Zabawa w słówka #2

05 kwietnia 2015 20:40
michasia

MOCZARY, MO, moc, mocy, mar, mary, ar,ary, rycz. rym, OC, oczy, czar, czary, co, my, ma, mocz, moczy, czy, czym, rac, Car , mrocz, raczy, racz, Oz, zmory, zmora, ryz, ryza, rym, Roma, ram, ramy, raz, razy, Azy, morza, Amor, amory- LIBIDO

Michasiu, byłaś dzis na poczcie ;)?

LIBIDO: do, bo, dobo, Oli, Lido, od, Ob, bil, bilo, Id, Ido, idol, idoli, doli, boli, boi, doi.
ZASIŁEK

05 kwietnia 2015 21:44
salazar

Michasiu, byłaś dzis na poczcie ;)?

LIBIDO: do, bo, dobo, Oli, Lido, od, Ob, bil, bilo, Id, Ido, idol, idoli, doli, boli, boi, doi.
ZASIŁEK

przed chwilą ) buziaki :))))dzięki 
                                          ZASIŁEK - za, as, Asi, zasiek,, sił, siła, łasi, Asie, łask, łaski,szał, łazik, Kasi, Kazi, kał, sik, sika, kasz,kasze, sake, kiesa, kies, sieka, ZIŁ, IŁ, AK, łezka, łez, łezki, łza, kiła, kił, Iza, Izka, sak, Kasie, Asie, łase, szła, IKEA, eska, ŁKS, łazi, ZAiKS, kieł, kła, kas, - STRINGI
05 kwietnia 2015 23:38 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

przed chwilą ) buziaki :))))dzięki 
                                          ZASIŁEK - za, as, Asi, zasiek,, sił, siła, łasi, Asie, łask, łaski,szał, łazik, Kasi, Kazi, kał, sik, sika, kasz,kasze, sake, kiesa, kies, sieka, ZIŁ, IŁ, AK, łezka, łez, łezki, łza, kiła, kił, Iza, Izka, sak, Kasie, Asie, łase, szła, IKEA, eska, ŁKS, łazi, ZAiKS, kieł, kła, kas, - STRINGI

Toś z majtasami pojechała :D
Spróbuj z tego ułożyć 10 słów, a będę Ci biła pokłony do końca świata :).
05 kwietnia 2015 23:41 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Toś z majtasami pojechała :D
Spróbuj z tego ułożyć 10 słów, a będę Ci biła pokłony do końca świata :).

Też próbowałam się zmierzyć z tymi STRINGAMI i nijak mi nie podeszły hahaha
Michasia lepiej juz mogłaś jakie reformy zapodać
06 kwietnia 2015 08:38 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Też próbowałam się zmierzyć z tymi STRINGAMI i nijak mi nie podeszły hahaha
Michasia lepiej juz mogłaś jakie reformy zapodać

STRINGI -  Tir, ring -git, gir, str. intrig, gin, rtg, GS, SI, Ingi,, ringi, GTS, sorki no to podaje - MAJTOCHY
06 kwietnia 2015 09:16
michasia

STRINGI -  Tir, ring -git, gir, str. intrig, gin, rtg, GS, SI, Ingi,, ringi, GTS, sorki no to podaje - MAJTOCHY

MAJTOCHY  --  maj , majty , ty , to ,ot , och , ach , cham , mach , Tom , oj , aj ,ja , tych , jamy , jacht , tam , my , co ,
moc , mocy , jacy , Jaco , tacy , PODRÓŻNIK
06 kwietnia 2015 12:41
PODRÓŻNIK-podróż,pod,dróżki,różki,NIK, nóżki,róż,pór,ród,NIP,od,po,rok,krop,por, LOSOWANIE
06 kwietnia 2015 13:04
alinka1339

MAJTOCHY  --  maj , majty , ty , to ,ot , och , ach , cham , mach , Tom , oj , aj ,ja , tych , jamy , jacht , tam , my , co ,
moc , mocy , jacy , Jaco , tacy , PODRÓŻNIK

PODRÓŻNIK: podróż, pod, róż, różo, kin, kino, od, odór, NIK, ikon, kop, koni, kip, kipo, po, doi, koi, roi, poi, no, on, oni, dron, drop, por, kroi, krop, kropi, kod, kor, korni, orni, or, Żor, różki, podnóżki, nóżki, nóżko, próżni, próżno, póki, nóż, żon, żonki, dróżnik, rożki.
CHRZĄSTKA
06 kwietnia 2015 13:35
salazar

PODRÓŻNIK: podróż, pod, róż, różo, kin, kino, od, odór, NIK, ikon, kop, koni, kip, kipo, po, doi, koi, roi, poi, no, on, oni, dron, drop, por, kroi, krop, kropi, kod, kor, korni, orni, or, Żor, różki, podnóżki, nóżki, nóżko, próżni, próżno, póki, nóż, żon, żonki, dróżnik, rożki.
CHRZĄSTKA

CHRZĄSTKA - czka, kacz, kaczą, kra, krach, rac, racą, ratka, ratką, tka, tac, tacką, trzask, kat, kac, kasta, hak, kas, kasą, star, starą, tar, tara, tarką, rak, raz, RAST, Stach, tas, as, krzta, ta, SAT, sra, ras, rasą, ach, chrząka, kąt, kąta, ar, czas, czat, czak, Car, szatką, szat, szach, szatą, tą,AK, strach, stracą,trak, rak, kart, kartą, ART, krat, kratą, traszką, trąca, racz, raczą, rączka,rąk,kracz, kraczą,acz, Az, sak, Sarą,skrzat, skra, krząta, tras, trasą,- WODOPÓJKA
06 kwietnia 2015 16:13
Dlaczego miłego koleżanki opuściły mój wyraz LOSOWANIE?
06 kwietnia 2015 16:29
Popatrz ja się zabrałam za Losowanie ale w międzyczasie wpadły jakies inne i wykasowałam posta. Myślałam, że źle otworzyła mi się stronka.

LOSOWANIE - los, lanie, len, lenno, lina, lawa, las, lowelas, Laos, lewa, lewe, lewi, lenno, wlan, sowa, sos, solo, salsa, ssanie, sanie, sen, swoi, sala, siwa, siwe, nie, wanna, wole, wola, wino, wena, nos, nowa, nowe, Nela, niwa, nawa, elew,

REANIMACJA
06 kwietnia 2015 19:14
brydzia

Dlaczego miłego koleżanki opuściły mój wyraz LOSOWANIE?

miało być miłe
06 kwietnia 2015 19:23
POGOTOWIE-gotowe,wie,po,WIP,to,oto,wte,ego,tip,powie,Iwo,Togo,gotowi,togi,pot,potowi.pit, KOMPOZYCJA
06 kwietnia 2015 21:40
POGOTOWIE: pogo, po, go, to, Got, Togo, owo, owi, owe, we, Ew, Ewo, powie, git, wie, eto, ego, oto, top, topie, pet, piw, piwo, pot, ot, iw, iwo, pit, pito, pieg, Wit, wig, weto, wet, tip.
KAŁAMARZ
06 kwietnia 2015 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

POGOTOWIE: pogo, po, go, to, Got, Togo, owo, owi, owe, we, Ew, Ewo, powie, git, wie, eto, ego, oto, top, topie, pet, piw, piwo, pot, ot, iw, iwo, pit, pito, pieg, Wit, wig, weto, wet, tip.
KAŁAMARZ

Do głowy przychodzi mi tylko "kał". :)
Straszne. No, nie przeszkadzam.
KAŁAMARZ od salazar nadal aktualny.