Na wyjeździe

20 maja 2013 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
Bea,Kasia nie jestescie same ,ja tez sie przymierzam:)Mam plan w tym roku,mam nadzieje ze dojdzie do skutku:)
20 maja 2013 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
No Bea to masz taką motywację! Na co czekasz! Zapisuj się na kurs! Dasz radę!
20 maja 2013 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Wielkie brawa , Katarzyno ! Wiem że zrobisz , bo charakterna z Ciebie kobieta !
Ja nauczyłam się jeżdzić konno dawno , a po czterdziestce zrobiłam uprawnienia instruktora jazdy konnej . Na kursie byłam prawie najstarsza , żadnej taryfy ulgowej a zdałam lepiej niż młodsi , bo zdeterminowana bylam do bólu . A zdała i tak tylko połowa zaś warunki były ekstremalne .
20 maja 2013 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
Dobra powiem Wam tak na ucho....ze no tak bez prawka to ja juz jezdzilam,gdzies tam po polnych drogach a raz nawet ulica w mojej rodzinnej wsi a co!!!!A na autodromie to palilam gumy sportowym SCIROCCO czyli jakis tam dryg posiadam:)
20 maja 2013 21:12
BEA

Dobra powiem Wam tak na ucho....ze no tak bez prawka to ja juz jezdzilam,gdzies tam po polnych drogach a raz nawet ulica w mojej rodzinnej wsi a co!!!!A na autodromie to palilam gumy sportowym SCIROCCO czyli jakis tam dryg posiadam:)

To tym bardziej powinnaś się za to wziąść !
20 maja 2013 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
BEA

Moj maz mi powiedzial,ze jestem niemozliwa....
-Ty lepiej jezdzisz do tylu jak do przodu......
Hahahahahahahahahahaha:D:D:D:D:DD:D:
20 maja 2013 21:15
No,już nie wspomnę o tym,że mój mąż od 7 lat,czyli odkąd się znamy wciąz obiecuje ,ze mnie będzie uczył:):):)I na obietnicach się kończy.W samochodzie to ja umiem okno otworzyć i radio włączyć:)I wiem gdzie jest wlew paliwa,ha ha ha Nawet znaki drogowe sobie przyswoiłam,zwłaszcza ten z ograniczeniem prędkości:)A tak poważnie to ja wiem ,że powinnam to prawko miec ,jesteśmy coraz starsi i kiedyś może mi być przydatne,źle jak tylko jedna osoba umie jeździć.Więc muszę w końcu się sprężyć i je mieć:)
Nie takie rzeczy się robiło:):):)
20 maja 2013 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
A jeszcze Mi sie przypomnialo ,a kiedys to pomylilam gaz z hamulcem iiiiiii rozwalilam plot sasiadowi,ale jaja.Dobrze.ze drewniany ha,ha. Hogata jak Ty dobrze jezdzisz do tylu to juz masz zadatki na kierowce.Ja wlasnie mam z tym problem,
Ech jak Ja to  mowie lepiej zartowac niz chorowac.
20 maja 2013 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
Jak sobie tak pojechalam,do przodu,moj maz mial smierc w oczach.Potem gderanie i w ogole,kocham Go,ale na instruktora ,to On sie nie nadaje,hahahaha,ale mnie pochwalil.Jednak ja juz nie wsiadlam wiecej z Nim do samochodu(za kierownice):D:D:D:D:D
20 maja 2013 21:36 / 4 osobom podoba się ten post
Hogata to tak jak moj jak kiedys probowal mie uczyc to myslalam sama ze zawalu dostane a w rowie wyladowalam no oczywiscie bylam obrazona na niego caly tydzien a juz jak zaczelismy rozmawiac to mu powiedzialam ze nigdy wiecej z nim w roli instruktora przy nim to tylko glusi by zdawali tak sie drze ;-) a ze chcial sie pogodzic to mowil ze powinnam miec podzielna uwage .....no oczywiscie jest mi do smiechu teraz ale wtedy nie bylo ale przyzeklam sobie ze nie zrobie prawka mam trzech chlopow w domu wiec niech mie woza no nie ????
20 maja 2013 21:39
No pewnie Justa,ja tak tez dlugo myslalam,ale ostatnio cos mnie tak wzielo.Maz w pracy,ja chcialam na grzyby jechac i du.........,chcialam nad morze wyskoczyc i du.....,dlatego chce sobie prawko zrobic:)
20 maja 2013 22:00
czesc moje opiekunkowo chcialam wam napisac ze juz jestem drugi tydzien w niemczech w endem jest rewelacyjnie mam wspaniala rodzine i wrecz nie moglam uwiezyc ze tak bedzie oki po ostatnim wyjezdzie u dziadka, jest to miejscowosc piekna nad morzem babcia troche chora jej maz daje rade gotuje kiedy mu pozwole ale co rano szykuje sniadania, wiecie po tym chrzscie co przeszlam to czuje sie jak w niebie. Pozdrawiam i nareszcie mam neta w tel wiec bede pisac
20 maja 2013 22:04
Wszystkim kobietkom,ktore robia prawko lub dopiero maja zamiar,zycze powodzenia i wiary w siebie DACIE RADE! Ja jezdze juz 22 lata ale.... nie wiem czy teraz bym zdala hahaha
20 maja 2013 22:04 / 3 osobom podoba się ten post
Może dziś nie wyszło coś
I nie wszystko się udało,
Ale jest przed nami noc,
Ważne, by się dobrze spało.
Dobranoc Wszystkim...
20 maja 2013 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
beruska

czesc moje opiekunkowo chcialam wam napisac ze juz jestem drugi tydzien w niemczech w endem jest rewelacyjnie mam wspaniala rodzine i wrecz nie moglam uwiezyc ze tak bedzie oki po ostatnim wyjezdzie u dziadka, jest to miejscowosc piekna nad morzem babcia troche chora jej maz daje rade gotuje kiedy mu pozwole ale co rano szykuje sniadania, wiecie po tym chrzscie co przeszlam to czuje sie jak w niebie. Pozdrawiam i nareszcie mam neta w tel wiec bede pisac

No widzisz? Nie taki diabel zly jak Go widza:) Ciesze sie ,ze sie udalo i jest Ci tam dobrze:)Pisz i odwiedzaj nas jak najczesciej:)