Wierz mi-przed:0Wiem co mówię -głodny chłop to zły chłop i pożytek z niego żaden:):):)A żeby nie zrobił sobie Mittagspause to już nasza w tym głowa:):):)Deserek też chłop chce zjeść ,no nie?:):):):):)
Wierz mi-przed:0Wiem co mówię -głodny chłop to zły chłop i pożytek z niego żaden:):):)A żeby nie zrobił sobie Mittagspause to już nasza w tym głowa:):):)Deserek też chłop chce zjeść ,no nie?:):):):):)
Zamieniamy się, bo mówiłeś że lubisz miec wesoło? :)
Dawaj miesiac ja u ciebie miesiac ty u mnie i miesiac razem ha ha
No gdzie nie wejdę to temat przewodni: seks!
Ciśnienie obniżyć czas...
;)))))
Ale Ty podobno imbiru nie pijasz,no to jak..???? Naleśniki mam usmażyć ? :)))))))))))))))))))
No gdzie nie wejdę to temat przewodni: seks!
Ciśnienie obniżyć czas...
;)))))
Masz rację Lenuś,a pamiętam jak jeszcze na początku tego roku wszyscy ten temat omojali szerokim łukiem, a teraz...tak się narobiło:))))
Ale Ty podobno imbiru nie pijasz,no to jak..???? Naleśniki mam usmażyć ? :)))))))))))))))))))
Ivanilia ,no nie bądź taka-Szwajcara nie chciałaś,ok ale Orim ,swój człowiek,wszystko w rodzinie zostanie:):):):)Usmaż naleśniki imbirowe na rozgrzewkę:):):)
to gdzie ty wchodzisz w tym necie !!?? Dawaj wracaj na forum opiekunki24.pl hihi
Ja to nie wiem czy cały imbir w naleśnik nie zawinąć,potem Orima w szafie nie potrzymać ...:)))))
Na jakie strony?
Z modlitwami za wasze dusze nieczyste ;DDDDDDDDDDDDDDD