Na wyjeździe #12

05 sierpnia 2014 20:54 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wiesz że coś w tym jest? Pamiętam jak miałam poprzednio ,delikatnie mówiąc złośliwą pdp i zawsze jak coś przykrego mi powiedziała to w najbliższym czasie też ją coś spotykało : albo telefon jej się popsuł,albo u lekarza winda nie działała,albo upadła na podłogę,a ważyla 130 kg więc sama jej nie podnosiłam... Ale co z tego jak nie kojarzyła faktów?

napewno cos w tym jest.. ile razy mi podnosila cisnienie, albo byla niemila, zawsze cos sie jej dzialo. a po nocnej "zabawie czwartkowej" kiedy to doprowadzila moje nerwy do stanu wrzenia- jakos cienko przedzie. co dzien gorzej sie czuje, a dzis sie poplakala. albo mnie zmiekcza, albo dostaje nagrode od losu za moje lzy. jak PDP ma demencje czy Al to jeszcze jakies usprawiedliwienie jest. moja jest po prostu wredna z charakteru ;) zadnej jednostki chorobowej w tym temacie nie ma. Parkinson tylko i inkontynencja.
05 sierpnia 2014 20:55
Gosia 1234

Ivanilka mi też udzieliła siię Twoja radosć bo mniej wiecej w tym samym terminie znikamy do domu.:)

Gosiu,a kiedy Ty wracasz? Może spotkamy się w Sindbadzie? Ja wyjeżdżam w piąteczek zamiast w sobotkę.:)
05 sierpnia 2014 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ands

to wpadajcie na Omø ja nie zabrałem kapilowek na wyjazd i daje rade bez tutaj dla lokalsow to norma, turyści z festlandu sie czaja ;)...btw zgrabne Dunki i te blond włosy...ale gdzie im tam do Polek :)

.. to w majtochach bedziemy Cie ogladac... hahhahahaaa
05 sierpnia 2014 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
Ands

to wpadajcie na Omø ja nie zabrałem kapilowek na wyjazd i daje rade bez tutaj dla lokalsow to norma, turyści z festlandu sie czaja ;)...btw zgrabne Dunki i te blond włosy...ale gdzie im tam do Polek :)

hehe- pieknie o Polkach piszesz. ale sprobowalbys inaczej- cale babskie grono na forum by Cie zezarlo :P
05 sierpnia 2014 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

.. to w majtochach bedziemy Cie ogladac... hahhahahaaa

A moze bez hahahaha
05 sierpnia 2014 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

ha ha ha a tobie sie marzy abym kombinowal a ja prosty opiekun z DE jestem hihi

Orim, przez to Twoje baba-lato-sukienka, cały dzień dzisiaj w sukience paradowałam )
I rzeczywiście, zwróciłam uwagę, że ca 80 procent kobiet kiecek nie nosi )
Nawet fajnie, wiało tu i ówdzie a i przewietrzyć ubrania potrzeba.
Jutro zakładam inną, żeby nie było i jadę w gości. 
Kobietą przecie jestem. Czyż nie?

05 sierpnia 2014 20:57
ivanilia40

Porozglądaj się za pdp dla nas to na pewno wpadniemy hahahah Ale by się działo....

z tego co sie dowiedziałem maja dobrze to zorganizowane przez państwo i nawet jak ja jestem to przyjeżdża 3 razy dziennie opieka, pytają jak tam czy leki bierze i o pierdolach gadają ;) tak wiec ciężko chyba tak do opieki tutaj wyjechać..ja mam niemieckiego PDP
05 sierpnia 2014 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

hehe- pieknie o Polkach piszesz. ale sprobowalbys inaczej- cale babskie grono na forum by Cie zezarlo :P

...a może o to chodzi koledze? ;))))
05 sierpnia 2014 20:59
Ands

to troche zapewne zobaczyles :) jedno co mnie cieszy to ze za nic nie musze płacić bo na wakacje tutaj to nawet Niemcy nie jeżdżą ;)

cala skandynawia jest droga Tylko pomysl ile sie tam zarabia.ja dostalem za miesiac pracy 30 000 koron Wiec o co chodzi ?
05 sierpnia 2014 20:59
Ands

z tego co sie dowiedziałem maja dobrze to zorganizowane przez państwo i nawet jak ja jestem to przyjeżdża 3 razy dziennie opieka, pytają jak tam czy leki bierze i o pierdolach gadają ;) tak wiec ciężko chyba tak do opieki tutaj wyjechać..ja mam niemieckiego PDP

.. ale do Danii ..kajakiem....hahhaaaaa
05 sierpnia 2014 21:00
ORIM

cala skandynawia jest droga Tylko pomysl ile sie tam zarabia.ja dostalem za miesiac pracy 30 000 koron Wiec o co chodzi ?

...ale dopisz,że 1 korona to 0,50 zł
05 sierpnia 2014 21:00
ORIM

a jak Twoja PDP Orim? lepiej? wiesz juz cos?
05 sierpnia 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Orim, przez to Twoje baba-lato-sukienka, cały dzień dzisiaj w sukience paradowałam :-))
I rzeczywiście, zwróciłam uwagę, że ca 80 procent kobiet kiecek nie nosi :-))
Nawet fajnie, wiało tu i ówdzie a i przewietrzyć ubrania potrzeba.:-)) 
Jutro zakładam inną, żeby nie było i jadę w gości. 
Kobietą przecie jestem. Czyż nie?

No jestes jestes i to teraz w sukience o wiele bardziej atrakcyjna i sexy
05 sierpnia 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

...ale dopisz,że 1 korona to 0,50 zł

ok 0,50 zł 
05 sierpnia 2014 21:02 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

...a może o to chodzi koledze? ;))))

.. a kolega samotny, samotny na tych romantycznych plazach....a tu cale forum gotowe towarzysko... / albo prawie cale / hahhaa