To oglądam za granicą 1

11 listopada 2014 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

Tina, a co Ciebie wory pod oczami? Te worki nie sa takie wazne........ wiesz, nie no z Toba to trudno sie rozmawia, Ty masz juz skrzywienie zawodowe.

No nie wiem,czy nie takie ważne.Jak ma wory to woda mu się zbiera,jak mu się zbiera,to nery wysiadają,a może i serce.A jak mu serce wysiada,to już nie poeksploatujesz;))

PS.Przepraszam naszą męską część forum za przedmiotowe podejście do tematu.Gupieje na wyjeździe;))
11 listopada 2014 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

to ty u producenta filmowego pracujesz ??? To pewnie masz juz jakas role,postac kreowac ha ha

Skąd ten wniosek, że producent filmowy :D?
Owszem, był kiedyś producentem, ale bydła (dokładnie byków), a serial jest codzienną świętościa, bo z takim nabożeństwem oglądany jak nic innego ;). 
Osobiście nigdy Dahoam nigdy nie ogladałam, nie lubię seriali obyczajowych i nie ogladam. Lubię CSI, Criminal Minds itp i te ogladam :).

11 listopada 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wiem ile w tym prawdy, ale gdzieś dawno temu przeczytałam, że Norman Reedus miał kiedyś poważny wypadek samochodowy i ma coś w stylu tytanowej rekonstrukcji oczodołu i śruby w nosie. Może dlatego tak wygląda, ale nie wiem, nie znam się :) Mnie się tam podobają te oczy.
11 listopada 2014 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No nie wiem,czy nie takie ważne.Jak ma wory to woda mu się zbiera,jak mu się zbiera,to nery wysiadają,a może i serce.A jak mu serce wysiada,to już nie poeksploatujesz;))

PS.Przepraszam naszą męską część forum za przedmiotowe podejście do tematu.Gupieje na wyjeździe;))

o o o to juz nie jest skrzywienie, na moje nędzne wyksztalcenie to juz jest zboczenie zawodowe. Tina jak moja corka najmlodsza sobie przysposobi jakiegos apsztyfikanta, to koniecznie wysle Tobie jego foto, wiesz tak dla pewnosci, zdrowy samiec, zdrowe potomstwo!!!
11 listopada 2014 22:06
Hmmm... Ten Daryl czy jak mu tam ,nie w moim typie.

Możecie go sobie wziąć ;))))
12 listopada 2014 10:29
@Salazar,kryminalne ameryknskie są super,wiadomo
@basiaim,Daryl nie jest brzydki
12 listopada 2014 10:53
Magdalena_Sewicka

@Salazar,kryminalne ameryknskie są super,wiadomo
@basiaim,Daryl nie jest brzydki

Nie twierdzę, ze brzydki tylko nie w moim typie ;)

Więcej dla Was ;)))))
12 listopada 2014 13:48
basiaim

Hmmm... Ten Daryl czy jak mu tam ,nie w moim typie.

Możecie go sobie wziąć ;))))

Ma coś w sobie.
13 listopada 2014 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
Z kolei w "Walking dead" od razu uśmiercają wszystkie laski. No może oprócz Maggie.
13 listopada 2014 18:07
@opiekunJanusz, gut so;)Nie lubie jak faceci giną w filmach!
P,S, witaj po przerwie!
16 listopada 2014 18:03
Teraz na Sat 1 leci program o małżeństwach z rosądku - pary , które nigdy wcześniej sie nie widziały biorą ślub. Pierwszy raz spotykają się tuż przed ceremonią.
16 listopada 2014 19:05
Właśnie oglądam wiadomości ;2osoby zmarły po oddaniu głosów.
16 listopada 2014 19:49
Mam fajny serial "skandal" szybko wciąga chce się ogladać
23 listopada 2014 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
He, he, oglądam właśnie na Vox "Grill den Henssler" i panienka, która bierze udział i za chwilę ma przygotowywać deser, nieźle się upiła na wizji :D.
To tylko w De i w programie na żywo :).
09 grudnia 2014 22:02
Jestem w trakcie oglądania filmu "Łzy slońca" (już drugi raz oglądam i film oceniam na dobry)
http://www.kinolive.co/film/2627-lzy-slonca-tears-of-the-sun-2003-lektor.html