Co dzisiaj gotujesz na obiad ?

03 listopada 2014 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

Czesto robicie jajka sadzone na obiad?

jakos tak sie sklada ostatnio ze raz w tygodniu,osobiscie lubie,a ze uwielbiam szpinak to jest komplet;-;-;-;-
03 listopada 2014 12:38
Magdalena_Sewicka

nigdy
03 listopada 2014 12:54 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

czesto nie ale raz na 2-3 tyg zdaza mi sie jak potrzebuje szybki obiadek i ze szpinakiem oczywiscie
03 listopada 2014 13:34
ORIM

oby pozniej "dołu" nie rozerwało 

dół najważniejszy jest.
03 listopada 2014 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
Upichciłam dzisiaj proste Speise według życzenia PDP: Kalafior z bułką i masełkiem, ziemniaki i Bratwurstchen
03 listopada 2014 13:46 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie tradycyjnie " poniedziałkowo " - naleśniki , tym razem z jabłkiem -:))))))
03 listopada 2014 13:55 / 2 osobom podoba się ten post
A mój był lekko pracochłonny ale za to jaki POP był zadowolony!!! Pierś z kurczaka panierowana w jajku, malutkie, całe ziemniaczki z masełkiem i koperkiem a do tego sałata ze śmietaną oraz marchewka z kalarepką z dodatkiem pietruszki...Dla POP białe wino, dla mnie woda z cytryną...To mój przedostatni obiad był...Jutro zupa krem z brokułów i paszteciki z pieczarkami w cieście francuskim...
03 listopada 2014 14:06 / 3 osobom podoba się ten post
A u mnie pozostalosc z niedzieli,pieklam wczoraj schab w rekawie tylko 0,5 kg a i tak zostaly dwie porcje na dzisiaj,wiec zrobilam go po wiejsku tzn usmazylam cebulke,dodalam porcje schabu,do tego ziemnaiczki i ogorek konserwowy;-;-;-;
03 listopada 2014 14:09 / 1 osobie podoba się ten post
A moja pdp zapowiezdiala ze mam gotowac polskie jedzonko(wie ze polacy jedza tlusto i kalorycznie a ona 45kg postura chce nabrac tluszczu i miesni chyba)wiec dzis o 11 zjadla zupe warzywna i o 12 golabki w sosie pomidorowym z ziemniakami pure
moze nabierz wagi ale co gorsza ja przytyje
03 listopada 2014 14:55 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

U mnie tradycyjnie " poniedziałkowo " - naleśniki , tym razem z jabłkiem -:))))))

Pychota!Wszelkie naleśniki na słodko!Mmmh!
03 listopada 2014 15:08 / 1 osobie podoba się ten post
uuuu..naleśniczki moje ulubione danie..
03 listopada 2014 16:49 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie Frau gotuje.Bardzo oszczędnie i wydzielone porcje.Ale dzięki Bogu jestem tu tylko na zastepstwie
do końca listopada.Resztki z wczoraj i śledż w śmietanie resztka z opakowania z czwartku.
03 listopada 2014 16:54 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

U mnie Frau gotuje.Bardzo oszczędnie i wydzielone porcje.Ale dzięki Bogu jestem tu tylko na zastepstwie
do końca listopada.Resztki z wczoraj i śledż w śmietanie resztka z opakowania z czwartku.

o..ludzie...to naprawdę oszczędnie...
03 listopada 2014 16:54 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

o..ludzie...to naprawdę oszczędnie...i chore to jest..
03 listopada 2014 17:22 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

dół najważniejszy jest.

no powiedzmy ha ha Czasami tylko do siadania sie nadaje hihi