Na wyjeździe

30 czerwca 2013 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Wezcie mnie z soba, plissssssss Gissen idiotenstr 4, bede na was czekac spakowana !!! W razie braku miejsca moge nawet siedziec na kole zapasowym, tylko nie zapomnijcie o mnie blagammmmmmm.
30 czerwca 2013 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
To czekajcie dziewczyny,ja wiem że jadę we wtorek rano,hi,hi szkoda że nie poniedziałek,ale zmienniczka nawaliła,dam radę,to tylko 1 dzień.
30 czerwca 2013 21:22
Margolcia czy Ty jesteś w okolicach Gissen?
30 czerwca 2013 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

To czekajcie dziewczyny,ja wiem że jadę we wtorek rano,hi,hi szkoda że nie poniedziałek,ale zmienniczka nawaliła,dam radę,to tylko 1 dzień.

Mamusia, wyrozumiala jestes, ja bym na tej szteli, na ktorej jestem ani minuty dluzej zostac nie chciala.
30 czerwca 2013 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
Aretka

Margolcia czy Ty jesteś w okolicach Gissen?

Tak, Kinzenbach, co srode mam cale popoludnie wolne, a co jestes gdzies w okolicy???????????
30 czerwca 2013 21:27
Dziewczyny wyjeżdżam pojutrze. Proszę powiedzcie w jaki sposób najtaniej jest kontaktować się z bliskimi? Tam gdzie jadę nie ma internetu.
30 czerwca 2013 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
Dziś spędziłam wspaniale dzień z koleżanką po fachu :) .Tylko 1 godz i 10 minut na piechotę pod górkę he,he.Ale dziewczyna warta była takiego wysiłku bo było bardzo miło.Miasteczko też prześliczne,ludzie mówiący szwabiszem też przemili i my ledwie pyrkające po niemiecku he,he
Po takim męczącym spacerku, trasą bez ścieżki rowerowej,poszłyśmy do pizzerni.Zeżarłyśmy dwie pizze i wieczorkiem wróciłam do domku.Patrze i nie wierzę,moi czekali na mnie z kolacją he,he
Pomyślałam ,no nie spacer szlag trafił....Musiałam zjeść tę kolację i dokładnie opowiedzieć co i z kim robiłam.
Jutro rano jogging jest koniecznością i już nigdy nie powiem,że jestem głodna :)
30 czerwca 2013 21:29
margolcia

Mamusia, wyrozumiala jestes, ja bym na tej szteli, na ktorej jestem ani minuty dluzej zostac nie chciala.

Margolcia ja nie mogę narzekać więc jeden dzień w tąm czy w tamtom nie robi różnicy,dam radę,ale przyznam się że wolałabym już w poniedziałek jechać,jednym busem z Magmab,ale tym razem nie dane nam,może następnym.
30 czerwca 2013 21:31
jest cos takiego jak prefixy dzwonisz 010550048 i nr koztuje niecałe 3 centy za minutę na komórki i jeden cent na stacjonarne, najlepiej poproś rodzinę o FLATRATE na POLSKE to kosztuje mies 3,95 euro do abonamentu i masz nza darmo rozmwoy na stacjon
A jak dobrze tu poszukasz to jest taki temat tanie rozmowy z DE do POLSKI

30 czerwca 2013 21:31
margolcia

Tak, Kinzenbach, co srode mam cale popoludnie wolne, a co jestes gdzies w okolicy???????????

Ja wyjeżdżam pojutrze. Wysiadam w giessen ale potem do Frankfurtu.
30 czerwca 2013 21:34
ania0806

jest cos takiego jak prefixy dzwonisz 010550048 i nr koztuje niecałe 3 centy za minutę na komórki i jeden cent na stacjonarne, najlepiej poproś rodzinę o FLATRATE na POLSKE to kosztuje mies 3,95 euro do abonamentu i masz nza darmo rozmwoy na stacjon
A jak dobrze tu poszukasz to jest taki temat tanie rozmowy z DE do POLSKI

A gdybym chciała przez internet to jak się to odbywa. Rodzina póki co nie ma internetu.
30 czerwca 2013 21:35
I niedziela skonczyla sie.... teren dzis troche poznalam, trase do biegania obczajona - wiec nie bedzie zle....
Rodzina tez nie jest zla, naprawde bardzo mila i nikt nie robi pretensji o to, ze siedze z ksiazka i czytam itp.
to co powinnam zrobic to zrobie i tyle .... i praktycznie, cale popoludnie wolne....
Wstawanie w nocy moze dac znaki dopiero pozniej...... dzis wstawalam cztery razy, spalam popoludniu godzinke .....
30 czerwca 2013 21:37
Aretka

A gdybym chciała przez internet to jak się to odbywa. Rodzina póki co nie ma internetu.

no to przez skypa 
30 czerwca 2013 21:38
Aretka

Dziewczyny wyjeżdżam pojutrze. Proszę powiedzcie w jaki sposób najtaniej jest kontaktować się z bliskimi? Tam gdzie jadę nie ma internetu.

mozna tez dzwonic ze skypa jak masz neta, wystarczy wykupic abonament jest nie drogi :)
chodzi mi o dzwonienie na komorki lub stacjonarne...
30 czerwca 2013 21:43
Macie tak, że jak przeczytacie jakąś dobrą książkę, to zazdrościcie, że nie została napisana przez Was? ;)
Ja się wkurzam za każdym razem ;)