Forumowo - Imbirowy zawrót głowy!

11 lipca 2014 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Na czas sezonu czereśniowego zmuszona jestem zawiesić picie imbiru.
Te dwie rzeczy, jeśli o mnie chodzi, absolutnie nie żyją ze sobą w zgodzie :-))

bo czereśnie nie idą w parze praktycznie z żadnym płynem :))) wiem z autopsji i nie powtórzę błędu :)))))
11 lipca 2014 21:49 / 7 osobom podoba się ten post
A piłyście wódkę Imbirówkę? Teraz mi się przypomniało, bardzo dobra, ja imbiru nie pije, ale w ramach solidarności kupie sobie po przyjeździe Imbiróweczkę:)
11 lipca 2014 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Na czas sezonu czereśniowego zmuszona jestem zawiesić picie imbiru.
Te dwie rzeczy, jeśli o mnie chodzi, absolutnie nie żyją ze sobą w zgodzie :-))

U mnie swzon czereśniowy już się skończył. To ja objadłam wszystkie okoliczne drzewa czereśniowe. 
11 lipca 2014 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Cucki mi zmalały... Z C na B... :( jakież było moje zaskoczenie, gdy poprosiłam rozmiar C85 przymierzam i dramat... A B dopasowany... Może Blondyn nie zauważy...

Łoj bój się! Zauważy na pewno!

Ja jak chudłam to miałam głupi0-żartobliwy zakaz: tylko niech cycki nie schudną... :P
11 lipca 2014 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

A piłyście wódkę Imbirówkę? Teraz mi się przypomniało, bardzo dobra, ja imbiru nie pije, ale w ramach solidarności kupie sobie po przyjeździe Imbiróweczkę:)

Wódki nie, ale na podróż zaopatrzę się w imbir kandyzowany - wyczytałam, że pomaga przy chorobie lokomocyjnej. Ja jeszcze z niej nie wyrosłam, a moja podróż trwa ponad 20 godzin.
11 lipca 2014 22:02 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

czytam i lzy mi po policzkach plyna. nie ze smiechu bynajmniej

ORIM, no nie kapuję...to my tu sie upiększamy jak możemy, chudniemy na potegę, coby się naszym chłopakom bardziej podobać (o chłopakach - opiekunach też mówię) a Ty łzy nad nami wylewasz... już się nie użalaj, tylko pochwal dziewczyny za samozaparcie! :))))))))))))
11 lipca 2014 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

ORIM, no nie kapuję...to my tu sie upiększamy jak możemy, chudniemy na potegę, coby się naszym chłopakom bardziej podobać (o chłopakach - opiekunach też mówię) a Ty łzy nad nami wylewasz... już się nie użalaj, tylko pochwal dziewczyny za samozaparcie! :))))))))))))

Za co ze widzi po biustonoszu ze schudla ha ha
11 lipca 2014 22:15
ORIM

Za co ze widzi po biustonoszu ze schudla ha ha

A to jesteś z tych co kręcą cycki a nie tyłek?
:DDDDDDDDDDD
11 lipca 2014 22:16 / 5 osobom podoba się ten post
Lili

Lili,Orim ma rację,niestety.Faceci wbrew pozorom nie przepadają ,za sucharkami co to im wiszą solniczki do pępka zamiast cycków jak się patrzy:)Oglądają się oczywiście ale potrzymać wola konkretnie:):):)Więc nie wiem czy to wasze szaleństwo imbirowe zasadne jest:):):)Za samozaparcie pochwalic trzeba,ale nie przedobrzajcie bo wrócicie do domu a wasz chłop sie w drzwiach zapyta-pani do kogo?:):):):):):)
11 lipca 2014 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

A to jesteś z tych co kręcą cycki a nie tyłek?
:DDDDDDDDDDD

ani to ani to. ROZUM
11 lipca 2014 22:20
ORIM

ani to ani to. ROZUM

jasne.
11 lipca 2014 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja też chudnę,ale nie wiem ile bo wagi nie mam.Widzę właśnie po stanikach,pasku w spodniach i jak siadam to biust nie opiera mi się już na brzuchu :))))))

hahah to teraz ci stercza nie zwisaja:)))
11 lipca 2014 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

jasne.

a co cie tak dziwi ??? Nigdy nie slyszalas ze kobieta ma byc dobrze "wyksztalcona" ???? ha ha
11 lipca 2014 22:23 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Lili,Orim ma rację,niestety.Faceci wbrew pozorom nie przepadają ,za sucharkami co to im wiszą solniczki do pępka zamiast cycków jak się patrzy:)Oglądają się oczywiście ale potrzymać wola konkretnie:):):)Więc nie wiem czy to wasze szaleństwo imbirowe zasadne jest:):):)Za samozaparcie pochwalic trzeba,ale nie przedobrzajcie bo wrócicie do domu a wasz chłop sie w drzwiach zapyta-pani do kogo?:):):):):):)

Padłam Kasiu :D Już chciałam ORIMowi napisać, ale kurczę... no nie będę... chociaż ja jeszcze nie muszę chusteczek w staniku upychać :)))))))))))))
11 lipca 2014 22:25 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

a co cie tak dziwi ??? Nigdy nie slyszalas ze kobieta ma byc dobrze "wyksztalcona" ???? ha ha

I to jest normalna prawdziwa męska odpowiedź. 
rozum wyedukowany odpowiednio opakowany
:DD