deszcz descz deszcz........ smutek i nostalgia .... eh nic sie nie chce :-(((((
deszcz descz deszcz........ smutek i nostalgia .... eh nic sie nie chce :-(((((
Witam drogie Panie :-)
Wczorajsza wycieczka do legolandu super....pomimo deszczu, bylo warto jechac....wszystkie atrakcje zaliczone.....
Jezeli ktos bedzie mial okazje to naprawde polecam!
A teraz spakowana, pokoj czysty, pije kawke i czekam na odjazd....mam nadzieje, ze w Pl bedzie ladna pogoda???
Wszystkim zostajacym opiekunka, zycze cierpliwosci ...... i milego dnia
Witam drogie Panie :-)
Wczorajsza wycieczka do legolandu super....pomimo deszczu, bylo warto jechac....wszystkie atrakcje zaliczone.....
Jezeli ktos bedzie mial okazje to naprawde polecam!
A teraz spakowana, pokoj czysty, pije kawke i czekam na odjazd....mam nadzieje, ze w Pl bedzie ladna pogoda???
Wszystkim zostajacym opiekunka, zycze cierpliwosci ...... i milego dnia
Lał to sie nazywa mile pozegnanie... Udanego slonecznego zasłużonego wypoczynku!!!!!!
male sprostowanie, do legolandu pojechalam we wlasnym zakresie z kolezanka
dziekuje ;) jesteście jak promyczki słońca w te deszczowe dni...
Hej Dziewczyny !!!
U mnie po deszczowej nocy , deszczowy dzien !!! Kocham deszcz - niech cale lato takie bedzie !
Pozatym Frau zerwala sie o swicie i zaczela sie ubierac spodnie na spodnie, 3 swetry jeden na drugim - cos jej sie przysnilo ze wyjezdza - o bosh - nie znosze takich akcji w pól-snie , bo ciezko jej wytlumaczyc cokolwiek .
Wczoraj okolo 14.00 bylo jej slabo nagle, zbladla jak sciana.
Polozylam ja, nogi do góry, kropelki, otworzylam okno, i pochlastalam ja wilgotnym recznikiem.
Co mozna jeszcze zrobic w takiej sytuacji jak jest jej slabo ? Jakies tippy ?
Hogata po co był ten wpis? Chciałabyś żeby do Ciebie ktoś tak się zwracał? Moderator