Współczuję :(
Tak na amen, czy da się z tym coś zrobić?
Współczuję :(
Tak na amen, czy da się z tym coś zrobić?
ŁAKOMCZUCH: komu, koma, kom, łka, łkam, zuch, zucha, całko, moc, mocz, moczu, mak, maku, łam, kłam, kłamczuch, amok, amoku, mokła, mało, om, oma, ohm, ohma, cum, cuma, cumo, czka, zmokła, kocha, kocham, koła, koc, koca, kocu, kocz, kocza, koczu, czuł, czuła, czuło, czułka, hak, haku, huk, złom, złomu, złam, zła, zło, złu, ok, oka, oku, okłam, much, mucha, mucho, muz, muza, muzo, cło, cła, cłu, kuc, kuca, kał, kału, załom, załomu, uch, ucha, ucho, czako, czak, kaczo, kaczuch, kaczucho, chłam, chłamu, cham, chamko, łom, łomu, łach, łachu, ach, och, oh, Az, Azo, koza, łuk, łoza, chałko, chał.
DWUŚLAD
DWUŚLAD - dwa, wad, wal, la, lad, dal, ślad, Ula, ud, lud, ul, dla, UW, duś, = DZIĘCIOŁ
DZIĘCIOŁ: łodzi, łoi, ił, Izę, zło, do, od, idę, Iz, Izo, ził, cię, co, cło, doi, odę, złoi, łozę, Oz, ci, cizię, cizi.
LEPISZCZE
DZIĘCIOŁ: łodzi, łoi, ił, Izę, zło, do, od, idę, Iz, Izo, ził, cię, co, cło, doi, odę, złoi, łozę, Oz, ci, cizię, cizi.
LEPISZCZE
LEPISZCZE - lep, lepi, PIS, szczep, szczepi, piecz, piecze, czep, czepi, cep, PEC, lis, lisie, lip, lipie, pieli, piele, piel, leszcz, leszcze, zlepi, zlep, Pisz, pisze, ile, lecz, licz, Pele, pili, SI, sili, szli, szpeci,ci, cel, cele, Eli, SPZ, spec, spece, CEZ, czesz, czesze,- MOHEROWA
MOHEROWA: moher, mohera, hera, hero, her, rwa, rwo, owo, owa, wam, war, waro, rem, oh, morwa, morw, morwo, moro, mora, mor, morowa, morowe, Rom, Roma, Romo, Wera, Wero, Wer, harem, mowa, mowo, Amor, Ewa, Ewo, Ew, wora, rea, Reo, Rawo, mew, mewa, mewo, ar, aro, er, ero, erom, hora, hor, horo, ora, oro, orem, ore, emo, hewra, hewro, Moor.
ŹREBAKI
ŻREBAKI - bak, baki, rak, raki, kra, brak, braki, bar, brei, rai, krab, bek, beki, kir, kira, Rek, Arek, Arki, KIA, , AK, Eryk, Eryka, Eryki, rabki, era, er - APOSTAZJA
APOSTAZJA: po, post, posta, Azja, Azjo, Azjato, Azjata, Az, Aza, Azo, ja, jap, japo, sto, poza, top, topa, to, ta, taj, zataj, zatop, pot, potas, paja, pajo, jot, jota, os, osa, staj, stajo, staja, za, spoza, tao, patos, jaz, Atos, Atosa, soja, stop, szop, szopa, szot, szota, szaja, szajo, szata, szato, szat, tasz, taszo, tasza, pst, psot, psota.
GAŁGANEK
GAŁGANEK - gała, gag, ganek, Ken, naga, Aga, gał, łan, łana, na, nałga, AK, kan, kana, Ana, łaga- ŚWIDERKI
ŚWIDERKI: świder, świr, świrek, der, derki, erki, Irek, wir, wirki, kiś, wiś, wid, wek, weki, kiwi, kier, Ew, dwie, iw, iwie, Wieś, Irki, kir, idei, krew, krwi, rwie, Ed, Edki, kei, rei, świerk, świerki, Wed, rek, reki, red, Wiki, Iker, Iśki, dek, deki, Eriki, Erik, Ikei.
EKSPRESY
Michasiu, zajrzyj na pocztę :).
ok.:)
EKSPRESY - eks, esy, er, ery, res, resy, ser, sery, pryk, ryk, seks, kres, kresy, syk, syp, pyr, ryp. - TUNEZJA
TUNEZJA: nut, nuta, ja, Jan, Jan, jaz, jazu, taj, Taju, UN, je, jun, juna, juan, uzna, uznaj, teza, tez, ten, ta, tu, tuja, tuje, Anet, net, neta, tan, tanu, naj, tuz, tuza, jat.
GARNIEC