Na wyjeździe #12

05 sierpnia 2014 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

Gorzej jak nie wyleczą, zapomnisz, ze byłas :D

Zdjęcia będę oglądać to nie zapomnę :)) Ty to możesz Monkowi wspomnieć,że nie byłaś tam jeszcze ,ciekawe co zrobi...
05 sierpnia 2014 20:06
siwa

A moze papuga co od rana krzyczy i doprowadza do rozstroju nerwowego

Może być i papuga, przynajmniej miałby kto z PDP rozmawiać bo tak to nie ma kto :-D
05 sierpnia 2014 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Zdjęcia będę oglądać to nie zapomnę :)) Ty to możesz Monkowi wspomnieć,że nie byłaś tam jeszcze ,ciekawe co zrobi...

Wmawiasz sobie ^^
05 sierpnia 2014 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
Chciałam się wam pochwalic,że ubył mi jeden dzień do wyjazdu, z czago tak bardzo się cieszę,że az mojej babci się udzieliła moja radość :)))))
05 sierpnia 2014 20:09
Ands

Tak ładnie tu ludzie żyją spokojnie przynajmniej na wyspie wszyscy dla mnie bardzo mili...ale ni w zab ich nie rozumie kilka zwrotów przyswoilem i starczy ;)..pogoda dopisuje dwa razy lalo ale rano później słoneczko..3 razy mi się udalo wyrwać na plaze może z 5 osób na 500metrach :D..no i fakt wieje ale jak jest upal to milo chlodzi ten wiatr ;)

co sie dziwisz ze 5 osob na 500 m W ktorym kierunku nie pojdziesz tam jest morze ha ha Milo wspominam Danie.Bylem na tej pierwszej wyspie
05 sierpnia 2014 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
a tak z innej beczki- stwierdzilam dzis, ze jestem wredna jedza to po pierwsze. a po drugie, ze to prawda, ze wszystko do czlowieka wraca. najpierw ja przez kogos placze, pozniej ktos ma powody do placzu i to nie przeze mnie. zycie jednak czasem jest troszke sprawiedliwe ;)
05 sierpnia 2014 20:10 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

hahahaha
i być tak może :DDDDD

Mam wizje jak wyprowadzasz psa na smyczy jak w filmie poszukiwany poszukiwana hahahah!!!

05 sierpnia 2014 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

A moja pdp sprzed lat ogladala swoje zdjecia z Majorkii, z lat 6otych i nie uwierzyla, ze ona to ona ale za to poznawala wszedzie syna i meza
05 sierpnia 2014 20:13 / 4 osobom podoba się ten post
Haloooo, haloooo///witam wieczorowa pora... milego wieczorku duszki.czy duszyczki... hahhaaaa
u mnie spoko.. bylam wczoraj i dzis b.zajeta..mialam mile wizytki, gotowanie, pranie,prasowanie i maglowanie..hahaaaa
teraz moge oddawac sie bez reszty netowi...czy to aby chlop...buuuu w szafie pustki, a zamrazalnik pelny, a dobre winko tez sie znajdzie...
05 sierpnia 2014 20:14 / 4 osobom podoba się ten post
ziolkowa

A moja pdp sprzed lat ogladala swoje zdjecia z Majorkii, z lat 6otych i nie uwierzyla, ze ona to ona ale za to poznawala wszedzie syna i meza

Moja pdp też się nie rozpoznaje na zdjęciach,nawet w lustrze się nie rozpoznaje. My jesteśmy Polki,nam demencja nie grozi.:))
05 sierpnia 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie no bez przesady,Japonia ani zadna Tajlandia mi się nie marzy,ale jakaś Grecja czy Majorka  dlaczego nie? Podobno świetnie te kraje leczą demencję :))

raczej poglebiaja (nasza demencje) hihi mozna zapomniec o klopotach i pracy w DE hihi
No to juz odkladaj kase to za rok spotkanie opiekunow w Grecji
http://www.travelplanet.pl/wczasy/grecja/rodos/faliraki/panorama-studios,22092014WEZY35886.html?czas=7:7&wyzywienie=4&osoby=2&lotnisko=Wroclaw&zakwaterowanie=7,21&sortowanie=1&kolejnosc=up&dojazd=F
05 sierpnia 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Oni pewnie się przyzwyczaili do tego,że nikt ich nie rozumie,więc spoko. Jak masz fotki to śmiało wrzuć,lubimy oglądac zdjęcia :))))))

zdjęcia wrzucę jak wrócę do pl, tak wiec cierpliwosci jeszcze 26 dni i wracam :)
05 sierpnia 2014 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

raczej poglebiaja (nasza demencje) hihi mozna zapomniec o klopotach i pracy w DE hihi
No to juz odkladaj kase to za rok spotkanie opiekunow w Grecji
http://www.travelplanet.pl/wczasy/grecja/rodos/faliraki/panorama-studios,22092014WEZY35886.html?czas=7:7&wyzywienie=4&osoby=2&lotnisko=Wroclaw&zakwaterowanie=7,21&sortowanie=1&kolejnosc=up&dojazd=F

Nooo przy takich upałach to my musiałybyśmy w bikini paradować zamiast w kieckach,ale byś miał radochę ... nieżle kombinujesz Orim hahahahahhahahh
05 sierpnia 2014 20:29 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nooo przy takich upałach to my musiałybyśmy w bikini paradować zamiast w kieckach,ale byś miał radochę ... nieżle kombinujesz Orim hahahahahhahahh

jaka znow radocha jak kazda steka ze za gruba ha ha a poza tym tam sie opala toples hihi
05 sierpnia 2014 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

jaka znow radocha jak kazda steka ze za gruba ha ha a poza tym tam sie opala toples hihi

ooooo teraz toples Ci się marzy, same byśmy się porozbierały,nic nie musiałbys robić, kombinuj dalej hahahahhahhahahh