Uzasadnili,że jest smutaska,a ,że przyjechala wcześniej,bo zmienniczka nie wytrzymała,to się nie liczyło.Ale wiesz wyjątek potwierdza regułe,będzie dobrze!!!
Uzasadnili,że jest smutaska,a ,że przyjechala wcześniej,bo zmienniczka nie wytrzymała,to się nie liczyło.Ale wiesz wyjątek potwierdza regułe,będzie dobrze!!!
A nic ,hehe. Ze zddjęcia widze,że się zmieniłes
Za Wasza radą poprosiłam moja macierzysta agencje o podwyzke-uznałam,ze po ponad rocznej pracy uczciwie mi sie nalezy:)
I tutaj niespodzianka.Nie ma znaczenia staz pracy tylko poziom znajomosci jezyka niemieckiego!
Ale się zawzięłam! Dzisiaj przez całe popołudnie siedzieliśmy sobie na tarasie z babcia,jej córka i zieciem szlifując poprawna gramatykę.
Jutro ma zadzwonić pani w celu weryfikacji.To sobie porozmawiamy:)
Wyobraźcie sobie,że córka była chetna żeby za mnie odpowiadać:)Technicznie niemożliwe ale przyjemna propozycja:)
Trzymam kciuki :)
PS
Majaczy mi się coś w mózgu, że Ty opisywałaś kiedyś swoją stellę jako celę pod lasem... Dobrze pamiętam?
Więc moją mogę też tak nazwać :) Niby Stuttgard ale pod lasem blisko tej wieży telewizyjnej.
chyba raczej sie nie zmienilem Moze jednak mnie z kims mylisz
Nie.Nigdy nie pacowałam pod lasem:) Miałam lepiej-pokój z widokiem na cmentarz na szczycie góry z 100 obywatelami:)
Trzymam kciuki :)
PS
Majaczy mi się coś w mózgu, że Ty opisywałaś kiedyś swoją stellę jako celę pod lasem... Dobrze pamiętam?
Więc moją mogę też tak nazwać :) Niby Stuttgard ale pod lasem blisko tej wieży telewizyjnej.
Lenusia,
cela pod lasem to magmab.
Tyle razy o tym pisała, ze wbiła mi sie w pamięć hiii...hiiii...
chyba raczej sie nie zmienilem Moze jednak mnie z kims mylisz