Na wyjeździe

27 maja 2013 10:33 / 1 osobie podoba się ten post
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,to ja juz rezygnuje,hhahahahahahhaha,ja sie nie moge ze swoja rodzina ogarnac,bo Ich duzo,a tu jeszcze Twoja? Nie ,to ja podziekowala,nie dam rady:D:D:D:D:D:D:
27 maja 2013 10:34
Witam drogie Panie

Wczorajsza wycieczka do legolandu super....pomimo deszczu, bylo warto jechac....wszystkie atrakcje zaliczone.....
Jezeli ktos bedzie mial okazje to naprawde polecam!

A teraz spakowana, pokoj czysty, pije kawke i czekam na odjazd....mam nadzieje, ze w Pl bedzie ladna pogoda???
Wszystkim zostajacym opiekunka, zycze cierpliwosci ...... i milego dnia
27 maja 2013 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Witam i o samopoczucie całe opiekunkowo pytam ciepełka zycze na cały dzien usmiechnijcie panie,panowie sie nie was nik dzis nie doprowadzi złosci deprecha rowniez nie ma prawa goscic spiewajaco mija cały dzien ja promienie słoneczka z polski sle miłegodniadla wszystkich:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
27 maja 2013 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
dorothea41

deszcz descz deszcz........ smutek i nostalgia .... eh nic sie nie chce :-(((((

TY nam tu nie smutaj,zaraz do domku jedziesz,corcie zobaczysz,wakacje sie zblizaja,spedzicie duzo fajnych chwil razem.
Teraz prosze u piekny usmiech:):):)Dorothea,no usmiechnij sie:):):)
27 maja 2013 10:43
85marzena

Witam drogie Panie :-)

Wczorajsza wycieczka do legolandu super....pomimo deszczu, bylo warto jechac....wszystkie atrakcje zaliczone.....

A teraz spakowana, pokoj czysty, pije kawke i czekam na odjazd....mam nadzieje, ze w Pl bedzie ladna pogoda???

Tak ,to mozna ze szeli odjezdzac:)
Wycieczka zorganizowana przez Ciebie czy przez rodzine podopiecznego?
Tak czy inaczej,milo.Szczesliwej podrozy Ci zycze i super urlopu:):):)
27 maja 2013 10:49
A ja mam pytanie?????????????Gdzie sie podziala nasza Asik?
Lubie jej tematy zapodawane w opiekunkowym szkle kontaktowym,zawsze rozwija sie ciekawa dyskusja:)
Asik Hallo,gdzie jestes?
27 maja 2013 10:51
85marzena

Witam drogie Panie :-)

Lał to sie nazywa mile pozegnanie... Udanego slonecznego zasłużonego wypoczynku!!!!!!
27 maja 2013 10:56
Hej Dziewczyny !!!
U mnie po deszczowej nocy , deszczowy dzien !!! Kocham deszcz - niech cale lato takie bedzie !

Pozatym Frau zerwala sie o swicie i zaczela sie ubierac spodnie na spodnie, 3 swetry jeden na drugim - cos jej sie przysnilo ze wyjezdza - o bosh - nie znosze takich akcji w pól-snie , bo ciezko jej wytlumaczyc cokolwiek .

Wczoraj okolo 14.00 bylo jej slabo nagle, zbladla jak sciana.
Polozylam ja, nogi do góry, kropelki, otworzylam okno, i pochlastalam ja wilgotnym recznikiem.
Co mozna jeszcze zrobic w takiej sytuacji jak jest jej slabo ? Jakies tippy ?
27 maja 2013 10:57
witam cieplo choc za oknem jesienna aura.Bea spoznione ale najlepsze zyczonka duzo milosci i zdrowka zyczw}}}}mi uprzymila czas wredna corka babci Izraela wiecznie goni porzadkami lub inntmi nowinkami co hausfrau robi w swoim domu wrrryy i w dodatku musze sie z ia dzielic internetem katastrofa a taki spokoj mialam hehee ale z odsiecza przyszla inna corka babci i damy jakos rade ale najgorsze pobuski w srodku nocy i siedzenie z babcia dzis od 3 do 4,20 ale co tam juz z gorki mi leci buzki do was i slonka
27 maja 2013 11:02
magmab

Lał to sie nazywa mile pozegnanie... Udanego slonecznego zasłużonego wypoczynku!!!!!!

male sprostowanie, do legolandu pojechalam we wlasnym zakresie z kolezanka

27 maja 2013 11:06
Serce78, ojej póltorej godziny z frau w nocy ... czy ty sie wysypiasz ? Moja co prawda w nocy tez ciagle WC albo jakies akcje ze cos jej sie przysni, ale potem spanie do 10tej- 11stej . wiec spie tyle ile sie powinno.
**
27 maja 2013 11:06 / 3 osobom podoba się ten post
dziekuje ;) jesteście jak promyczki słońca w te deszczowe dni...
27 maja 2013 11:08
85marzena

male sprostowanie, do legolandu pojechalam we wlasnym zakresie z kolezanka

acha a ja juz pomyslalam ze z super ludzmi pracujesz doceniajacymi to co robisz ;) ( optymistka czasem ze mnie)
27 maja 2013 11:08
magmab

dziekuje ;) jesteście jak promyczki słońca w te deszczowe dni...

ale super... w taka pogode trzeba znalesc cos pozytywnego.....
27 maja 2013 11:30 / 4 osobom podoba się ten post
Kaya

Hej Dziewczyny !!!
U mnie po deszczowej nocy , deszczowy dzien !!! Kocham deszcz - niech cale lato takie bedzie !

Pozatym Frau zerwala sie o swicie i zaczela sie ubierac spodnie na spodnie, 3 swetry jeden na drugim - cos jej sie przysnilo ze wyjezdza - o bosh - nie znosze takich akcji w pól-snie , bo ciezko jej wytlumaczyc cokolwiek .

Wczoraj okolo 14.00 bylo jej slabo nagle, zbladla jak sciana.
Polozylam ja, nogi do góry, kropelki, otworzylam okno, i pochlastalam ja wilgotnym recznikiem.
Co mozna jeszcze zrobic w takiej sytuacji jak jest jej slabo ? Jakies tippy ?

Hogata po co był ten wpis? Chciałabyś żeby do Ciebie ktoś tak się zwracał? Moderator