Na wyjeździe #12

14 sierpnia 2014 20:21 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ta na leżaku to ja przed kuracją imbirową,prawda że gruba ? hahahaahahahah

Ivanilka, a co Ty juz sobie leżaczek wystawiłaś.
Pracujesz jeszcze kochanie , pracujesz.
Oj babcia zrobi Ci zielona noc ...zobaczysz hahahah
14 sierpnia 2014 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
chcialam napisac /// strasznie// i strasznie mi wyszlo...hahaaa
14 sierpnia 2014 20:24 / 8 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Wczoraj w nocy babcia mnie doglądała,nie obudziła mnie ani razu,ale przychodziła sprawdzać czy jestem,poprawiała mi kołdre i mówiła żebym spała dalej hahahhahah. Dziś na szczęście zapomniała,że jutro wyjeżdżam i może się dzięki temu wyspi,bo ja to chyba oka nie zmrużę. Myślisz,ze powinnam babci zrobić zieloną noc?
14 sierpnia 2014 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

g... sie wymarze...////// sorki, pierwsza mysl sie liczy....  hahhahhaaaaa
14 sierpnia 2014 20:25 / 5 osobom podoba się ten post
a ja wpadlam wlasnie na "genialny" pomysl. codziennie bede wpakowywac do torby po jednym ciuszku. musze cos robic, zeby podniesc morale, bo jakos z dnia na dzien coraz bardziej mi spadaja. a co dopiero bedzie jak babcia wroci?? ;)ide wlozyc pierwszy :D
14 sierpnia 2014 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

dziękuję Ci Anulko,wypocznę i za Ciebie :))

duuuuuza buzka.......
14 sierpnia 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wczoraj w nocy babcia mnie doglądała,nie obudziła mnie ani razu,ale przychodziła sprawdzać czy jestem,poprawiała mi kołdre i mówiła żebym spała dalej hahahhahah. Dziś na szczęście zapomniała,że jutro wyjeżdżam i może się dzięki temu wyspi,bo ja to chyba oka nie zmrużę. Myślisz,ze powinnam babci zrobić zieloną noc?

Będzie najlepiej jakzrobisz mojej hahahaha
Ja "jadę  na rezerwie" a babciunia juz zczyna mnie opłakiwać....dobrze że jutro przedszkole
14 sierpnia 2014 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

g... sie wymarze...////// sorki, pierwsza mysl sie liczy....  hahhahhaaaaa

Amorek nie nadązam za Tobą chyba hahahah
14 sierpnia 2014 20:38 / 2 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

a ja wpadlam wlasnie na "genialny" pomysl. codziennie bede wpakowywac do torby po jednym ciuszku. musze cos robic, zeby podniesc morale, bo jakos z dnia na dzien coraz bardziej mi spadaja. a co dopiero bedzie jak babcia wroci?? ;)ide wlozyc pierwszy :D

lepiej od rana pros  PB, zeby pdp, jak najdluzej byla w szpitalu.....jak wroci do domu, potrafi ..........juz ona podniesc morale,
relaksuj sie..... 100km/h,  wkladaj po 2 rzeczy do walizy, bedzie szybciej....hahhahahhaa
14 sierpnia 2014 20:42
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

a ja w ubieglym roku bylam w Menden, mialam podobna sytuacje do Twojej, szukalam towarzysstwa i nie znalazlam, szkoda, ze wtedy tam Cie nie bylo
14 sierpnia 2014 20:44
Gosia 1234

Amorek nie nadązam za Tobą chyba hahahah

w ktorym momencieeeeeeeeeeee,.....hahaha   
GOSIU, kiedy wyjezdzasz.........
14 sierpnia 2014 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Spróbuj zrestarowac kompa,mnie też czasem nie chce się zalogować i restart pomaga.

U mnie burza i tak leje jakby ktoś szlauchem polewał. Oszalała ta pogoda,nie wie że na jutro ma być sucho?

Dzięki Iwanilio z wielkim bólem ale udało się! Kilka razy sam się wylogowywał- dziwne:(
Pogodę będziesz miała. Nie wiesz że pogoda dla bogaczy jutro będzie:))))))))
14 sierpnia 2014 20:51
ANULA62

a ja w ubieglym roku bylam w Menden, mialam podobna sytuacje do Twojej, szukalam towarzysstwa i nie znalazlam, szkoda, ze wtedy tam Cie nie bylo

Jak babcia wroci...steskniona za domem  i ze jest nareszcie u siebie...podniesie Ci morale.Tym sie nie martw. To prawda...szpital czy inna instytucja a nawet dom opieki ma swoje prawa i pracownik jest u siebie.  W domu...babcia jest  u siebie.:))) Ja planuje ...kazdy szczegol co zrobie po powrocie zaczynajac juz od wyjscia z autobusu. Czuje wtedy ze mam dom i jestem  normalnym czlowiekiem ktory kupuje co chce i wychodzi kiedy chce np. do kina czy teatru.  i mam do czego wrocic a tu jestem tylko na chwile. Trzymaj sie ...same tego chcialysmy ale juz niedlugo.....
14 sierpnia 2014 20:59 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

w ktorym momencieeeeeeeeeeee,.....hahaha   
GOSIU, kiedy wyjezdzasz.........

Mi szlak przeciera Ivanilka, czyli ja jadę do domu w sobotę :)
14 sierpnia 2014 21:05
Gosia 1234

Mi szlak przeciera Ivanilka, czyli ja jadę do domu w sobotę :)

To jutro wielkie pakowanie i.... zielona noc.... hahhhaaa a
a gdzie lezaczekkkk............milego urlopku......