A ja właśnie dyskretnie podsyłam mojemu Miśkowi pomysły na mój prezent urodzinowy hihihihi nie chciałabym dostać kolejnej torebki hihihihi
A ja właśnie dyskretnie podsyłam mojemu Miśkowi pomysły na mój prezent urodzinowy hihihihi nie chciałabym dostać kolejnej torebki hihihihi
;) dyskretnie to znaczy jak bo ja nad tym jeszcze pracuje ;)) a co Misiek miałby kupić ??? co sie marzy??
Hej Kobitki . mam takie nietypowe pytanie : Czy wy jadacie razem z seniorkami ???
Czy nie przeszkadza wam "klaczenie , szczekanie" proteza ? Moja frau tak glosno je, ze z nia nie da rady jesc. do tego grzebie w zeba palcem.
SOrry za dostane zapytanie, czekam na odpowiedzi :) OCzywiscie z wyjatkiem osob , ktore sa u seniorow z sonda to wiadomo ze nie:)
Buziaki
dziewczyny , koleżanki mam pytanie czy jak nie macie co robić np po kawie z podopiecznym to musicie siedziec do towarzystwa i oatrzec razem z nimi w tv. Kurcze ja tak mam a jak się oddalam na dłużęj niż 10 minut to od razu ją wszytsko boli, szczypie , piecze , swędzi. Siedzi co prawda na wózku i za wiele sama nie może , a ja czasem czuję sie jak jej niewolnica. jestem u niej juz drugi raz i nie jestem pewna czy jeszcze chce tu przyjeżdżac. Czy nie zmienic stelli. Jest na to jakaś rada?
Aniu, czy są jakieś extra zalety tego miejsca, że się wahasz czy tu jeszcze przyjedziesz?
Przecież takie bycie na każde zawołanie jest cholernie męczące...
Kasiu, to że babcia Anniki nie ma pampersów, bo syn się nie zgadza, to zupełne przegięcie. Nie znam emerytów, którzy są chorzy i ich nie noszą, a czasem pracujemy u ludzi z tzw. wyższych sfer, również u lekarzy. Nie mówiąc o histerycznych nocach, bo to nie jest normalne czuwanie, tylko totalne dostawanie w kość. Dlatego uważam, że dziewczyny powinny walczyć o poprawę warunków dla siebie i swoich zastępczyń. Ja bym nie miała sumienia przekazać zmienniczce takiego bagna, bo trudno to inaczej nazwać, sorry!
Coś było o biżuterii, ja też lubię, mieć, nosić już nie koniecznie:)))
A co tam, pochwalę się swoim dzieckiem, to adres bloga,coś tam dłubie,w wolnej chwili możecie zajrzeć
http://miidori-art.blogspot.com/
Hogata! Jakie Ty masz dzolne dziecko! Gratuluję. Po TAKIEJ mamusi dzieci muszą być niezwykłe