Co dzisiaj gotujesz na obiad ?

30 października 2014 11:46 / 5 osobom podoba się ten post
Mirka Dz

Ja dzisiaj przyrządzę zupę pomidorową a na drugie danie smażone paluszki rybne i frytki. Niech żyje cholesterol! Odchudzam się, ale po 6 tygodniu drakońskiej diety, gdzie nie słodziłam nawet cukru, postanowiłam sobie raz pofolgować. Ciekawe jak mój żołądek to zniesie?

Cukru, to ja raczej tez nie slodze
30 października 2014 11:53 / 1 osobie podoba się ten post
Miałam na myśli herbatę
30 października 2014 12:08 / 2 osobom podoba się ten post
Zurek- szybko, pozywnie i smacznie ;)
30 października 2014 12:33 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

To serwujesz dzisiaj konkretne zarelko! Po 4 dniach podopiecznej nic nie bedzie, co najwyzej doceni twoja kuchnie, bo czy ktos inny bedzie jej tak dogadzal?

Dbam o swoją PDP,  ona o mnie i niech ta symbioza trwa dalej.
30 października 2014 12:36 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Pewnie maly urlopik na Wszystkich Swietych

Doładnie. Jadę tylko na Wszystkich Świetych, ale cieszę się bardzo, że mam taka możliwość.
30 października 2014 12:40 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

Cukru, to ja raczej tez nie slodze

Ja też raczej zdrowo odżywiam się, ale jak mam ochotę na "frytasy",albo inne szkodliwe,  to dostarczam organizmowi tej przyjemności.
30 października 2014 12:41 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Doładnie. Jadę tylko na Wszystkich Świetych, ale cieszę się bardzo, że mam taka możliwość.

Ciesze sie, ze tak ci sie udalo I nawet troszeczke ci zazdroszcze, choc na chwilke do domciu....
30 października 2014 12:47 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Margaritka wyjezdza na urlopik, nje ja, a szkoda, tez bym chciala. Pewnie ma niedaleko, bo ja 2 dni z tych 4 spedxilabym w drodze

I tu się mylisz koleżanko. Mieszkam 40 km od granicy z Ukrainą. Do domu lecę trochę samolotem,a póżniej pociągiem- razem ok. 10 godz., ale co tam, taki wyjazd jest dla mnie bezcenny. 
30 października 2014 13:17 / 1 osobie podoba się ten post
Mirka Dz

Ja dzisiaj przyrządzę zupę pomidorową a na drugie danie smażone paluszki rybne i frytki. Niech żyje cholesterol! Odchudzam się, ale po 6 tygodniu drakońskiej diety, gdzie nie słodziłam nawet cukru, postanowiłam sobie raz pofolgować. Ciekawe jak mój żołądek to zniesie?

Mogę wiedzieć jaka jest twoja dieta odchudzająca i ile już kg ubyło? ;)))
30 października 2014 15:20 / 2 osobom podoba się ten post
Ja dziś ugotowałam zupę jarzynową i kopytka z masłem.
30 października 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie dzisiaj dyniowo. Na obiad zupa dyniowa, a że zostało mi jeszcze sporo tej dyni to upiekłam placek dyniowo-qurkowy. Konsumpcja tego rarytasu jednak jutro.
31 października 2014 07:18 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

Mogę wiedzieć jaka jest twoja dieta odchudzająca i ile już kg ubyło? ;)))

Na razie ubyło mi 4 kg. Dieta białkowo - tłuszczowa, oprócz tego sporo warzyw i dużo niegazowanej wody.
31 października 2014 07:21
Dziś kuchnia podaje rybę smażoną i brokuła z wody oraz ziemniaczki :)
31 października 2014 09:07 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj rosół , kupiłam wczoraj w Rewe nasz " rędziński makaron babuni "- ojejku , jaką mam ochotę na rosół ....w ciązy cyba nie jestem ? E , nie ! nie te lata ! -:))))))))))))))
31 października 2014 09:33
Zupa czosnkowa i rogaliki nadziewane jabłkami mniam