Lenuś ,no do spożywczaka tak bym się cieszyła??? Idę sobie coś kupić ładnego,promocje są ,a ja czas marnuję :)))))))
Lenuś ,no do spożywczaka tak bym się cieszyła??? Idę sobie coś kupić ładnego,promocje są ,a ja czas marnuję :)))))))
Niee ,dziś babcia jest w rozkosznym nastroju,więc na pewno nie wzgardzi parasolką. A wczoraj nie szła przede mną,tylko 3 metry za mną,tak se nagrabiłam :)
To coś jej zrobiła że tak się śmiertelnie obraziła?
To była kara dla mnie za to,że pozwoliłam sobie babcię wczoraj umyć i ubrać bez jej zgody.:)
To zależy co się kupuje, jeśli coś, w czym pieknie wygladasz, to wykonujesz najszlachetniejsze zajęcie pod słońcem! I nie nazwałabym go w żadnym razie nałogiem!
A ja poczułam się dzisiaj damą i biorę do mycia okien dziewczynę, która chętnie sobie dorobi. Mam dość roli robota wieloczynnościowego po powrocie do kraju i odgruzowywania lokalu zwanego mieszkaniem. Cos tam zrobię, ale bez wyczynów heroicznych.
Czyż my kobiety nie do wyższych rzeczy jesteśmy stworzone?
Tak, do leżenia i pachnienia :)
o ho ho! przejęłaś się nieziemsko na pewno ;)))))
kiedy lezec i pachniec to sie wie po co Ale pozniej to do garow ha ha
Pierwsze: kochanka
drugie: żona
jeszcze lepiej brzmi ;DDDDDD
No tak pakiety sa teraz modne ha ha Jak wezmiesz jedno to drugie dostaniesz gratis hihi Ciekawe co jest gratis ha ha
Jak to co? Gratis masz pusty portfel :D
ha ha ha to jeszcze pol biedy
za mało?!
no to zemstę żony za zdradę i kochanki za oszustwo. a jak się dobiorą oby dwie przeciw Tobie to:
Drżyj rodzie męski!
;D
Orim ,przeciez kochanek konsumuje ,ale nie to co trafia do zoladka :))))))))))))))))))))))))))