Zofija zwiedzaj Bayreuth,byłam 4tygodnie tam miło je wspominam,a szczegolnie park Richarda Wagnera gdzie spedziłam wiele godzin na spacerach.Pozdrawiam
Zofija zwiedzaj Bayreuth,byłam 4tygodnie tam miło je wspominam,a szczegolnie park Richarda Wagnera gdzie spedziłam wiele godzin na spacerach.Pozdrawiam
Obiad ogarnięty i mam kilka godzin przerwy. Chciałam wybrać się w miasto na rowerku, a tu zaczyna grzmieć. Szkoda, bo miałam plany poznawać kolejne rejony tego pięknego miasta(Bayreuth).
Pracuje mi się tu luksusowo, naprawdę nie moge narzekać. Jak wyjeżdżałam na tę Stellę, to firma informowała mnie o moim prawie do 2-3 godz. wolnego codziennie. Przyjełam to do wiadomości i korzystałam od samego początku bez problemu. W ubiegłym tygodniu córka PDP miło mnie zaskoczyła. Zapytała kiedy chcę korzystać z prawa do wolnego 1/2 dnia raz w tygodniu i że mam sobie to koniecznie organiazować. Super, określiłam się, że odpowiada mi niedziela od obiadu do 19.00.
Ale ci zazdroszczę. Uwielbiam Wagnera i marzy mi się choć raz jeden jedyny być np. na jednym z przedstawień na festiwalu wagnerowskim.
A nawet i bez tego poodychać trochę tą atmosferą.
ale burza przeszla nad kolonia masakra walilo piorunami jak niewiem co i rzeka deszczu plynela ulicami oberwanie chmury(żadko sie boje burzy,ale pierwszy raz taka birze widzialam masakra)
Upały w Polsce mają potrwać około 2 tygodni,czyli dokładnie jak ja wróce to zaczna się deszcze,no ja to mam szczęscie. Depresja mnie czeka jak nic.
nie uwierzycie czego sie dowiedzialam;do pracy jako opiekunka zglosila sie dziewczyna,ktora chciala przyjechac ze swoim 4-letnim dzieckiem