Na wyjeździe #11

24 lipca 2014 17:18
Wielkie wyrazy współczucia Kasiu:(
24 lipca 2014 17:18
kasia63

Moja radość przywaliła obuchem tragiczna informacja.....Nad ranem moja kuzynka wracała z Wro do Jeleniej z córką.dziewczyna miała oko operowane ,wpadły na nieoświetlone jakieś dostawcze auto,kuzynka w stanie krytycznym ,śmigłowcem prosto na stół oper.,a jej córka zginęła na miejscu,z samochody nic nie zostało...Ironia losu-jedno dziecko się urodziło a jedno umarło...Szlag by to.....

Bardzo mi przykro
Nie pisz jednak ze jedno sie rodzi a drugie odchodzi.To tak nie dziala.Ciesz sie teraz ze swojego szczescia
24 lipca 2014 17:21
ewa14

Strasznie to przykre Kasiu:((
Wyrazy współczucia.

Dziękuję.Wczoraj rozmawialam z teściową i one miały spać u niej i w ogóle zostać bo jutro miały do kontroli jeszcze raz przyjechać,ale nie chciały ,pojechały do innej kuzynki ,tam spały i o 5ej wyruszyły....... A teraz....nie wiadomo jeszcze jak operacja ,nie wiadomo czy w ogole chodzic będzie...ona nie wie jeszcze ,że córka nie żyje.....Masakra...W tej gałęzi rodziny wciąz jakies tragedie..oboje jej rodzice popełnili samobójstwo,młodszy syn był ciężko chory,ciagle cos a ona zawsze twarda ,usmiechnieta i masz....Noz q...nie moge w to uwierzyć!
24 lipca 2014 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Bardzo mi przykro
Nie pisz jednak ze jedno sie rodzi a drugie odchodzi.To tak nie dziala.Ciesz sie teraz ze swojego szczescia

Niby wiem ,że tak nie działa,ale wiesz......same się takie myśli do łba pchają...
24 lipca 2014 17:26 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Moja radość przywaliła obuchem tragiczna informacja.....Nad ranem moja kuzynka wracała z Wro do Jeleniej z córką.dziewczyna miała oko operowane ,wpadły na nieoświetlone jakieś dostawcze auto,kuzynka w stanie krytycznym ,śmigłowcem prosto na stół oper.,a jej córka zginęła na miejscu,z samochody nic nie zostało...Ironia losu-jedno dziecko się urodziło a jedno umarło...Szlag by to.....

Przykro mi bardzo - na niktore sytuacje nie mamy wplywu ....wyrazy wspolczocia 
24 lipca 2014 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Niby wiem ,że tak nie działa,ale wiesz......same się takie myśli do łba pchają...

Nie denerwuj mnie od srodka
24 lipca 2014 17:40
kasia63

Wyrazy współczucia :(
24 lipca 2014 17:42 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie usłyszałam w telewizji ,że trzeba uważać na krem przeciwsłon. mozna byc po nim bezpłodnym :):):) Wiec dziewczyny i chłopaki proszę mniej używać kremów przeciwsłonecznych:):):):):):)
24 lipca 2014 17:49
AMOREK

no nieeeeeeeeee moge........ bedziesz  cwiczyc pdp,  jakies zarty sobie robia.. albo centrum, albo trener do domu przychodzil..

no odkad tu jestem to Wam wszystkim tlumacze wlasnie, ze ze mnie tu specjaliste od wszystkiego chca zrobic. nawet od tego czego nie umiem, nie powinnam, czy nie chce robic...od opiekunki przez ogrodnika, po dekarza i fizjoterapeute :P
24 lipca 2014 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no odkad tu jestem to Wam wszystkim tlumacze wlasnie, ze ze mnie tu specjaliste od wszystkiego chca zrobic. nawet od tego czego nie umiem, nie powinnam, czy nie chce robic...od opiekunki przez ogrodnika, po dekarza i fizjoterapeute :P

kto to wymyslil  .. pdp, rodzina.. dzwon do agencji............. sok, szok co Ty masz z ta pdp...3maj sie...
24 lipca 2014 18:29
ewa14

Strasznie to przykre Kasiu:((
Wyrazy współczucia.

Przyjmij ode mnie też  wyrazy współczucia.
24 lipca 2014 18:32
kasia63

Kasiu wyrazy współczucia także odemnie :(
24 lipca 2014 18:39
kasia63

Wyrazy współczucia.Jesteśmy z Tobą.
24 lipca 2014 18:43
kasia63

moj boze kochany kasienko bardzo wspolczuje,
24 lipca 2014 18:59
Kasiu, gratuluję wnuka! :))))
I współczucia z powodu straty... :(