Dzisiaj w Lidlu jest promocja czekolady z imbirem. W ramach solidarnosci z Wami kupiłam 2 szt. Z czekolad na ostro wolę z chilii ale zjem i te, czego w koncu nie robi sie dla koleżanek z forum :P
Dzisiaj w Lidlu jest promocja czekolady z imbirem. W ramach solidarnosci z Wami kupiłam 2 szt. Z czekolad na ostro wolę z chilii ale zjem i te, czego w koncu nie robi sie dla koleżanek z forum :P
i dla diety 3000 kcal jakie daje czekolada ha ha.Smacznego
Debiut: gotuję 1wszy raz imbir.
Golnę sobie dziś wieczorkiem. :)
Przed golnięciem zanotuj wagę wyjściową i datę pierwszego zażycia :))))). U mnie waga leci w dół wolniej,ale już widzę jak nogi smukleją:)))))
Jeszcze dopiszę,ze spodnie ,w których tu przyjechałam w lutym ,wczoraj zdjęłam bez rozpinania przez biodra :))
Piję.
Czy smak ma być wodnisto-gorzkawo-szczypiący?
Czy może za dużo nakroiłam?
Ma szczypać w język,ale też niezbyt mocno.Pij wyłącznie chłodny.
Szczypie w gardło też. To chyba za dużo, nie?
Ciepły mam. Poczekam w takim razie aż wystygnie.
Szczypie w gardło też. To chyba za dużo, nie?
Ciepły mam. Poczekam w takim razie aż wystygnie.
Przed golnięciem zanotuj wagę wyjściową i datę pierwszego zażycia :))))). U mnie waga leci w dół wolniej,ale już widzę jak nogi smukleją:)))))
Jeszcze dopiszę,ze spodnie ,w których tu przyjechałam w lutym ,wczoraj zdjęłam bez rozpinania przez biodra :))
No właśnie ja sobie przed wyjazdem do Niemiec kupiłam 2 pary dżinsów i tak mam jak ty, przelatują i do niczego sie nie nadają. Musze przed wyjazdem do domu kupić jakieś nowe spodnie. Bo przeciez nie pojade w dresach, które dzieki sznurkom z pupy nie zlatują. Ale ja nie piję imbiru :)
Imbiroholiczka następna:):):)
Każdy powód do zakupu nowego ciucha jest tak samo dobry ;)))))))))