Muzyka, która dodaje Ci sił

15 stycznia 2014 11:49 / 1 osobie podoba się ten post
A ja polecam Krainę Łagodności, napewno doda otuchy i ukoi nerwy :)
16 stycznia 2014 08:20
Impala

Moje zdolności wokalne sa takie,że z każdego chóru zostałabym wyrzucona na pysk a drzwi to by zaryglowali,zebym nie wróciła.Ale mam kilka takich piosenek,które sobie "spiewam"-tak dla poprawy nastroju.Jedna z nich jest Urszuli-"koń na biegunach".A najlepiej robi mi -tak na poprawę samopoczucia-takie najzyklejsze lalala,wyte w różnych tonacjach.Nawet nagrywam to sobie na telefon i pod kołderka odsłuchuje,zalewając się łzami ze śmiechu.
Sory dziewczyny,mam dzisiaj głupawkę.

I spiewaj dalej dziecinko ,jesli Ci to sprawia przyjemnosc .Sa dwa stopnie umuzykalnienia   :1.st.-odroznia kiedy graja a kiedy nie.  2. st. -odroznia kiedy graja "skocznie" a kiedy "zalobnie"--no i wystarczy!!!
16 stycznia 2014 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

A tą piosenkę uwielbiałam jako dziecko...
Nie ważne co robiłam...
Leciałam w te pędy z podwórka tylko się kurzyło, jak tylko usłyszłam i siedziałam przed telewizorem, jak zaczarowana!
Oj jak ja chciałam mieć taką sukienkę, jak ta Pani!!!!
16 stycznia 2014 10:45 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

A tą piosenkę uwielbiałam jako dziecko...
Nie ważne co robiłam...
Leciałam w te pędy z podwórka tylko się kurzyło, jak tylko usłyszłam i siedziałam przed telewizorem, jak zaczarowana!
Oj jak ja chciałam mieć taką sukienkę, jak ta Pani!!!!

Taka siła muzyki.Pamietam,mialam tez taką ulubiona piosenke jak leciala w radio to pedzilam jak wariatka posłuchać.Mieszkalismy nad rzeczką na ktorej był taki drewniany własnej roboty mostek byłam z drugiej strony jak siostra krzeknęła do mnie "grają" to tak pędziłam do domu,ze na tym mostku złamałam palec u stopy.Do tej pory chociaz juz jej az tak bardzo nie lubię jak ja słyszę to palec mnie boli.
Taka milosc do muzyki "fizyczna"i bolesna.
16 stycznia 2014 20:28
No piekna muzyka,piekna.Ale wez sie za  fotografie,co?Nic nie umieszczasz.Proszę.
16 stycznia 2014 23:16
17 stycznia 2014 09:39
Dziekuje bardzo.
19 stycznia 2014 12:52
19 stycznia 2014 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
20 stycznia 2014 13:30 / 1 osobie podoba się ten post
dora30

Wielki żal, że tak piękna kobieta poświęciła się jednemu mężczyźnie , który na to nie zasłużył

20 stycznia 2014 13:56 / 1 osobie podoba się ten post
dora30 - przepraszam, przepraszam i jeszcze raz przepraszam - moja odpowiedź odnosiła się do linku
BEA http://youtu.be/JQkhJSFgpjs
20 stycznia 2014 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
http://youtu.be/2SPMqIlkQLU

Tak przed dniem Babci i Dziadka naszła mnie nostalgia i, słucham Pani Geppert(bylam na koncercie, cudowny głos