Na wyjeździe #12

10 sierpnia 2014 13:13
ORIM

obym nie musial pozniej w naturze oddawac ha ha skad ja tyle ziemniakow wezme hihi
A co do promocji to proponuje aby kazda z Was napisala do firmy ze jestem taki ach i ooooch i tylko mnie chce za zmiennika.Swoim pdp tez tak powiedziec musicie z zaznaczeniem ze jestem cudownie drogi hihi Wiec nadwyzka jaka dostane chetnie sie podziele ha ha

lalala a Ty bys od razu chcial gruszki na wierzbie
10 sierpnia 2014 13:13 / 1 osobie podoba się ten post
Uffffffffffff dzieki przydala sie zaczełam chodzic jak ten wiatraczek:@@@@@@@@@@@@@@@@@}}}}}}}}}}}}
10 sierpnia 2014 13:15
siwa

lalala a Ty bys od razu chcial gruszki na wierzbie

gruszki na wierzbie to z tego co ja wiem to tak sie okresla rzeczy nie realne,mrzonki,fantazje ha ha A ja konkretow oczekuje a nie bajkopisarstwa hihi
10 sierpnia 2014 13:18 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

obym nie musial pozniej w naturze oddawac ha ha skad ja tyle ziemniakow wezme hihi
A co do promocji to proponuje aby kazda z Was napisala do firmy ze jestem taki ach i ooooch i tylko mnie chce za zmiennika.Swoim pdp tez tak powiedziec musicie z zaznaczeniem ze jestem cudownie drogi hihi Wiec nadwyzka jaka dostane chetnie sie podziele ha ha

Nie chciałbyś przyjechac na moje miejsce hahahahha Moja pdp bardzo lubi panów,musiałbyś z nią spac hhahahahahah
10 sierpnia 2014 13:21
ivanilia40

Nie chciałbyś przyjechac na moje miejsce hahahahha Moja pdp bardzo lubi panów,musiałbyś z nią spac hhahahahahah

skad wiesz czy bym musial hihi a poza tym kobiete latwo przekupic wiec moze by nie oczekiwala tego ha ha Popatrz jednak na plusy tego ze twoja pdp lubi facetow np zatrudnila by mi pomoc do prac domowych no powiedzmy taka 25 + hihi
10 sierpnia 2014 13:24 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

skad wiesz czy bym musial hihi a poza tym kobiete latwo przekupic wiec moze by nie oczekiwala tego ha ha Popatrz jednak na plusy tego ze twoja pdp lubi facetow np zatrudnila by mi pomoc do prac domowych no powiedzmy taka 25 + hihi

ot i caly Ty,zawsze sie wymanewrujesz,a jeszcze przy okazji lapiesz cos dla siebie
10 sierpnia 2014 13:25
siwa

ot i caly Ty,zawsze sie wymanewrujesz,a jeszcze przy okazji lapiesz cos dla siebie

to chyba plus hihi 
10 sierpnia 2014 13:27
No to gdzie mam szukac tego "dziela" pisanego gdzie to niby ja jestem jego bohaterem ?
10 sierpnia 2014 13:28
ORIM

to chyba plus hihi 

a czy ja powiedzialam ze minus,pewnie ze plussssssssss,dlatego cie lubie
10 sierpnia 2014 13:28
ORIM

No to gdzie mam szukac tego "dziela" pisanego gdzie to niby ja jestem jego bohaterem ?

dokoncz zdanie
10 sierpnia 2014 13:29
ORIM

10 sierpnia 2014 13:36 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

dokoncz zdanie

no to juz sie dopisalem po raz drugi
10 sierpnia 2014 15:23 / 10 osobom podoba się ten post
Witajcie!!! Nie mam ostatnio czasu na przyjemności komputerowe. Dostałam pracę i od 18 lipca pracuję w fabryce rybnej. Pracuję na zmiany i teraz w sobotę i niedzielę, bo jest sezon na makrelę. Ale jestem zadowolona. Wczoraj też dostałam wiadomość, że mój PDP -dziadek zmarł. Jskoś mi się smutno zrobiło, mimo, że przeszłam z nim nie jedną przygodę :) Ściskam Was wszystkich i każdego z osobna :*
10 sierpnia 2014 15:30 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj Sylwuniu! Ja myślałam, ze Ty może dzidziusia juz masz i dlatego Cię u nas nie ma. A ta fabryka to w D?
10 sierpnia 2014 15:30
Sylwunia

Witajcie!!! Nie mam ostatnio czasu na przyjemności komputerowe. Dostałam pracę i od 18 lipca pracuję w fabryce rybnej. Pracuję na zmiany i teraz w sobotę i niedzielę, bo jest sezon na makrelę. Ale jestem zadowolona. Wczoraj też dostałam wiadomość, że mój PDP -dziadek zmarł. Jskoś mi się smutno zrobiło, mimo, że przeszłam z nim nie jedną przygodę :) Ściskam Was wszystkich i każdego z osobna :*

Powodzenia wiec w nowej pracy.Pewnie tez nie jest lekko ale skoro jestes zadowolona to ok.Podoba mi sie "sciskanie z osobna" ha ha Pewnie nie wzielas pod uwage ze sa tu rowniez faceci hihi