Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)
Jestem babcią:):):):)SMS-"JUŻ JEST ,WSZYSTKO OK,NAPISZE POTEM"i sie dowiedziałam:):):)
W poskarzie ulzylem a teraz sie pochwale.Mam wentylator nowke sztuke.Jak milo teraz w pokoju.Drugie nie jestem sam w Rheine.Jak wracalem na rowerze z miasta to spacerkiem przez park wedrowaly dwie polskie opiekunki z PDP na wozeczkach.Nie bylo na czym oka zawiesic hhihi OJ !!!! co ja gadam co ja gadam ha ha WSZYSTKIE POLKI SA SLICZNE !!! Trase spacerow juz kolezanek znam to moze bedzie z kim porozmawiac
Myślę ,że szczerze,ale czasami wygląd myli .Może się o tym przekonasz.
Gratulacje Kasia, oj też mi sie marzy zostać babcią ale moja młodzież jakoś nie ma ochoty mnie nią zrobić:)
I tu masz rację;) ja np. 100 kg żywej wagi, pasztet jakich mało i coooo? Jestem dyskwalifikowana przez 90% mężczyzn...;(
Myślę ,że szczerze,ale czasami wygląd myli .Może się o tym przekonasz.
Moja radość przywaliła obuchem tragiczna informacja.....Nad ranem moja kuzynka wracała z Wro do Jeleniej z córką.dziewczyna miała oko operowane ,wpadły na nieoświetlone jakieś dostawcze auto,kuzynka w stanie krytycznym ,śmigłowcem prosto na stół oper.,a jej córka zginęła na miejscu,z samochody nic nie zostało...Ironia losu-jedno dziecko się urodziło a jedno umarło...Szlag by to.....
I tu masz rację;) ja np. 100 kg żywej wagi, pasztet jakich mało i coooo? Jestem dyskwalifikowana przez 90% mężczyzn...;(