Na wyjeździe #13

15 września 2014 22:48 / 7 osobom podoba się ten post
Nie przejmuj sie wichurra,ja kiedys napisalam na forum że lubie spokoj,nie lubie jak ktos krzyczy,to jedna z pań poradziła mi zebym sobie zatyczki w d...ę wsadziła
Do dzis sie z tego śmieję
15 września 2014 22:49 / 2 osobom podoba się ten post
To już teraz nie pisz, tylko powiedz, co tam napisałaś? W kontekscie tego, co napisałam wyobraziłam sobie to forum na wizji i fonii ( moze niedługo?) Czasami bez laski marszałkowskiej nie obeszło by się. Mogło by być fajnie.
15 września 2014 22:50 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

Nie przejmuj sie wichurra,ja kiedys napisalam na forum że lubie spokoj,nie lubie jak ktos krzyczy,to jedna z pań poradziła mi zebym sobie zatyczki w d...ę wsadziła
Do dzis sie z tego śmieję :-) :-) :-)

No trochę jednak przykro się robi, gdy epitety niemiłe latają.
Zwłaszcza od osób po których bym się tego nie spodziewała. 
15 września 2014 22:50
wichurra

No ja już w każdym razie nie mam zamiaru nikomu pomagać.
Coś nie tak skomentujesz i psy na tobie wieszają.

ej, ej kochana ja sie do Ciebie wybieram :), mam pare pytań, przestań
15 września 2014 22:50 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

Bo mysle, ze prawidlowo odebral te zarty i daleki jest od zalow. I to wlasnie swiadczy o poczuciu humoru- pozartowac nie tylko z innych, ale tez z siebie

No wiec to jest stawanie w obronie kogos,kto wcale tej obrony nie chce
Kolega ma adwokatki,z przymusu,nie z wyboru 
15 września 2014 22:51
agamor

ej, ej kochana ja sie do Ciebie wybieram :), mam pare pytań, przestań

To na maila poproszę.
Na forum w tych tematach już się nie udzielam:)

15 września 2014 22:52
Ad.Amelka
jadac z firma G.......k z wa-wy trzy tygodnie temu bylam na 2 tygodniowym zastepstwie otrzymalam 450 euro za 2 tygodnie i oplacony sindbad wykupiony bilet w obie strony PRZEZ FIRME NA SINDBADA
15 września 2014 22:52
wichurra

To na maila poproszę.
Na forum w tych tematach już się nie udzielam:)

nooooo doooobra hihi:::)))
15 września 2014 22:53 / 5 osobom podoba się ten post
wichurra

W pierwszej chwili tez mi bylo przykro,ale potem pomyslałam,ze ta pani po prostu nie wie,gdzie ja mam uszy,więc jej wybaczyłam.
15 września 2014 22:57 / 4 osobom podoba się ten post
Malego foszka mamy na dobranoc ,mimo wszystko spokojnej nocki wszystkim zycze bylo milo tu goscic,
15 września 2014 22:59 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nie bierz tego tak do siebie. Czasem niektorzy maja gorsze dni i nie wiadomo dlaczego probuja to wyladowac na innych. Usmiechnij sie do nich- jak sa cos warci, to odpowiedza ci na usmiech, a jak sa bezwartosciowi- to szlag ich trafi, ze nie odpowiadasz agresja na ich zaczepki 
15 września 2014 23:02 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Wiem, że źle się z tym czujesz, bo nie było wcale Twoim celem wyśmiewanie się z tego przemiłego chłopaka! Niektóre dziewczyny Cię źle zrozumiały...Może, gdyby to powiedział ktoś inny, pozostałoby to nie zauważone...Ale nie stresuj się Beatko! Mnie też to i rozbawiło, i wzruszyło! Śpokojnej nocy Ci życzę:)
15 września 2014 23:03
Dobranoc,tez ide spać bo przed 7 musze wyprowadzic psa,potem na 8 śiadanie,potem na 8.30 odwiezc wielkiego szefa do pracy,potem pojechac po jedna z jego pracownic,potem umowic ogrodnika,potem odebrac spodnie od krawca,potem,,potem...
Tak wyglada ta moja stela,ktorej tyle mi zazdrosci i na której ja tak sie wywyższam,bo pampersow nie zmieniam...
15 września 2014 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

No co Ty Wichura? Ja zawsze chwalę się swojej rodzinie, że w mojej branży to pracują nawet germaniski i zawsze Ciebie mam na myśli, bo innych nie znam. I tutaj to piszę absolutnie poważnie, że jestem z tego dumna. Ja wogóle podziwiam Was wszystkie i siebie też.
15 września 2014 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Eeeeee  tam Wichurko :) jednym uchem wpuść - zrób dobry cug i drugim wywieje . No , zebym ja Wichurę uczyła jak się wywiewa :))))))