Na wyjeździe

30 czerwca 2013 22:20 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Giunta ,drzemie w Tobie autorka....Kto wie,czy sama nie napiszesz jakiegoś bestsellera.Na wszelki wypadek proszę autograf...:)

Drzemie? Ona śpi, jak zabita! ;)
30 czerwca 2013 22:24
kasia63

Wrzucimy wrzucimy - fotki zagadki-niespodzianki:)Cierpliwości:)

...czekamy na zdjecia... pogoda Wam nie przeszkadza w hulankach i swawolach... jak dlugo zamierzacie tak bez obowiazkow zyc... do szybkiego powrotu na lono Opiekunek... milo ze nie zapomnialyscie o nas.... bez Was smutno bardzo...
30 czerwca 2013 22:25
Benita

Do Giunty -  Dobra, ale już za mną. Ja z kolei mam tak, że jak coś dobrego przeczytam, to bardzo tego żałuję - ze już. Dlatego nigdy, przenigdy nie chciałam nauczyć się metody szybkiego czytania, bo ja czytam, żeby czytać i przenieśc się do innej rzeczywistoęci, a nie po to, żeby coś "zaliczyć" czy "odfajkować".

Polecam do przeczytania cos super "Przebudzenie" Anthony de Mello,jest na necie w pdf,
30 czerwca 2013 22:28
Ja tez jestem teraz gdzie jest; babcia lerzaca( non stop, o czym wczesniej dokladnie nie wiedzialam), dziadek bardzo mily, pomaga mi przy babci w dzien, syn tez bardzo pomaga, nawet w pierwsza noc wstawal, bo uznal ze ja jestem zmeczona po podrozy...... dzisiaj bylam sama bo syn byl na weekend u przyjaciolki.....
Teraz mi mowil zeby go budzila w nocy jak sama nie dam rady.... a m
30 czerwca 2013 22:29
Aretka

Dziewczyny wyjeżdżam pojutrze. Proszę powiedzcie w jaki sposób najtaniej jest kontaktować się z bliskimi? Tam gdzie jadę nie ma internetu.

Dokładnie sa prefiksy jezeli tam gdzie jedziesz nie ma w abonamencie ze mozna dzwonic tanio na stacjonarne do PL ja dzwonie przez 010350048 no i kierunkowy i numer oczywiscie po 2,2cen za minute na i mozesz kupic starter na komurke najtansze sa chyb jak sie orientuje lajki,i lebara ale musisz sie zorientowac jaki zasieg beda miec internet tez mozesz kupic na doładowanie pozdrawiam powodzemia:)))))))))))))))
30 czerwca 2013 22:30
Życie bez obowiązków Kikusiu baaaardzo się nam podoba:)Zastanawiamy się b poważnie czy by zjazdu nie przedłuzyc tak nam fajnie:)
30 czerwca 2013 22:32
Benita

Do Giunty -  Dobra, ale już za mną. Ja z kolei mam tak, że jak coś dobrego przeczytam, to bardzo tego żałuję - ze już. Dlatego nigdy, przenigdy nie chciałam nauczyć się metody szybkiego czytania, bo ja czytam, żeby czytać i przenieśc się do innej rzeczywistoęci, a nie po to, żeby coś "zaliczyć" czy "odfajkować".

Mam za sobą kurs szybkiego czytania. Umiejętność ta przydawała mi się bardzo na studiach i przydaje się w sytuacjach, gdy czytam coś, "bo muszę" (chociaż teraz bardzo rzadko się to zdarza, bo sama dobieram sobie literaturę) ;)
Kiedy czytam dla przyjemności, absolutnie jej nie stosuję. Zgadzam się z Tobą w stu porcentach, nie ma to najmniejszego sensu i psuje całą zabawę :)
30 czerwca 2013 22:34
Dobranoc wszystkim ;)
30 czerwca 2013 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
kattti82

Polecam do przeczytania cos super "Przebudzenie" Anthony de Mello,jest na necie w pdf,

Przebudzenie to moja biblia. Przeczytałam 1000 razy ... albo więcej. Tą książkę należy studiować, nie czytać. Wiem, że są na swiecie ludzie, którzy nie są w stanie przez nią przebrnąc - i zupenie tego nie pojmuję. Jakieś inne fascynacje książkowe ???
30 czerwca 2013 22:38
85marzena

Ja tez jestem teraz gdzie jest; babcia lerzaca( non stop, o czym wczesniej dokladnie nie wiedzialam), dziadek bardzo mily, pomaga mi przy babci w dzien, syn tez bardzo pomaga, nawet w pierwsza noc wstawal, bo uznal ze ja jestem zmeczona po podrozy...... dzisiaj bylam sama bo syn byl na weekend u przyjaciolki.....
Teraz mi mowil zeby go budzila w nocy jak sama nie dam rady.... a m

No to sie chwali ze rodzinka wspołpracuje to bardzo wazne, dobrze ze tak trafiłas przynajmniej pobyt nie jest do wytrzymania, a nie ze na siłe bo musisz referencjie dostac albo nie mozesz z kontraktu zrezygnowac oby tak zawsze :)))))))))))))))))))0 
30 czerwca 2013 22:39
Pismon Swiete , kiedys nawet nie myslalm, ze bedzie mi towarzyszzyc na wyjazdach
30 czerwca 2013 22:41
Dziewczyny zjazdowe i odjazdowe czekamy na focie niespodzianki z wielka niecierpliwością!

Arletka jestem ok 20km od Frankfurtu. Jestem jeszcze dwa tygodnie, ale niestety nie dam się rady już wyrwać. Na urlopie będę w domu dwa tygodnie i wracam do De. Niestety z moja Panną nie jest dobrze i nie wiem (choć to straszne co piszę)czy będę miała gdzie wrócić... ale jeśli się uda to chętnie się następnym razem wyrwę do Ffm.

Dobranoc Marzenka!

30 czerwca 2013 22:44
kasia63

Życie bez obowiązków Kikusiu baaaardzo się nam podoba:)Zastanawiamy się b poważnie czy by zjazdu nie przedłuzyc tak nam fajnie:)

Bawcie sie i rozkoszujcie urlopem ,kozystajcje zkazdych radosci i zabawy, bo  nie wiadomo kiedy drugi raz sie zdazy zeby udało sie z przyjaicukałmi spotkac:))))))))))))))))
30 czerwca 2013 22:47 / 3 osobom podoba się ten post
Halo halo tu Andrea:) - czujemy sie na zjeździe jak w latach licealnych:)Wczoraj dyskoteka,dzis sesja foto a jeszcze piżamowe party nas czeka:)Jesteśmy na pełnym luzie,zabawa jest boska,aż nie chce mi sie do domu jechać!!!!Hogata,szaleje jako wizażystka a ja się czuje jakbym zyskała cztery nowe siostry i brata:)Jestem z Hogata w pokoju a Romanka z Alexią.A Kasia dała nam zatyczki do uszu i gzi się na górze.......ma b miłego męża.Piję mało i umiarkowanie,wszystko pamietam i jak juz dotrę do siebie to zdam szczegółowe relacje.Powiem tylko,że wczoraj na disco miałyśmy takie branie,ze przed północą musiałyśy szybko wiać,tak na nas chłopy leciały!!!!Ale pantofelka żadna nie zgubiła:) Bo co tu gadać babki z nas niezłe:):):):)Hogata na miejscu usiedzieć nie może - serwuje posiłki,myje naczynia i chce ,żeby Kasia z Jarkiem ja adoptowali:):):)Poza tym robi nam super masaże.Więcej napisze potem bo grilujemy.Pozdrawaim Opiekunkowo:)Kocham,tęsknie i jutro wieczorkiem będę już z Wami:)
30 czerwca 2013 22:48
Tali

Dziewczyny zjazdowe i odjazdowe czekamy na focie niespodzianki z wielka niecierpliwością!

Arletka jestem ok 20km od Frankfurtu. Jestem jeszcze dwa tygodnie, ale niestety nie dam się rady już wyrwać. Na urlopie będę w domu dwa tygodnie i wracam do De. Niestety z moja Panną nie jest dobrze i nie wiem (choć to straszne co piszę)czy będę miała gdzie wrócić... ale jeśli się uda to chętnie się następnym razem wyrwę do Ffm.

Dobranoc Marzenka!

Dobranoc tali musisz swojej pannie zapowiedziec ze to jeszcze nie ta pora, ale to przykre kiedy trzeba tak sie zastanawiac powodzenia:))))))))))))))))))))))))))) i dobrej nocy zycze wszystkim dobranoc spokojnych snow:))))))))))))))))))))