No zobacz jakie my podobne, ja tez! Ha ha ha
No zobacz jakie my podobne, ja tez! Ha ha ha
Mam tylko nadzieję, że nie wszyscy użytkownicy forum będą musieli brać w tym udział. Niech dalszy ciąg się poza forum rozgrywa....
Wszystko świeżuśkie mam, auto pachnie nowoscią a prawko drukiem, ha ha ha . Dam rade, ja sie nie boje. Prawko mam od poniedziałku.
I rozumiem, że oni wszyscy w Twoim domu w te karty grają?
A ja jutro u Ciebie jestem, nie zapomnij, ha ha ha . Mam nawigacje w swoim nowym autku, ale jeszcze jej do konca nie rozgryzłam.
Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje. Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi :
- Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy pysk...
Szerokiej drogi Zosiu!
Wszystko świeżuśkie mam, auto pachnie nowoscią a prawko drukiem, ha ha ha . Dam rade, ja sie nie boje. Prawko mam od poniedziałku.
A ja na grzybach nie byłam , bo padało. Tym razem grzyby do mnie przyszły. Kuzyn męża przytargał wiaderko prawie , takich pomieszanych . Wiec część się suszy , częsc zamrożona a część w marynacie. Rydzów coraz więcej !!!
Jadę końcem miesiąca - więc zbyt wiele czasu mi nie zostało. A jeszcze chcę dopiąć wszystko w ogrodzie , załatwić dentystę - na szczęście kontrola tylko. Cóż - nie pierwszy wyjazd a stres zawsze jest .I chęć załatwienia wszystkiego.
Ale damy radę !A urzędowych załatwień nie lubię . Teraz spokój ale w styczniu - horror !