Dobra powiem Wam tak na ucho....ze no tak bez prawka to ja juz jezdzilam,gdzies tam po polnych drogach a raz nawet ulica w mojej rodzinnej wsi a co!!!!A na autodromie to palilam gumy sportowym SCIROCCO czyli jakis tam dryg posiadam:)
Dobra powiem Wam tak na ucho....ze no tak bez prawka to ja juz jezdzilam,gdzies tam po polnych drogach a raz nawet ulica w mojej rodzinnej wsi a co!!!!A na autodromie to palilam gumy sportowym SCIROCCO czyli jakis tam dryg posiadam:)
czesc moje opiekunkowo chcialam wam napisac ze juz jestem drugi tydzien w niemczech w endem jest rewelacyjnie mam wspaniala rodzine i wrecz nie moglam uwiezyc ze tak bedzie oki po ostatnim wyjezdzie u dziadka, jest to miejscowosc piekna nad morzem babcia troche chora jej maz daje rade gotuje kiedy mu pozwole ale co rano szykuje sniadania, wiecie po tym chrzscie co przeszlam to czuje sie jak w niebie. Pozdrawiam i nareszcie mam neta w tel wiec bede pisac