michasiaWiedziałam, wiedziałam, że się namęczysz ale głowę masz nie od parady - mysli, myśli :) pozdrawiam i myślę co Ci zadać :) hahaha
- OGÓLNIKOWY - ogólny, NIK, gol, logo, wynik, kino, oni, Nil, lin, liny, wolny, wolno, wolni, wilk, klon, klony, goli, gil, igloo, glon, glony, wy, Kolno, kilo, wnyk, ogólny, okowy, wygoni, link, klin, kogo, nowy, nowi, wino, Wilno, ligo, ligowy, gówno, ono, oni, wy, ogólnik, Lonio, Loni, lok, loki, nóg, nogi, goni, Olgi, Olgo, glink, glin, Igo, Igi, niklowy, wilgo, koli, ogon, ogony, winko, nów, Wolin, Olko, ikono, lwi, GOK,ogoli ,Wig, gin, ginko, koni, nokio, kil, oliwo, oliwny, Oliwko,WOK, oko. WŁASNORĘCZNIE
WŁASNORĘCZNIE: nora, norę, norze, Ren,Ner, orna, nie, nic, cni, cniło, cniła, Łęczna, czas, czar, czarni, czarne, czarna, zona, zonę, Inez, właz, son, nos, nosa, ławo, wiosna, wiosnę, łan, łanie, rosnę, sen, więc, ręcz, wręcz, ręcznie, Iwona, Iwonę, Iwo, Iwę, IRA, naocznie, rosa, rosę, rosi, własne, Oran, ranie, ranię, ranni, rani, ran, rano, ranę, ręczna, wannie, wanno, Anno, Annie, Annę, Renia, Renię, Reni, Rena, Nero, Neo, Azo, Azę, wir, ser, sarnę, Sarę, Sarze, sonar, łoza, łozina, łozinę, wozi, czar, czarę, czoła, Iran, Zair, inna, inne, Iza, Izę, łona, łonie, zło, zła, zioła, Zan, Zanie, Ani, Anię, SOR, Soła, Sołę, łasi, łaszę, łasa, nornica, nornicę, Rowan, wre, wrę, wrze, wonie, nieca, niecę, wzniecę, wznieca, cenni, cenię, cera, cerę, cero, szał, szew, szwie, Ron, Rawo, Rawę, Rawie, rezon, rezonie, włos, włosie, sławo, sławie, sławę, sławni, Nera, nerę, nosi, noszę, nosze, wrona, wronę, wron, wroni, wronie, Wera, wiarę, wierzę, wierz, Sano, sannę, sannie, czerw, czerwia, Nanie, Nano, anons, naręcze, Rinn, wina, wino, win, winne, senni, osa, osę, sowa, sowę, łosi, osi, orzeł, orła, zen, Eros, era, erę, rwę, rwanie, rwie, Ewa, Ewę, zacnie, zacni, cez, Irena, Irenę, Inn, Nina, Nino, nowa, nowe, nowi, wio, owi, owe, wasi, wasze, nasi, nasze, oni, one, roczni, roczne, rocznie, wczesna, wiosna, wiosnę, noc, nocne, serw.
RADYKALIZACJA