Gorzej jak nie wyleczą, zapomnisz, ze byłas :D
Gorzej jak nie wyleczą, zapomnisz, ze byłas :D
A moze papuga co od rana krzyczy i doprowadza do rozstroju nerwowego
Zdjęcia będę oglądać to nie zapomnę :)) Ty to możesz Monkowi wspomnieć,że nie byłaś tam jeszcze ,ciekawe co zrobi...
Tak ładnie tu ludzie żyją spokojnie przynajmniej na wyspie wszyscy dla mnie bardzo mili...ale ni w zab ich nie rozumie kilka zwrotów przyswoilem i starczy ;)..pogoda dopisuje dwa razy lalo ale rano później słoneczko..3 razy mi się udalo wyrwać na plaze może z 5 osób na 500metrach :D..no i fakt wieje ale jak jest upal to milo chlodzi ten wiatr ;)
hahahaha
i być tak może :DDDDD
Zdjęcia będę oglądać to nie zapomnę :)) Ty to możesz Monkowi wspomnieć,że nie byłaś tam jeszcze ,ciekawe co zrobi...
A moja pdp sprzed lat ogladala swoje zdjecia z Majorkii, z lat 6otych i nie uwierzyla, ze ona to ona ale za to poznawala wszedzie syna i meza
Nie no bez przesady,Japonia ani zadna Tajlandia mi się nie marzy,ale jakaś Grecja czy Majorka dlaczego nie? Podobno świetnie te kraje leczą demencję :))
Oni pewnie się przyzwyczaili do tego,że nikt ich nie rozumie,więc spoko. Jak masz fotki to śmiało wrzuć,lubimy oglądac zdjęcia :))))))
raczej poglebiaja (nasza demencje) hihi mozna zapomniec o klopotach i pracy w DE hihi
No to juz odkladaj kase to za rok spotkanie opiekunow w Grecji
http://www.travelplanet.pl/wczasy/grecja/rodos/faliraki/panorama-studios,22092014WEZY35886.html?czas=7:7&wyzywienie=4&osoby=2&lotnisko=Wroclaw&zakwaterowanie=7,21&sortowanie=1&kolejnosc=up&dojazd=F
Nooo przy takich upałach to my musiałybyśmy w bikini paradować zamiast w kieckach,ale byś miał radochę ... nieżle kombinujesz Orim hahahahahhahahh
jaka znow radocha jak kazda steka ze za gruba ha ha a poza tym tam sie opala toples hihi