myslalem ze to blad - literowka bo nie uzyl bym slowa mocze tylko mocz.Kurde nawet nie wiem jak poprawnie bedzie liczba mnoga od slowa mocz ha ha
myslalem ze to blad - literowka bo nie uzyl bym slowa mocze tylko mocz.Kurde nawet nie wiem jak poprawnie bedzie liczba mnoga od slowa mocz ha ha
To musiałas się nią bardzo dobrze opiekować (pisze serio, bez ironii), że Ci tyle wytrzymała i się nie odwodniła, czy nie zaburzyła elektrolitowo. My to jesteśmy herosi :)
Na polubienie trzeba sobie zasłuzyć,a Ty raz wazelinisz ,a za chwilę kubeł zimnej wody,Ty się ciesz że minusów nie mozna dawac hahahhah
No to zaliczyłam ostatni obiad,ostatni spacer,zaraz zaliczę ostatnią kolację. Mam nadzieję,że moja następczyni jedzie grzecznie w busie :))
Zapomniałam dodac,że wacikowe tez na konto przyszlo,same radości :))
Na polubienie trzeba sobie zasłuzyć,a Ty raz wazelinisz ,a za chwilę kubeł zimnej wody,Ty się ciesz że minusów nie mozna dawac hahahhah
No to zaliczyłam ostatni obiad,ostatni spacer,zaraz zaliczę ostatnią kolację. Mam nadzieję,że moja następczyni jedzie grzecznie w busie :))
Jak czytam takie posty to serce mi rosnie.Jakos tak mam ze ciesze sie rowniez z sukcesow innych.SUPER<SUPER !!! Teraz to juz tylko nowy "mesio" i urlopy w cieplych krajach przed toba
Hej hej :)
Macie jutro świeto?
dziekuje pani profesor ha ha teraz to w moczu silny jestem hihi
Wiedziałam że spodoba Ci się :)
Będę odpytywać. Z linijką w pogotowiu! :D
jasne moze jeszcze lateksowe wdzianko hihi
ale Ci dobrze....my musimy jeszcze chwilke pokiblowac ;) ale tez ostro odliczamy :D szerokiej drogi i duzo relaksu na urlopie :D
Oj a co to ....wacikowe...?