Na wyjeździe #13

21 sierpnia 2014 22:53 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Musi ja też z tych bogatych ...... no co ja na to poradzę , że lubię tę robotę ( prasowanie ) , ale takie dziwadło trochę jestem , że jak 2-3 sztuki to mi się nie chce ...... musi być sterta  to dopiero mam z tego frajdę :))))

a czasami to ile niecenzurowanych slow  przy tym poleci...hahhahaah
21 sierpnia 2014 22:57 / 4 osobom podoba się ten post
AMOREK

a czasami to ile niecenzurowanych slow  przy tym poleci...hahhahaah

A i owszem :)))......Amorku , powiedz prawdę , czy tam za krzaczkami czai się awatarek Romki , czy ze mną jest  jeszcze gorzej niz myslę ?.....Do psychiatry mi trzeba ? ....:)))))
21 sierpnia 2014 23:07 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A i owszem :)))......Amorku , powiedz prawdę , czy tam za krzaczkami czai się awatarek Romki , czy ze mną jest  jeszcze gorzej niz myslę ?.....Do psychiatry mi trzeba ? ....:)))))

Siedź na d.pie i nie łaź po krzakach, bo ją wystraszysz :P
21 sierpnia 2014 23:09 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kolejny taki wpis i ban na tydzień czasu. Moderator

21 sierpnia 2014 23:11 / 9 osobom podoba się ten post
emi

Siedź na d.pie i nie łaź po krzakach, bo ją wystraszysz :P

O , matuchno juz to chyba zrobiłam ..... Przysięgam , ze nigdy więcej., ale przecież płaszcza raptownie nie rozchylałam i zresztą ubrana całkowicie jestem :))))))))))))
21 sierpnia 2014 23:20 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

Kolejny taki wpis i ban na tydzień czasu. Moderator

Marsz na poczte!
22 sierpnia 2014 07:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wszystkim !! Coz to nik kawki nie pije Sama musze:( Szkoda ale jak ktos spozniony dołaczy to bedzie wszystko lepiej smakowac w towazystwie nawet ostry imbirek !U mnie gimnastyka zaliczona kawka rowniez wiec po mału trzeba sie zbierac do pracy miłego wszystkim zycze spokojnego oby dni szybkomijały humorki dopisywały "0" stresu to bedzie dobrze:))
22 sierpnia 2014 08:16 / 1 osobie podoba się ten post
Witaj Andrea , miło Cię znów powitać na forum . Życzę przyjemnej i bezstresowej pracy . Ja też na starych śmieciach już tydzień walczę . A Ty do kiedy siedziśz tym razem?
22 sierpnia 2014 08:17 / 3 osobom podoba się ten post
Witaj  zabieraj sie szybciutko do czytania  pozdrawiam  
22 sierpnia 2014 09:04 / 9 osobom podoba się ten post
Do Filipa .....Filip sprawdziłam Twój profil i coś mi się nie zgadza . Toż Ty młody chłopak jesteś a z niektórymi sprawami już tak lichutko ?... Nawet na nos okulary zarzuciłam .... i nic , nic nie dojrzałam !!!!.... stare , ludowe porzekadło mówi , że : jak czterdziecha już ci mija --torba dłuższa jak fuzyja ..:).....no , chyba , że "na profilu " odjąłeś sobie trochę lat a to , to już by było jasne jak słońce , że NIC nie widzę !.... :)))
22 sierpnia 2014 09:09 / 1 osobie podoba się ten post
czesc Andrea
22 sierpnia 2014 09:13 / 3 osobom podoba się ten post
jowitaliber

czesc Andrea

Ja też mówię : cześć Andrea :)))))
22 sierpnia 2014 09:14 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja też mówię : cześć Andrea :)))))

tobie Basiu też cześć:)
22 sierpnia 2014 09:26 / 2 osobom podoba się ten post

Zgodnie z tym co zapowiedziałem - założyłem dwa kolejne bany osobom, które nie mogą wytrzymać bez nakręcania fermentu na forum. Nomka i Jowitaliber - zapraszam za tydzień. Pozostałe osoby, które mają ciśnienie na zmianę profilu opiekunki24.pl z portalu dla opiekunek na portal dla pieniaczy - lepiej nie marnujcie czasu swojego i mojego i skorzystajcie z opcji usunięcia swojego konta.

22 sierpnia 2014 09:34 / 3 osobom podoba się ten post
Cześć Andrea i poświęć nam trochę czasu.