Na wyjeździe #12

02 sierpnia 2014 20:31 / 4 osobom podoba się ten post
doris4

Podobnie jak Emi jestem od srody na wyjezdzie i moj urlop byl tez krotki nawet nie 3 tygodnie.
Dzie w Bochum popadalo i zapowiadaja dalesze opady, swietnie ,bo ciezko w tej duchocie zyc :)

Ja byłam 26 dni, czyli ciut więcej. 
02 sierpnia 2014 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
emi

fajnie Cie tu widzieć znowu:)
02 sierpnia 2014 20:50 / 6 osobom podoba się ten post
emi

Nareeeeszcie jesteeeś,ileż można czekać :)))) Witaj kochana na forumowym łonie
02 sierpnia 2014 21:52 / 3 osobom podoba się ten post
wlasnie skonczylam wcinac czeresnie 1/2 kg i stwierdzam ze za malo
03 sierpnia 2014 00:25 / 5 osobom podoba się ten post
A ja sobie dzis znowu rozrywkowo. Mialam w tym roku odpuscic, ale w koncu troche gimnastyki na swiezym lufcie sie przydaje. Nie da sie nie "podrygiwac" przy muzyce, jaka jest emitowana na Street Parade, uszy bola, ale nogi tancza :

Chwila zadumy?:

03 sierpnia 2014 03:01 / 10 osobom podoba się ten post
witam się tutaj , bom umęczona podróżą i nie chce mi się szukać " Powitajek ". Przed godziną wróciłam do domu .... i widzita ? bez zjazdów opiekunkowych można się spotkać z koleżanką z Forum . Teraz Roma zaiwania a ja się będę obijać...... Orim , ta Twoja odpowiedż na mój post znaczyła : Wiem , oj , wiem .... bo tak to odebrałam , to Twoje " wOw " ?... całuję wszystkich -....przymulony Pingwinek ..))))))
03 sierpnia 2014 08:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien doberk kochani kurde dzis za pozno wstałam!!, no i jeszcze sie chyba dobrze nie obudziłam!!,kurcze wczoraj siedziałam długo bo mi pokazało ze mnie wylogowo ze skype poniewaz miałam stara wersje no i nie mogłam za ch....e uruchomic z powrotem co ze mnie za gamon komputerowy !!Dlaczego tak sie stało? kto mi podpowie!! Spokojnej niedzieli !! No i usmiechnietej naturalnie:)))
03 sierpnia 2014 08:24 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberk kochani kurde dzis za pozno wstałam!!, no i jeszcze sie chyba dobrze nie obudziłam!!,kurcze wczoraj siedziałam długo bo mi pokazało ze mnie wylogowo ze skype poniewaz miałam stara wersje no i nie mogłam za ch....e uruchomic z powrotem co ze mnie za gamon komputerowy !!Dlaczego tak sie stało? kto mi podpowie!! Spokojnej niedzieli !! No i usmiechnietej naturalnie:)))

Jeśli w końcu uruchomiłaś to żaden gamoń nie jesteś,no i choć raz się wyspałaś dzięki temu,że pózniej wstałaś :))
03 sierpnia 2014 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Spróbuj zrobić aktualizację skype'a, jezeli to sie nie powiedzie, to zrób najpierw aktualizację update systemu - musisz miec serwis packa (SP3), bez tego nowa wersja skype'a nie ruszy. Problem może polegac na tym, że masz windowsa xp i to wersję, która już się nie da zaktualizować (microsoft od kwietnia nie serwisuje wersji xp) - pozostaje wymiana oprogramowania, a co się z tym wiąże, prawdopodobnie kompa. Pozdrawiam
03 sierpnia 2014 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
Dzionek zaczął się bardzo udanie -oma pomyliła kapcie prawy z lewym a Ja sie zastanawiałam dlaczego tak długo idzie . Do tej pory zaliczyłyśmy 3 razy wc -zyc nie umierać. Mam nadzieje ,że sprawy toaletowe sie unormuja bo jutro mam wolne i chcę jechac do Tubingen wydac cięzko zarobione pieniążki.
03 sierpnia 2014 10:13 / 3 osobom podoba się ten post
Moja pdp chodzi za mną od kilku dni jak cień,dosłownie potykam się o nią. Nie mam chwili spokoju i jestem tym bardzo zmęczona i poirytowana. Chyba mam dość...

Moja córka wczoraj przyjechała do naszego mieszkania a tam powódz mała,a konkretnie kuchnia była w wodzie,szczęście że wróciła wczoraj bo miała dopiero za tydzień,ale by się narobiło.
03 sierpnia 2014 10:18 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Moja pdp chodzi za mną od kilku dni jak cień,dosłownie potykam się o nią. Nie mam chwili spokoju i jestem tym bardzo zmęczona i poirytowana. Chyba mam dość...

Moja córka wczoraj przyjechała do naszego mieszkania a tam powódz mała,a konkretnie kuchnia była w wodzie,szczęście że wróciła wczoraj bo miała dopiero za tydzień,ale by się narobiło.

Wiem co czujesz miałam kiedyś tez taką sytuację ,gdzie oma prawie na mnie wisiała-dostawałam gorączki jak stała przy mnie. W pewnym momencie byłam juz tak wykończona tą bliskością ,stała kontrolą że wygarnęłam prosto z mostu ,że ma sie odsunąc ,nie stac tak blisko bo niemam jak oddychac. Dla ciebie współuczucia ,bo tego najbardziej nie lubię.
03 sierpnia 2014 10:24 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Od środy jestem na wyjeździe... Czas spędzony w domu minął szybko i nieubłagalnie, nadal nad tym ubolewam.
Witam Wszystkich: pracujących i odpoczywających :)))))))))

witaj emi-ciesze sie ze zalogowalas sie i powrocilas,;-
03 sierpnia 2014 10:25
Moja Oma jset śpiochem.Często jak wstaje po drzemce patrzy na zegarek i chce wracać z powrotem do łóżka(za wcześnie wstała)Muszę ją zmuszać do oglądania TV w salonie.Ogladając i tak co chwila zamyka oczy.Wieczorem idzie spać po 19 ale i tak wstaje do VC.
03 sierpnia 2014 10:48
Zakręcona Mamuela

Wiekszosc tak ma ! Stara wersja skypa pokazuje, ze nie moze sie polaczyc. Lekarstwo: usunac dokladnie, pobrac z:

http://www.skype.com/pl/download-skype/skype-for-computer/

Ja pisze z Linuksa, wiec otwiera sie na pobieraniu dla tego systemu, ale nizej sa linki do wersji dla Windows.

Trzeba pobrac i zainstalowac, problemy znikna.