Forumowo - Imbirowy zawrót głowy!

16 lipca 2014 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ja bym już kupiła, ale jeszcze chudnę. Więc przed samym wyjazdem się obkupię :)) Już się nie mogę doczekać!

Ja też nie zaluje tamtych za dużych spodni i już przygotowałam do wywalenia ,a sobie kupię sliczne dopasowane jeansy ,też nie mogę sie doczekać.:)
16 lipca 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

No właśnie ja sobie przed wyjazdem do Niemiec kupiłam 2 pary dżinsów i tak mam jak ty, przelatują i do niczego sie nie nadają. Musze przed wyjazdem do domu kupić jakieś nowe spodnie. Bo przeciez nie pojade w dresach, które dzieki sznurkom z pupy nie zlatują. Ale ja nie piję imbiru :)

Ja tyż nie piję.Biegam sobie znowu i nawet nie muszę jakiejś diety stosować,bo lecę z wagi,no i chyba czas przestać,bo nie lubię być taka wysuszona.
Teraz to powinnam na siłownie i niech na masę idzie;)
Kidyś robiłam taki napój imbirowy z mietą,cytryną ,posłodzony miodem no i dobrze schłodzony.Bardzo smaczny,ale tak dwa razy dziennie po szklanie czystego wywaru chyba by mi nie smakowało:)
16 lipca 2014 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja też nie zaluje tamtych za dużych spodni i już przygotowałam do wywalenia ,a sobie kupię sliczne dopasowane jeansy ,też nie mogę sie doczekać.:)

Już oczami wyobraźni widzę gały moich sąsiadów :))) A rodzinka to nie wiem czy mnie pozna? hahahah
16 lipca 2014 21:52 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja tyż nie piję.Biegam sobie znowu i nawet nie muszę jakiejś diety stosować,bo lecę z wagi,no i chyba czas przestać,bo nie lubię być taka wysuszona.
Teraz to powinnam na siłownie i niech na masę idzie;)
Kidyś robiłam taki napój imbirowy z mietą,cytryną ,posłodzony miodem no i dobrze schłodzony.Bardzo smaczny,ale tak dwa razy dziennie po szklanie czystego wywaru chyba by mi nie smakowało:)

Też nie stosuję żadnej diety ale codziennie biegam z pieskiem pdp. No i przed samym wyjazdem zaczełam brać hormony bo mam niedoczynność tarczycy i pewnie dlatego zaczęłam w końcu chudnąć. Nareszcie :))))
26 lipca 2014 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
Koleżanka córki pdp schudła 20 kg. Pytałam jaką dietę stosuje ,powiedziała ,że wypija dziennie 2 litry musu owocowego. Podejrzewam,że zwyczajnie ma durchfall i dlatego tak szybko z wagi zleciała. Podobno je wszystko inne,ale niewiele bo na nic innego ochoty nie ma jak wypije ten mus owocowy.
Zapytała też jaką ja dietę stosuję bo zauważyła,że sporo schudłam i już,już miałam jej o imbirze powiedzieć,ale pomyślałam sobie,że nie powiem,a po co? Ją czeka efekt jojo z naddatkiem,a mnie nie,więc nich dalej sobie pije mus owocowy :)
Dobrze zrobiłam nie mówiąc jej ??
26 lipca 2014 16:55
ivanilia40

Koleżanka córki pdp schudła 20 kg. Pytałam jaką dietę stosuje ,powiedziała ,że wypija dziennie 2 litry musu owocowego. Podejrzewam,że zwyczajnie ma durchfall i dlatego tak szybko z wagi zleciała. Podobno je wszystko inne,ale niewiele bo na nic innego ochoty nie ma jak wypije ten mus owocowy.
Zapytała też jaką ja dietę stosuję bo zauważyła,że sporo schudłam i już,już miałam jej o imbirze powiedzieć,ale pomyślałam sobie,że nie powiem,a po co? Ją czeka efekt jojo z naddatkiem,a mnie nie,więc nich dalej sobie pije mus owocowy :)
Dobrze zrobiłam nie mówiąc jej ??

ale z jakiej wagi schodziła - bo ludzie bardzo otyli gubią te kilogramy 20- razy szybciej niż ci co mają do zrzucenia np. 5-10 kg !

26 lipca 2014 17:04
fiber39

ale z jakiej wagi schodziła - bo ludzie bardzo otyli gubią te kilogramy 20- razy szybciej niż ci co mają do zrzucenia np. 5-10 kg !

Pojęcia nie mam,ale wydaje mi się ,że ważyła dobrą stówę.
26 lipca 2014 17:05
ivanilia40

NO , to miała z czego zrzucać !!!!
26 lipca 2014 17:06
fiber39

NO , to miała z czego zrzucać !!!!

Miała,miała ale dość szybko zrzuciła,chyba nawet za szybko.
26 lipca 2014 17:07
ivanilia40

a ja właśnie zmieniłam awatar --------- to ja 100 nigdy nie miałam , ajakbym zrzuciła 20 to zakład pogrzebowy by po mnie przyjechał !!!
26 lipca 2014 17:07
Ja tam nie schudłam ani grama :(
Pij ę imbir, maszeruję z kijkami. Nie wiem co źle robię :(
26 lipca 2014 17:08
ale byki ortograficzne -------- sama napisałam ----------- i sama się wstyudzę !
26 lipca 2014 17:11
Ja jakos nie wierzę w ten spadek wagi po piciu imbiru.Jestem przykładem.Jem normalnie ,słodycze sporadycznie ,wole owoce.Jeżdżę na rowerze prawie kazdego dnia (nawet wczoraj po deszczu) i nic się nie dzieje.Waga jak stała w łazience tak stoi, a moja równiez.To niech mi ktoś wytłumaczy jak można wysmukleć przy tym imbirze.
26 lipca 2014 17:11
lena7

Ja tam nie schudłam ani grama :(
Pij ę imbir, maszeruję z kijkami. Nie wiem co źle robię :(

Przede wszystkim zwróć uwagę na to,czy najadasz się tą samą porcją jedzenia. Kiedy zaczęłam pić imbir natychmiast byłam najedzona po zjedzeniu 2/3 tego co miałam na talerzu. Poza tym już po kolacji o 18-tej nic nie jem bo nie mam na noc ochoty,choć czasem słyszę mruczenie w brzuchu.
26 lipca 2014 17:13
ivanilia40

Przede wszystkim zwróć uwagę na to,czy najadasz się tą samą porcją jedzenia. Kiedy zaczęłam pić imbir natychmiast byłam najedzona po zjedzeniu 2/3 tego co miałam na talerzu. Poza tym już po kolacji o 18-tej nic nie jem bo nie mam na noc ochoty,choć czasem słyszę mruczenie w brzuchu.

Czyli mam rozumieć ,że imbir odebrał Ci tak trochę apetyt w 30%.