Na wyjeździe #11

08 lipca 2014 19:46 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja to nie wiem czy cały imbir w naleśnik nie zawinąć,potem Orima w szafie nie potrzymać ...:)))))

Nieee,imbir do ciasta dodaj:)A szafa nie zaszkodzi:):):)
08 lipca 2014 19:48 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Nieee,imbir do ciasta dodaj:)A szafa nie zaszkodzi:):):)

Nie no,szkoda chłopaka bo nawet fajny jest,jeszcze by go molice obsiadły :)))
08 lipca 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Na jakie strony?
Z modlitwami za wasze dusze nieczyste ;DDDDDDDDDDDDDDD

jasne ha ha Kazdy ma swojego boga
08 lipca 2014 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

jakie "klocki"mnie ominely

pogrzeb w tematach Jestem dobry ( dobra ) w te klocki
08 lipca 2014 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

jasne ha ha Kazdy ma swojego boga

Masz rację że śmiejesz się :DDDDDD
Zakonnice na złą drogę bym sprowadziła z pomocą dziewczyn forumowych.

08 lipca 2014 19:55
kasia63

Jakie nieczyste-takie czyste ,że masakra:):):):)Dziewicze niemal:):):)

Jak Madonna - Like a virgin ;)

08 lipca 2014 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
no i mam wolne moja babcia w szpitalu wiec ja odpoczywam fajnie co ;-);-);-0...kiedys mialam wolne miesiac ciekawe jak bedzie tym razem
08 lipca 2014 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Masz rację że śmiejesz się :DDDDDD
Zakonnice na złą drogę bym sprowadziła z pomocą dziewczyn forumowych.

dziewczyny z forum sa na dobrej drodze a zakonnice chyba troszke nie hihi
08 lipca 2014 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
mojej Mamy siostra jest zakonnica i cale szczescie ze jest daleko,ale musze przyznac ze byla dosc pomocna w dawnych czasach,kiedy pewnych rzeczy dla dziecka nie musialam kupowac w Pewexie
08 lipca 2014 20:08 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja to nie wiem czy cały imbir w naleśnik nie zawinąć,potem Orima w szafie nie potrzymać ...:)))))

a tak po ludzku i z kompromisem dogodnym dla obu stron to sie nie da ???? Karkowka z miodem i imbirem do tego czerwone wino.A nie placek z zielskiem i do szafy !!!!!! Prosze cie 
08 lipca 2014 20:18
justa

no i mam wolne moja babcia w szpitalu wiec ja odpoczywam fajnie co ;-);-);-0...kiedys mialam wolne miesiac ciekawe jak bedzie tym razem

to niech sie babcia nie spieszy z tym leczeniem a ty kozystaj
08 lipca 2014 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
Orim jaki chętny, jedna go chce wciskać do szafy a drugiej mówi, żeby korzystała ;)

A tak w ogóle to przyjechała synowa i przywiozła mi uniwersalną ładowarkę z różnymi wtyczkami i możliwością zmiany napięcie...i co się okazało, że to chyba nie ładowarka 'klękła' a spaliło się gniazdo w tablecie, albo nie wiem co... Poziom baterii jest cały czas na tym samym poziomie:( Zobaczyłam paragon i niemalże za łeb się chwyciłam, bo w Pl takie zasilacze są po 3-4 dychy a tutaj 25€ ... Cóż, ważne że tablet działa-ale tylko pod ładowarką, jak wypnę to koniec, tablet się wyłącza:(
Taka to moja historia, 
Nieprawdopodobna , a jednak...
;)
08 lipca 2014 20:41
nianta

Orim jaki chętny, jedna go chce wciskać do szafy a drugiej mówi, żeby korzystała ;)

A tak w ogóle to przyjechała synowa i przywiozła mi uniwersalną ładowarkę z różnymi wtyczkami i możliwością zmiany napięcie...i co się okazało, że to chyba nie ładowarka 'klękła' a spaliło się gniazdo w tablecie, albo nie wiem co... Poziom baterii jest cały czas na tym samym poziomie:( Zobaczyłam paragon i niemalże za łeb się chwyciłam, bo w Pl takie zasilacze są po 3-4 dychy a tutaj 25€ ... Cóż, ważne że tablet działa-ale tylko pod ładowarką, jak wypnę to koniec, tablet się wyłącza:(
Taka to moja historia, 
Nieprawdopodobna , a jednak...
;)

moj lapek tez dzialal tylko na ladowarce az w koncu powiedzial stop(pocaluj mnie.....) i przestal dzialac
08 lipca 2014 20:44
siwa

moj lapek tez dzialal tylko na ladowarce az w koncu powiedzial stop(pocaluj mnie.....) i przestal dzialac

Mam tylko nadzieję, że jeszcze trzy tygodnie pociągnie..;)
08 lipca 2014 20:45
nianta

Mam tylko nadzieję, że jeszcze trzy tygodnie pociągnie..;)

nie martw sie moj dzialal bardz.................o dlugo