Na wyjeździe #12

09 sierpnia 2014 12:45 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tez lubie bardzo, tylko zeby nie bylo za wysoko (kolanka) Izerskie, Karkonosze uwielbiam, w tym roku bylam 5 dni w Karpaczu i też jest cudnie pochodzic, akurat dla moich nozek;)
09 sierpnia 2014 12:47
ziolkowa

Ja tez lubie bardzo, tylko zeby nie bylo za wysoko (kolanka) Izerskie, Karkonosze uwielbiam, w tym roku bylam 5 dni w Karpaczu i też jest cudnie pochodzic, akurat dla moich nozek;)

:)

nie wyobrażam sobie  NIE mieszkać w górach.

Niziny i wszelkie płaskie tereny mnie dołują....
09 sierpnia 2014 12:49 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Od dziś nie bawię już z Wami w zadne ślimaki,miałam koszmar,śniło mi się ,że jakiś facet mi się oświadczył,a był paskudny,stary i nosił protezy zębowe,a mieszkał w starek kamienicy w moim mieście. W tym śnie strasznie kombinowałam jakby mu odmówić tego małzeństwa,aż z ulgą się obudziłam ufffffffffffff

ojejuuuu!! Iwanilka, dobrze, ze to nie byla 1sza noc w nowym miejscu, chachacha
09 sierpnia 2014 12:51 / 1 osobie podoba się ten post
No nie, na stale to nie wiem jakby bylo, bo lubie tez morze bardzo, ze Swinoujscia jest trasa rowerowa tuz obok morza, 15 km przez "cesarskie kurorty" az do klifu, cos cudnego;)
09 sierpnia 2014 12:52 / 1 osobie podoba się ten post
ANULA62

No patrz,nawet o tym nie pomyślałam hahahahh
09 sierpnia 2014 12:57 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie zniknął,przyjaciele widzą Twoj meil :))

Jednak zniknął :(

To jest w ogóle nei fajne! Z tymi mailami znikajacymi!
09 sierpnia 2014 13:01 / 2 osobom podoba się ten post
ANULA62

ty jej nie pocieszaj ha ha pierwsza czy ostatnia Ona bidula juz tak dlugo siedzi w pracy ze to juz desperacja jest Stary,proszenie o reke,protezy kamienice wszystko jej juz sie sni byle by sztuka chlopa byla ha ha Tylko powrod do PL ja ratuje ha ha
09 sierpnia 2014 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ty jej nie pocieszaj ha ha pierwsza czy ostatnia Ona bidula juz tak dlugo siedzi w pracy ze to juz desperacja jest Stary,proszenie o reke,protezy kamienice wszystko jej juz sie sni byle by sztuka chlopa byla ha ha Tylko powrod do PL ja ratuje ha ha

Bez przesady Orimie,zdesperowana nie jestem,jakby tak było to co tydzien znalazłabym sobie innego hahahaahhah  Zaręczać się z nikim nie mam zamiaru,więc nie martw się aż tak bardzo :)))
09 sierpnia 2014 13:07 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

....zgadza sie, ale wiesz ta proteza.......
09 sierpnia 2014 13:08 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Bez przesady Orimie,zdesperowana nie jestem,jakby tak było to co tydzien znalazłabym sobie innego hahahaahhah  Zaręczać się z nikim nie mam zamiaru,więc nie martw się aż tak bardzo :)))

to kamien mi z serca spadl ha ha
09 sierpnia 2014 13:16 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Dzisiaj będziesz miała sen proroczy :-))))

Ja też taki zamawiam, jadę do D turystycznie i nie schodzę ze ślimaka w Ochtup!
09 sierpnia 2014 13:35 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

A skąd wytrzasłaś tyle "brudnych" pieniędzy? Masz pralnię? hahah

Tajemnica zawodowa :))))
09 sierpnia 2014 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Ja też taki zamawiam, jadę do D turystycznie i nie schodzę ze ślimaka w Ochtup!

Pazerna jesteś )) Połowa nie wystarczy ?
09 sierpnia 2014 14:31 / 1 osobie podoba się ten post
Połowa po tylu miesiącach postu? Chyba żartujesz!
09 sierpnia 2014 14:40
romana

Połowa po tylu miesiącach postu? Chyba żartujesz!

Oferowałam pół miliona, teraz schodzę do 250.000 e.......dalej chcesz się targować ?!