Forumowo - Imbirowy zawrót głowy!

11 lipca 2014 22:29 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

I to jest normalna prawdziwa męska odpowiedź. 
rozum wyedukowany odpowiednio opakowany
:DD

glownie opanowany
11 lipca 2014 22:35
ORIM

glownie opanowany

rzadkość, ale bywa.
11 lipca 2014 22:36 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

czytam i lzy mi po policzkach plyna. nie ze smiechu bynajmniej

Orim czytaj  ze zrozumieniem . Ivanilia wyrażnie  napisała , ze  imbir likwiduje skutki grawitacjii , powoduje , ze  waga idzie  w dół  - biust do góry . Przecież wiara gory przenosi  .........to co , biustu nie może podnieść ? 
11 lipca 2014 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

czytam i lzy mi po policzkach plyna. nie ze smiechu bynajmniej

To nie pij podczas czytania to sie dławil nie będziesz.:)
11 lipca 2014 22:50 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Za co ze widzi po biustonoszu ze schudla ha ha

U kobiety widac po staniku,u faceta po slipkach,co w tym dziwnego....:))))))))))))))))))))))))))))))))
11 lipca 2014 22:52 / 2 osobom podoba się ten post
A wiecie że są slipki powiększające :)
11 lipca 2014 22:54 / 4 osobom podoba się ten post
takaja

Nio,szczególnie ze skarpetą w sródku :)))
11 lipca 2014 22:59 / 2 osobom podoba się ten post
Nie nie z kieszonkami specjalnymi :) a ja myslałam że push-up a może od imbiru rośnie hihihi
11 lipca 2014 23:09 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

ale mozna sie naciac....hahahhaaa  slipki weg, a tam niccccccccccccccccc........
11 lipca 2014 23:25 / 1 osobie podoba się ten post
Imbiru juz nie pije .... moglam sprobowac, sprobowallam i nic zadnych efektow jest nie dobry i wogole....w lodowce jeszcze zostal ....chce Ktoras ????
Ale chwila - corka dziadkow robila super marmolade czy dzem ....mniejsza z tym ...... z jablkami i imbirem .....no super jest ....przepyszna....niestety juz sie skonczyla ....musze wziasc przepis i zrobic w domu .....
11 lipca 2014 23:35 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Łoj bój się! Zauważy na pewno!

Ja jak chudłam to miałam głupi0-żartobliwy zakaz: tylko niech cycki nie schudną... :P

Już zauważył, a tylko na skype gadaliśmy... A jak zobaczył nowy zakup, to zapytał :" fajny, a co to takie małe?"
Faceci..
12 lipca 2014 09:36
wiga37

Orim czytaj  ze zrozumieniem . Ivanilia wyrażnie  napisała , ze  imbir likwiduje skutki grawitacjii , powoduje , ze  waga idzie  w dół  - biust do góry . Przecież wiara gory przenosi  .........to co , biustu nie może podnieść ? 

'Ja też chudnę,ale nie wiem ile bo wagi nie mam.Widzę właśnie po stanikach,pasku w spodniach i jak siadam to biust nie opiera mi się już na brzuchu " gdzie tu masz cos o grawitacji ha ha Wiara czyni cuda wiec lepiej moze wierzyc ze sie schudnie a nie imbir pic ha ha to i biust zostanie 
12 lipca 2014 09:37 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To nie pij podczas czytania to sie dławil nie będziesz.:)

Ja sie nie dlawie tylko szlocham jak piszesz jak zmizernialas hihi
12 lipca 2014 09:39 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

U kobiety widac po staniku,u faceta po slipkach,co w tym dziwnego....:))))))))))))))))))))))))))))))))

Boze to az tak ten imbir dziala ha ha do ust go w zyciu nie wezme hihi 
12 lipca 2014 09:59 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

'Ja też chudnę,ale nie wiem ile bo wagi nie mam.Widzę właśnie po stanikach,pasku w spodniach i jak siadam to biust nie opiera mi się już na brzuchu " gdzie tu masz cos o grawitacji ha ha Wiara czyni cuda wiec lepiej moze wierzyc ze sie schudnie a nie imbir pic ha ha to i biust zostanie 

Orim  to jest grawitacja !    prawo powszechnego ciążęnia glosi  : Między dowolną parą ciał posiadających masy ( w tym wypadku para piersi ) pojawia się siła przyciągająca, która działa na linii łączącej ich środki mas, a jej wartość rośnie z iloczynem ich mas i maleje z kwadratem odległości.

Egzemplarz dzieła Newtona wydanego 5 lipca 1687 pod tytułem Philosophiae Naturalis Principia Mathematica

Matematycznie związek ten wyraża się wzorem:
vec F =G frac{ m_1 m_2}{r^2} vec e,
gdzie:

Z Newtonem chcesz dyskutować  ? Ja sie nie odważe  haha