Na wyjeździe

14 stycznia 2013 23:06
Sylwunia... dzielna dziewczynka jestes... poloz sie do lozeczka, spij smacznie i snij slodko...

jutro czekamy na opis wrazen i zdjecia...
15 stycznia 2013 01:22
Zwabilas mnie na pogaduchy i nie spie w ramionach Udo,a Ty gdzie?Czekam;-)

Kika halo,halo gdzie jestes?

15 stycznia 2013 01:39
Bylam pod prysznicem... zwatpilam... wybacz...
15 stycznia 2013 01:41
A co ja mam Ci Kikuniu wybaczac?Jestem,hehehehe;-)
15 stycznia 2013 01:44
Dlaczego nie spisz promyczku tego forum???
Masz problemy ze snem czy tez babcia nie pozwala... wrocilas na stara stelle?

Widzisz moje nowe zdjecie... to moja wnusia cudna... jak widzi mnie na skype... wyjmuje smoczek... bo tak to nosi go caly czas w pyszczku... olbrzym... tylko taki... zaden inny..

Zmieniasz pampersa... czy przysypiasz... jesli tak... to snij milo... i do jutra:)
15 stycznia 2013 02:00
Wnusia Twoja to CudenkoJa jestem teraz w domku,ale niebawem wracam do DE,w to samo miejsce.Dobranoc,do jutra.
15 stycznia 2013 11:24
Hogatko... ciesz sie domowym szczesciem... tak dlugo jak mozesz:)))
Wnusia moja uwielbia... jak sroczka... blyskotki... ma swoja torebeczke z jej wylacznie akcesoriami upiekszajacymi... we mnie znalazla modelke... upina mi klamereczki we wlosach... kocham swoje wnuczeta zwariowanie... mam tez wnuczka... ale on z uwagi na wkraczanie w doroslosc /ponad trzy latka/ nie pozwala sie fotografowac...

15 stycznia 2013 11:30
Hogato,kiedy wracasz,bo mnie jeszcze dwa tygodnie zostało i do DE.

Kiko ,masz fajne zdjęcie w avatarze,wnusia śliczna i atrakcyjna babcia z charakterem.
15 stycznia 2013 11:32
...tez chichralam sie... po przeczytaniu wpisu Roberta a teraz z Twojego:)))))
Robert... wybacz!!! Paluszkow nie polamales... wiec pisz...
15 stycznia 2013 11:48
Tino, Tino... dziekuje...
ktoregos dnia... przy czasie czyt. pauzie polgodzinnej... przysiadlam sie do moich starszakow i calkiem klarownie nam sie rozmawialo... jedna z nich pyta sie a ile kolezanko masz lat... mowie... niewiele mlodsza jestem od Ciebie... moja rozmowczyni przyglada mi sie badawczo i mowi... hmmm niezle sie trzymasz, jestes interesujaca... bo urode... masz za soba... podobnie jak ja... Jej uczciwa ocena... wzruszyla mnie...
15 stycznia 2013 12:04
Nie zgodziłabym się z tym ,że urodę masz za sobą,wygladasz ładnie.Nie tylko dwudziestolatki są piękne.Jako kobieta ponad czterdziestoletnia podzielam ten pogląd:))
15 stycznia 2013 12:15
Mam przerwe po obiednią ,u mnie szaro pogoda okropna :))Nawet na spacer nie ide:(
15 stycznia 2013 12:21
...przyznam sie z reka na sercu... ze czytam w Info-Tip albo w Angorze - ogloszenia matrymonialne... sa dobre na poprawienie humoru... i takie tam kwiatki znajduje "piekna, atrakcyjna blondynka lat 61 pozna pana do lat 50." Poniewaz bede w tym roku 60 lat miala... moge sie wypowiedziec... prawda???
Otoz... gdyby owa blondynka napisala "interesujaca blondynka w wieku 61. lat pozna..." nie raziloby mnie... piekna kobieta to raczej tak do 50. pozniej atrakcyjna a od 60.+ interesujaca...
Kto jest innego zdania... niech pisze...

Mam prosbe... glosujcie na Mikolaja... bierze udzial w konkursie dzieciaczkow... jest prawnukiem kolezanki i slicznym bobaskiem... /wszystkie dzieci sa sliczne/ znajduje sie na trzecim miejscu a rodzice i pozostala rodzina chca by zajal pierwsze... kto by nie chcial:))) oto link
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/5896
dziekuje...
15 stycznia 2013 13:06
są kobiety które nie wyglądają na swój wiek, więc choć rzadko, to jednak można być atrakcyjną fizycznie mając 60tkę. Osobiście nigdy nie zapomnę pewnej pani, którą widziałam raz w Rzymie. Mogła mieć około 70 lat, siedziała sobie na schodkach i odpoczywała albo czekała na kogoś. Nie była piękna, miała siwe, dość długie włosy, lecz była gustownie ubrana w zieloną sukienkę i perły białe na szyi, na nogach buty na niedużym obcasie. Miała w sobie tyle spokoju i jakiejś godności, że nie umiałam od niej oderwać oczu. Uroda jest ważna, lecz osobowość ważniejsza, bo pierwsze przemija, a drugie nie. Mam koleżankę po 50tce, z wyglądu do niczego, bo bardzo grubą i z worami pod oczami, lecz tak ciepłą, dowcipną i miłą, że nie ma kłopotów z adoratorami nawet teraz, gdy wygląda tak jak wygląda.
15 stycznia 2013 13:24
Witam wszystkich serdecznie jestem po urlopie u tej samej babci no i jak zwykle od pierwszego dnia wizyty juz wam pisalam ze tu zle nie mam tylko babcia caly czas kogos gosci albo sama jest wyciagana na rozne zloty.Widze ze tu sie tak wiele wydarzylo na forum przede wszystkim wyrazy wspolczucia dla Kocinek .gratulacje dla nowych babc zdrowka dla poobijanych wytrwalosci dla tych co po raz pierwszy wyjezdzaja.Troche z wami tu pobede znowu na 3 miesiace wyjechalam no i zagladam w to miejsce co nie mozna o nim pisac codziennie .pozdrawiam wszystkich