYPIOREK
13 marca 2015 18:39
SZCZAWIÓWKA: szczaw, kaw, kawa, zwis, zwisa, Iza, Iz, czai, czka, kacza, kasza, Wika, wsza, wszawi, wszawa, wasz, wasza, czas, waz, waza, zawisa, Zawisza, szcza, Aza, Az, Izka,ów, kisz, kisza, wsi, sik, sika, cis, cisa, cisza, cisz, Sawa, Sawka, kas, kasa, kac, kaca, kwicz, kiwa, kiwasz, sak, saka, saki, wiz, wiza, ZAIKS, as, asa, kicz, skaz, zwózka, zwózki, wczas, wózka, wózki, iw, iwa, Iwka.
PIECZYWO
13 marca 2015 20:14
PIECZYWO- piecz, piec, piecy, PI, WOP, wip, piw, piwo, czepi, czep, pyzo, pyz, co, owe, owi, owy, wy, owiec, owcy, cywie, wiec, cep, cepy, PEC, Pyc, ciep, Iwo, Iw, Iwie, Ewo, Ewie, Ew, Ewy, Iwy, cez, wozy, wozie, zip, wozi, Oz, wic, wice, oczy, czy, pozie, powie, pozy, pocie, poci, wypoci, wie, wypiecz, wyczep, wyciep, wczep, wciep, pic, Izo, Izie, Iz, wycie. SKRÓCONY.
13 marca 2015 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
Berdi, no proszę Cię! Weź walnij całe zdanie i będziemy układały stąd do nieskończoności :(.
13 marca 2015 21:04
Przeszkadzalo, oczywiście, że przeszkadzało i dałam temu wyraz. Możesz sprawdzić ;).
13 marca 2015 21:31
HORTENSJA- ten, net, neta, ta, to, on, ona, one, ja, jen, jena, jota, jot, TENA, na, nora, nor, nota, not, tona, ton, Rota, Rot, Rosja, Tora, tor, renta, rent, rento, tar, rat, taro, rato, ARO, aron, Ren, Rena, Reno, set, seta, tas, sort, Tars, tors, Orsej, Hesja, Jens, Jan, hen, Han, Hano, Eros, Erosa, tan, rano. ŻONKILE.
13 marca 2015 22:06
ANULA62

HORTENSJA- ten, net, neta, ta, to, on, ona, one, ja, jen, jena, jota, jot, TENA, na, nora, nor, nota, not, tona, ton, Rota, Rot, Rosja, Tora, tor, renta, rent, rento, tar, rat, taro, rato, ARO, aron, Ren, Rena, Reno, set, seta, tas, sort, Tars, tors, Orsej, Hesja, Jens, Jan, hen, Han, Hano, Eros, Erosa, tan, rano. ŻONKILE.

ŻONKILE-  żon, żonki, kil, kilo, klo, że, leki, lek, leż, len, leni, Lenki, Lenko, ile, Leon, Leonki, loże, żel,żelki,żelko,koli, kole, klei, Oli, Olek, on, oni, one, noże, Nil,niż, niże, konie, Elki, Elko, loki, lok, NK, Inko, link, lin, liże,liż,Lonie,  Loni,klon, Olki, Eli, Leo, Nel, Neli, Ken, Kenio, Neo, Nike, , okien, kile, ikon, koni, LO, żonek, nokie, noki, oklei, klin,klnie, loż,żeni, ożeni,. - LAJKONIKI
14 marca 2015 00:06 / 1 osobie podoba się ten post
:)
LAJKONIKI: koni, konik, koniki, kino, kin, kina, Jola, Jolki, ikon, ikona, ja, lok, loki, loka, ok, oka, Oki, koli, kolan, koja, Niki, Nika, Niko, koli, kolka, kolki, kilo, kila, kil, koka, koki, klon, klona, NOL, kijanki, kijanko, Jan, Janko, Janki, inko, okna, jon, jona, inki,  lin, lina, lino, linko, linki, kij, kija, kijka, koi, jak, jaki, kinol, kinola, kinolki, Kali, kalk, kalko, kalki, klin, klina, klika, kliko, klik, kona, konaj, Kika, Kiko. laik, nijak, nijako, Kajko, nokia, nokii, on, ona, oni, no.
ZEFIREK
14 marca 2015 00:21
salazar

:)
LAJKONIKI: koni, konik, koniki, kino, kin, kina, Jola, Jolki, ikon, ikona, ja, lok, loki, loka, ok, oka, Oki, koli, kolan, koja, Niki, Nika, Niko, koli, kolka, kolki, kilo, kila, kil, koka, koki, klon, klona, NOL, kijanki, kijanko, Jan, Janko, Janki, inko, okna, jon, jona, inki,  lin, lina, lino, linko, linki, kij, kija, kijka, koi, jak, jaki, kinol, kinola, kinolki, Kali, kalk, kalko, kalki, klin, klina, klika, kliko, klik, kona, konaj, Kika, Kiko. laik, nijak, nijako, Kajko, nokia, nokii, on, ona, oni, no.
ZEFIREK

ZEFIREK -, Zefir, Rek, kier, kefir, fer, rez, rezik, Irek, Irki, kir, Riki, rzek, rzeki,fik, fiki, frez, frezik, er, erze, erki, (:- OBJĘTOŚĆ 
14 marca 2015 00:37 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

ZEFIREK -, Zefir, Rek, kier, kefir, fer, rez, rezik, Irek, Irki, kir, Riki, rzek, rzeki,fik, fiki, frez, frezik, er, erze, erki, (:- OBJĘTOŚĆ 

Wiem, to było marne słowo ;)
:*
14 marca 2015 13:39
OBJĘTOŚĆ: boje, boję, Ob, oś, ość, toć, toś, to, oto, jot, jotę, tę, bo, bot ;(.
WIERZENIE
14 marca 2015 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

OBJĘTOŚĆ: boje, boję, Ob, oś, ość, toć, toś, to, oto, jot, jotę, tę, bo, bot ;(.
WIERZENIE

WIERZENIE - wierz, wierni, wiernie, er, Erni, wir, Ren, Reni, Ner, nerw, wen, Wenie, Weni, win, winie, niw, niwie Ewie, wie, rzewnie, rzewni, rez, Zeni, Zenie, Zen, Zin, nie,  Renie, wre, wrzenie, Erwin, Erwinie, rwie, rewie,-  NAPLETEK
14 marca 2015 18:43
NAPLETEK: na, tek, teka, pan, pat, patek, lek, leka, Alek, alka, alk, klat, pak, El, Ela, Elek, etan, tan, natek, kap, kan, ptak, tak, lat, latek, lane, LAN, Pele, telep, lep, lepka, akt, nalep, nalepek, Lena, len, ten, ta, tank, apel, apele, Antek, Anek, naklep, pean, pakt, patelek, klep, klan, klap, klepane, Kean, kalet, palet, pal, paletek.
OMDLENIE
14 marca 2015 19:44
Rozpusta-usta,pusta.tur,rota,potas,sto,PZU,prosta,star.pas,stu,par,rap, PRZEKORNY