Na wyjeździe #11

17 lipca 2014 22:09 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

Niee, na nowe czekam, beda jutro albo po jutrze. Mecze sie z tymi swoimi, jak czytam jest ok, musze tylko na wznak lezec, gorzej jest w pozycji siedzacej, jedna reka pisze druga trzymam bryle, a qzwa wolałabym cos innego !!!

Kiedyś mojej mamie ta część od okularów się ułamała co Tobie,a raczej nie ułamała tylko się wysmykmęła z tego małego zawiasika.Naprawiłam to takim cieniutkim miedzianym drucikiem,trochę to trwało zanim wcelowałam ,ale udało się.Moja koleżanka przy takiej awarii była bardziej pomysłowa.Przywiązała sobie gumkę,taką od majtek,ale się na głowie trzymalo:)
17 lipca 2014 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Dzis robione jak tylko zsiadlem z roweru.Dlatego okulary na nosie

A zdjecie kto robił jak juz sie tak ładnie tłumaczysz?:)Bo niewiadomo rzucać sie na ciacho czy nie rzucać?:):):)A forum pełne wolnych amatorek ciasteczek:)
17 lipca 2014 22:11 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

Dzis robione jak tylko zsiadlem z roweru.Dlatego okulary na nosie

bo okulary nosi się na nosie, a majtki na d..e ))))))))
17 lipca 2014 22:13 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Kiedyś mojej mamie ta część od okularów się ułamała co Tobie,a raczej nie ułamała tylko się wysmykmęła z tego małego zawiasika.Naprawiłam to takim cieniutkim miedzianym drucikiem,trochę to trwało zanim wcelowałam ,ale udało się.Moja koleżanka przy takiej awarii była bardziej pomysłowa.Przywiązała sobie gumkę,taką od majtek,ale się na głowie trzymalo:)

Trzymaja sie, la la la, wzielam na gumke, ha ha ha ! Ale super, a ja od wczoraj wieczorem sie męczę. Dziekuję !
17 lipca 2014 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A zdjecie kto robił jak juz sie tak ładnie tłumaczysz?:)Bo niewiadomo rzucać sie na ciacho czy nie rzucać?:):):)A forum pełne wolnych amatorek ciasteczek:)

Kasia i zaś zaległości masz. Było już o tym kto pstrykał :))
17 lipca 2014 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Trzymaja sie, la la la, wzielam na gumke, ha ha ha ! Ale super, a ja od wczoraj wieczorem sie męczę. Dziekuję !

Widzisz Margolciu jaki to pożyteczny wynalazek te gumki:):):)Do wszystkiego sie przydaja ,nawet do okularów:)
17 lipca 2014 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

powtorze dla ciebie specjalnie bo cie lubie za wpisy.To autoportret,bez statywu,samowyzwalacza Robione z reki
17 lipca 2014 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Nie ma to jak prowizorka. 
17 lipca 2014 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Widzisz Margolciu jaki to pożyteczny wynalazek te gumki:):):)Do wszystkiego sie przydaja ,nawet do okularów:)

Cholercia, chyba gumka za krotka, bo tak jakos za blisko oczu mi leza te okulary i sie zaparowywuja.
17 lipca 2014 22:18 / 7 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja to w ogóle z tych zapobiegliwych.

A że już jestem w wieku pomału  sklerotycznym,
żeby nie biegać , to mam tutaj:

1 w wohnzimerze
2 w kuchni do czytania przepisów i etykiet
3 w mojej łazience na górze, do czytania gazetek na kibelku
4 w mojej sypialni
5 w etiu, w torebce z którą jeżdżę na zakupy
6 w autku, w razie jak jadę gdzieś z inną torebką.

Chyba pobiłam forumowy rekord w tym względzie.
17 lipca 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

powtorze dla ciebie specjalnie bo cie lubie za wpisy.To autoportret,bez statywu,samowyzwalacza Robione z reki

Tak na żywca !!! Lubie tak !!! Kasia wie o co chodzi, ale ona juz dlugo w DE i musi troche pokokietowac. 
17 lipca 2014 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Cholercia, chyba gumka za krotka, bo tak jakos za blisko oczu mi leza te okulary i sie zaparowywuja.

Może dwie recepturki potrzebne.
17 lipca 2014 22:20
scarlet

Może dwie recepturki potrzebne.

Sprobuje na dwie. 
17 lipca 2014 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
agama

No i skonczyła sie sielanka.
Jutro kolej babci na gotowanie wg planu ustalonego w pn.Pytam wiec''Co pani bedzie jutro gotować?''
Babcia odpowiada-''Ja już nie gotuję.Pani świetnie gotuje'':)

Dzwoniła do syna i przekazała mi,że wyciagu nie załatwi bo nie może.Powiedziałam,że muszę skontaktować sie z moja agencją,która przekazała mi błędne informacje i dlatego się zgodziłam przyjechać.To o moje zdrowie i bezpieczeństwo pani męża chodzi i w takich warunkach nie będę pracowac.
Chwilę poźniej dzwoniłam do syna żeby dowiedziec się jak tam po tym potopie.Babcia myslała że rozmawiałam z agencją.Az czerwona była z wrazenia.Uspokoiłam ją,że poczekam do jutra:)

No, czytam każdy kolejny Twój wpis i myślę że jednak to nie ja wychodzę na zmyślającą bujdy... Powiedz mi jedno... Czy wg. Ciebie to co pan ma na posladku to jest początek odleżyny czy raczej odparzenie? Bo zaczynam głupieć totalnie...
17 lipca 2014 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Kasia i zaś zaległości masz. Było już o tym kto pstrykał :))

No kurde ,popatrz-ja mam zaległości!Nie może to być:)Znaczy cos jednak tu robię poza nieustannym siedzeniem na forum:):):)Ale z Ciebie niedobra koleżanka jest-mogłaś od razu napisac kto,zeby nie szukała!:):):)