ha ha ha ha :)) na pewno, spodziwoj sie :D ja w polu hahahahahah, normalnie az laptop oplulam :DDDDDDDDDD
ha ha ha ha :)) na pewno, spodziwoj sie :D ja w polu hahahahahah, normalnie az laptop oplulam :DDDDDDDDDD
na laptopa tez uwazaj bo on moze juz firmy jest hihi
Jak nie przy babci to w polu odrobisz ha ha ha
A co tam w polu ? jak ja bym miała jej lata i urodę to !!!......dopiero bym zarabiała -:))))))))))))))))
Tak mysle te 30 czy 40 godzin tygodniowo to jest normalnie smiech na sali,takie godziny to moga byc wyegzekwowane (?)np na kasie w sklepie czy w piekarni bo juz tam ZOLL kontrole prowadzi,ale w opiece co mamy odejsc od pdp i isc w dluga bo juz godziny odpekane,ciekawe jakie niemcy dostaja umowy te nowe,odnosnie tych godzin
Ja mam zaznaczone ze rozwiazac umowe moge tylko jsli poprze to jakis papier. Hahahahah. No ja pitole, czyli sama z siebie nie mog odejsc z firmy, chyba ze dostarcze swistek ze jestem nieuleczalnie chora na glowe. albo ze mi noge uj*** z tegoi tak wynika, juz wystosowalam odpowiedniego meila do firmy nie dzwoni baba i tlumaczy mi wszystko punkt po punkcie, ja mam czas ;)))))))))
Tak z przymrozeniem oczka nie rozumiem Myszka,ZE CO KOSIC TRAWE,PIWNICE SPRZATAC,STRYCH.......
Haneczka spokojnie przeczytaj jeszcze raz ale na luzie, na wesoło.
Bo niektóre rodziny traktują opiekunkę jak zwierze pociągowe. Przecież agencje pisały gdzie się 24 godziny na dobę. A teraz będzie stało 40 godzin na tydzień. To o co chodzi dziewczyny ??? Mamy jasna napisane, że pracujemy tylko tyle. A reszta do dyspozycyjność. Zawsze jak rodzinka albo jakaś nadgorliwa żona pdp zażyczy sobie drugi raz sprzątanie w dopiero co posprzątanym pomieszczeniu, to można pokazać umowę. Uważam, że to dobry zapis i mnie się akurat podoba.
Bo niektóre rodziny traktują opiekunkę jak zwierze pociągowe. Przecież agencje pisały gdzie się 24 godziny na dobę. A teraz będzie stało 40 godzin na tydzień. To o co chodzi dziewczyny ??? Mamy jasna napisane, że pracujemy tylko tyle. A reszta do dyspozycyjność. Zawsze jak rodzinka albo jakaś nadgorliwa żona pdp zażyczy sobie drugi raz sprzątanie w dopiero co posprzątanym pomieszczeniu, to można pokazać umowę. Uważam, że to dobry zapis i mnie się akurat podoba.