Muzyka, która dodaje Ci sił

30 czerwca 2013 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj to dodało mi sił:
30 czerwca 2013 22:49
giunta

A do kiedy jesteś w Niemczech? Bo jak coś mogę Cię zabrać :P Faaajnaaaa zabawa. Ja jadę, bo to będzie moje dziesięciolecie i znajomi powiedzieli, że jak nie pojadę, to będę musiała sobie od początku nabijać  ;)

To spakujesz mnie w plecak.. hihhi! postaram się jeszcze ciut schudnąć to może się zmieszczę... hihi!
Byłam cztery razy... moja przyjaciółka z którą jeździłam to też chyba ponad dziesięć zaliczyła... 
ehhh! Obiecałam sobie, że jeszcze kiedyś pojadę z moją psiapsiółą i wyszalejemy się jak za starych dobrych czasów...  ale na włażenie do pociągów oknem to chyba za stare jesteśmy... hehehe!

30 czerwca 2013 23:01
Tali

To spakujesz mnie w plecak.. hihhi! postaram się jeszcze ciut schudnąć to może się zmieszczę... hihi!
Byłam cztery razy... moja przyjaciółka z którą jeździłam to też chyba ponad dziesięć zaliczyła... 
ehhh! Obiecałam sobie, że jeszcze kiedyś pojadę z moją psiapsiółą i wyszalejemy się jak za starych dobrych czasów...  ale na włażenie do pociągów oknem to chyba za stare jesteśmy... hehehe!

Hehe :) Szczególnie powroty są zabójcze :D
Ale ale! Ja w tym roku mam zamiar być panią wygodnicką i wybrać się samochodem :)
01 lipca 2013 16:02
opiekun_Janusz

Dzisiaj to dodało mi sił:

Diabeł wcielony! Ale jaka słodka
01 lipca 2013 19:57
A oto jedna z ciekawszych odpowiedzi na hejting :) Zamiast się spinać i denerwować, Cezik obrócił to w żart :)

01 lipca 2013 22:37
giunta

Hehe :) Szczególnie powroty są zabójcze :D
Ale ale! Ja w tym roku mam zamiar być panią wygodnicką i wybrać się samochodem :)

Akurat przez okno właziłam jak jechałam na przystanek... jak wracałam nie zmieściłam się do pociągu... moja ekipę upchali ochroniarze, a ja zostałam na dworcu... matko ale mi się chciało wyć...  noale jakoś dojechałam...
02 lipca 2013 16:34 / 1 osobie podoba się ten post
Jak już jesteśmy w woodstockowych klimatach, to ten koncert był miażdżąco-świetny :)
Pamiętam, jak później w październiku byłam coś załatwić w dziekanacie i tam pracowała taka młoda babeczka. Przez chwilę dziwnie mi się przyglądała, po czym radośnie wypaliła: "Paaani Patryyycjooo! Jaaa panią widziałam na Woodstocku!". Pomyślałam sobie, że mam nadzieję, że akurat nic "głupiego" nie robiłam w tamtym momencie i pytającym wzrokiem na nią spojrzałam a ona: "Widziałam panią na telebimie, jak bawiła się pani na Lao Che!" Haha

02 lipca 2013 22:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ja pierdziu! Ale narobiłaś mi Giunta ochoty na Woodstock! Buuuuuuuuuuu!

Dla mnie nie zapomnianym koncertem był Dżem... nigdy więcej nie przeżyłam takiego uczucia, jak na tym koncercie... stoisz w tłumie, czujesz się jak gdyby zjedonczony z tymi wszystkimi ludźmi wokół ciebie, który razem z tobą śpiewają i tańczą... nie da się opisać tego co czułam...  ach!  no i Maciuś na telebimie macha swoimi piórami! Oj zdarłyśmy sobie gardziołka!

http://www.youtube.com/watch?v=n_tmKTwj0GE
02 lipca 2013 23:35
Może to na dodanie sił. Pozdrawiam.
02 lipca 2013 23:53
Tali

Ja pierdziu! Ale narobiłaś mi Giunta ochoty na Woodstock! Buuuuuuuuuuu!

Dla mnie nie zapomnianym koncertem był Dżem... nigdy więcej nie przeżyłam takiego uczucia, jak na tym koncercie... stoisz w tłumie, czujesz się jak gdyby zjedonczony z tymi wszystkimi ludźmi wokół ciebie, który razem z tobą śpiewają i tańczą... nie da się opisać tego co czułam...  ach!  no i Maciuś na telebimie macha swoimi piórami! Oj zdarłyśmy sobie gardziołka!

http://www.youtube.com/watch?v=n_tmKTwj0GE

Wiem o czym mówisz, miałam podobne odczucie na Dżemie :)
03 lipca 2013 00:04 / 1 osobie podoba się ten post
05 lipca 2013 15:52
No może jednak się skusisz, Tali? :D

http://owsiaknet.pl/video/69740340
05 lipca 2013 22:17
giunta

No może jednak się skusisz, Tali? :D

http://owsiaknet.pl/video/69740340

Oj Giunta robisz mi takiego smaczka!!!!!  Zwłaszcza jak przeczytałam, że ma być Emir Kusturica... ach ach! sobie powzdycham tylko...
Ale najprawdopodobniej w ten weekend będę już w Niemczech....
Zostaje mi relacja na necie tak jak w zeszłym roku...  pokiwam się w łóżku z piwkiem... hehehe!
06 lipca 2013 09:40
Tali

Oj Giunta robisz mi takiego smaczka!!!!!  Zwłaszcza jak przeczytałam, że ma być Emir Kusturica... ach ach! sobie powzdycham tylko...
Ale najprawdopodobniej w ten weekend będę już w Niemczech....
Zostaje mi relacja na necie tak jak w zeszłym roku...  pokiwam się w łóżku z piwkiem... hehehe!

Łeeee, ja myślałam,że trochę dłuższe wolne się Tobie szykuje... Szkooodaaa, ale specjalnie dla Ciebie, będę machała do każdej napotkanej kamery ;)