znaczy sie wycieczka na lono natury dla wszystkich z ogniskiem i piwem ???? ha ha
znaczy sie wycieczka na lono natury dla wszystkich z ogniskiem i piwem ???? ha ha
Oooo myślę,że na każdym łonie wycieczka będzie udana hhahahahaah
Byc moze o to chodzi.Pielegniarki od podawania morfiny mialy "rozpiske" na caly miesiac, a przychodzily tylko 5 dni.Przyszlo nowe lozko,stolik i WC topf.Wszystko teraz wrocilo zpowrotem.Poza tym byly wypisane recepty na morfine,pampersy itd i tp.Dziadek zmarl i nie zostalo to wykozystane do opieki nad nim
no wlasnie dobrze i jestem zdziwiony postawa synowej.To nie dla mnie tylko jakas kasa za opieke nad PDP paliatywnym dla rodziny.Jednak ona uwaza ze to mi sie nalezy.Zobaczymy o co chodzi jak przyjdzie z papierami
no muszę podzielić się wiadomością, że dzisiaj miałam "fuchę" i wpadło mi 40 eurasków :)))
a co za to uczyniłaś dobra kobieto?
spacerowałam z kosiarką troszkę ponad godzinkę :)
+ 30 min. rozwijanie i zwijanie kabla itp.
też chcę taką.... następnym razem zawołaj pomoge Ci z tym kablem, co się bedziesz sama szarpać:)
co to - to nie !!!! nima głupich, tej nocy był huk-ostatniego jelenia wybili :)
wenn nicht, dann nichts :(
dam rade konto mam nieograniczone do wplywow ha ha Tylko trzeba te papiery wypelnic.Mowila ze trzeba tam wpisac co robilem przy dziadku az do momentu gdy zglosilem zgon
ORIM< ja z innej beczki, z tej swojej, ha ha ha . Widzialam Twoj awatar w wodzie po pachy, nie wiem co Ty tam chciales udowodnic, stare przyslowie mowi, ze w zimnej wodzie stoi tylko kaczorowi, ale mniejsza. Teraz tak patrze na ten nowy awatarek i stwierdzam, pewnie wiekszosc pci pieknej tego forum zgodzi sie ze mna, ze z Ciebie jest niezle ciacho !!! W nastepnym awatarku zdejmij te ciemne okulara.
A moze mnie wzrok myli? Dziewczyny ciacho czy nie? Bo mnie okulary tylko na jednym uchu sie trzymaja i widze jednym okiem